האוס ווילסון

Hieros Gamos

New member
הוא לא אמר במפורש שהוא מתנגד לבלייר

ולא ממש התבטא כנגדו הוא ביטא דעה רווחת בקרב כל הציבור גם בארה"ב וגם בבריטניה שבלייר ובוש הם....מוזרים...בערך ושאולי בעצם בעתיד יתגלה שהם ידעו מה שהם עושים אבל מה שהם עושים כיום הוא לאו דווקא הדבר הנכון. זה היה הרבה לפני שהמלחמה התחילה וכל זה, לא נראה לי שהