האוס ווילסון

lovely max

New member
האוס ווילסון

כדי להתחיל קצת קונברסיישן...
מה דעתכם על מערכת היחסים ביניהם? היא נכנסת בעיניכם להגדרה של חברות? ומה יש לכם לומר על הניגוד בין הדמויות?

Hieros Gamos

New member
היא נכנסת להגדרה של מעבר לחברות

House/Wilson is teh thing ^^' חה חה, די הייתה לי את השיחה הזאת אתמול בלילה עם מישהו
ווילסון אמר מתישהו our friendship is an ethical responsibility (בקונטרול כשהאוס בא אליו עם לגבי הלב של הPOTW) ומצד שני הוא אמר שאין לו שומדבר חוץ מהעבודה and this stupid, screwed up friendship והוא, מעצם העובדה שהוא הלווה להאוס 5000 דולר מעריך את החברות ביניהם מאוד, גם אם הוא לא מקבל הרבה בתמורה. ואולי הוא בעצם כן מקבל הרבה בתמורה. אני חושבת שהאוס נותן לו מעיין מפלט ממה שהולך לא טוב בחיים שלו(העובדה שהוא כל פעם בא לישון אצל האוס כשמשהו בנישואין שלו משתבש), הוא מעיין קונסטנט שווילסון יודע שיהיה שם בלי לשאול אותו יותר מדי שאלות שהוא לא מעוניין לענות עליהם ומצד שני יכול גם לתמוך בו למשל ב1X10 כשווילסון חזר למקום האחרון שהוא ראה את אח שלו. זה שהאוס כן מעריך את החברות ביניהם זה די ברור גם מעצם העובדה שהוא תכלס חבר של ווילסון וגם, אם רק תסתכלו על הפרצוף שלו אחרי שווילסון אמר לו שהוא פוטר כי הוא תמך בו... לגבי הניגודים ביניהם- ווילסון נחמד, מאוד, מדי אפילו, הוא מאוד דומה לקמרון מהבחינה הזאת של כמה שהוא דואג לאנשים (אני נאבקת בעצמי כדי לא לצטט ספוילר..בלאט), אנשים אומרים לו תודה(
) כשהוא אומר להם שהם הולכים למות, אף אחד לא אומר להאוס תודה אם הוא אומר להם דבר כזה למרות שהוא כנראה לא יגיד דבר כזה....החולים שלו לרוב לא כל כך מכירים אותו. ווילסון לא סוציופת (
) ולא פוחד להראות את הרגשות שלו, האוס מאוד סגור בכל מה שקשור אליו. הם מושלמים

Benjamin Turner

New member
יש בכלל ספק בכך?

הם צוחקים ביחד (למעשה, ממה שראיתי עד כה, וילסון הוא האדם העיקרי שמצליח ממש להצחיק את האוס), בוכים (כלומר סובלים) ביחד, נאמנים אחד לשני כמו כלבלבים עד כדי הסתכנות בתביעה משפטית/חרון אפה של קאדי/שעות קליניק (בפיילוט), רק חסר קצת סקס והם היו יכולים באותה מידה להתחתן
הדמויות מייצגות גישות שונות לחיים, וזה לגיטימי לחלוטין לדעתי ומנסיוני בחברויות. אני יודעת שגל תכף תתקע לי מקל סרסורים וירטואלי איפה שהשמש לא זורחת, אבל ניגודים נמשכים. מה שכן, אני לא רואה אותם ממש כניגודים מוחלטים, אלא שכל אחד מהם כאילו לקח תכונה אחת רצויה ברופא והעלה אותה לדרגה של אמנות (marshal art, והמבינה תבין
). על הנושא הזה אפשר להמשיך לדבר שנים, אבל אמשיך בהזדמנות אחרת (damned if you do בדיוק הועלה לטיוב
). בכל מקרה, מסתבר שוילסון אולי טוב לב עד מאוד, אבל לא לגמרי פראייר, וגם מבין ענין. נהניתי מאוד לגלות זאת

Hieros Gamos

New member
ווילסון=../images/Emo23.gif

אתם יודעים מה אני רוצה לדעת? איפה לעזאזל הוא היה כשלהאוס היה את האינפרקשן. כאילו, אני מניחה שהוא הכיר את האוס לפי רמזים כאלו ואחרים (הוא נאלץ לאסוף את החלקים אחרי שסטייסי עזבה והוא כמובן הכיר את סטייסי וגם כי הוא אמר להאוס שהוא השתנה בשנים האחרונות...וגם כי נראה לי שאחרי מה שקרה לו האוס לא בדיוק היה פתוח לפיתוח חברויות חדשות...אה וכי נראה לי שהאוס היה שם בפעמים הקודמות שווילסון התגרש
) מה זאת אומרת חסר קצת סקס? מה עם המונטג' בסוף damned if you do והארוחה הזוגית לאור הנרות?!
מה את חושבת שבא בעיקבות זה?!

Benjamin Turner

New member
אכן, וילסון=../images/Emo23.gif

כל יום אני מוסיפה עוד נדבך לקנאה שלי בטל
(או איך שלא קוראים לבחורה ש... אהם... בת דודה שלה חברה שלו או משהו כזה). ו... אולי הוא עוד לא עבד בPPTH כשהאוס התאשפז עם האוטם? איכשהו האוס לא עושה עלי רושם של אדם שמוכן לקבל מבקרים כשהוא במצב כזה.

Hieros Gamos

New member
ווילסון+האוס=../images/Emo23.gif ../images/Emo3.gif

אכן, טל
שחזרה ונעלמה שוב ^^' לא יודעת, בין אם ווילסון עבד בPPTH כשהאוס אושפז שם או לא, אם ווילסון היה חבר שלו גם אז, ואני די בטוחה שהוא היה חבר שלו גם אז נראה לי שהיינו צריכים לראות אותו שם...איכשהו. היו מכניסים אותו לנסות לשכנע את האוס להוריד את הרגל או משהו כי סטייסי לא הצליחה לחדור אותו אולי ווילסון כן היה מצליח. לא יודעת, זה משהו שנורא מוזר לי שהאוס לא הזכיר אותו בכלל בTS

Hieros Gamos

New member
כמו העובדה שאונקולוגיה לא מופיעה

בדיירקטורי ליד המעליות?!
איזה אנשים חולים ^^' אני אוהבת אותם חח

Hieros Gamos

New member
אחח כל כך אהבתי את תיאוריית

Fireman House שלי. חבל שהם הרסו אותה והראו שאונקולוגיה היא בקומה רביעית לפי השלטים שעל הקירות חח

Benjamin Turner

New member
אה, לא היה לי אתמול זמן לקרוא עד

הסוף... אז מצאו אותה בסופו של דבר
מה היתה תיאוריית הfireman house שלך?

Hieros Gamos

New member
מצאו את זה בthread אחר.

יש שם אחד חדש שאומר wilson's office או משהו כזה.... מישהו פירסם באשכול שנתתי את הלינק שלו(נו זה אשכולות בPHPBB תהיו בשקט) דיירקטורי מלאה שמישהו אסף לפני כמה זמן והיה כתוב שאונקולוגיה זה בקומה שלישית ואז שאלתי שאלה- איך יכול להיות שהמשרד של ווילסון צמוד לזה של האוס אם המחלקה שלו בקומה ממתחת ומישהו אמר משהו כמו שקאדי שמה את זה בכוונה כדי שהאוס יצטרך לקפוץ ללמטה ואולי יקפוץ רחוק מדי ואני אמרתי שאולי הוא משתמש במקל שלו כמו עמוד כזה של כבאים ומחליק ללמטה
בנושא שמצאו את המשרד של ווילסון התאכזבתי שהלכה התיאוריה ומישהו אמר שאנחנו יכולים להמשיך לקוות שהוא עושה את זה מהגג מדי פעם כשהוא רוצה לקפוץ לבקר את ווילסון בלי שיחשדו בו ומשום מה זה העלה בי תמונה של האוס כמרי פופינס עם מטרייה ביד

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif אני רואה שמרכלים עלי חופשי ../images/Emo6.gif

חחח סתאםם.. אין לי נטייה לקרוא שירשורים ארוכים אבל מעכשיו אני אתחיל לקרוא עקב השם שלי " טל "
( כן , הי נעים מאוד ! )

Benjamin Turner

New member
אז כעת אני מבינה מדוע לא הגבת לי

כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=83150804 והיי, זו לא רכילות כשזה נעשה שחור על גבי פורום
למען הסר ספק, הכל בצחוק. כלומר, לא שהייתי מתנגדת לרוברט בתור קרוב משפחה (ועוד פחות ליו בתור קרוב משפחה-רצוי מהצד השני
), אך לא עד כדי עירור קנאה של ממש
הסיטואציה פשוט נראית לי מגניבה לאללה. כיף לך ולבת דודה שלך

Hieros Gamos

New member
אה אגב, אני יכולה לענות לך על זה

הייתה כתבה ממש גדולה עם רוברט לפני כמה זמן. הוא ממש אוהב את יו, יו סתם חסר כל הערכה עצמית
חה חה הוא אומר שכשאוכלים עם יו ארוחות ערב ונמצאים איתו מחוץ לסט (גמני רוצה!!) והוא מדבר במבטא הבריטי שלו זה, ואני מצטטת- המינה המינה המינה
איזה סצנת מוניקה

Tal2012

New member
ארוחות איתו זה קורע

רוברט לקח את יו לארוחה בחווה של דוד שלי ודוד שלי גם היה שם והכל והוא סיפר שיו פשוט הפיל אותם על הריצפה מרוב צחוק. יו ורוברט חברים ממש טובים גם מחוץ לסט

Benjamin Turner

New member
אוקיי, *עכשיו* אני מקנאת ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אם את כבר משתפת (ובבקשה תגידי כשאני עוברת את הגבול, כי אין לי כל כך יכולת הבחנה בענינים האלה
), שאלותיים לי אליך: א. רוברט יהודי גם במציאות? וב. <
, שאלה הזויה> יש לך אולי מושג לגבי הדעות הפוליטיות של יו? אהם, כלומר, הוא התבטא נגד בלייר באחד הראיונות. הוא פרו-פלשתיני?

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif

אני אענה על כמה שאני יכולה. אני כמעט בטוחה שהוא לא יהודי.
ואין לי מושג מה הדעות הפוליטיות של יו. אין לי קשר ליו, יו ורוברט חברים ממש טובים ומידי פעם אני מקבלת קצת מידע עליהם וכשאני מקבלת מידע עליהם זה לא בדיוק בעיניינים הפוליטיים

למעלה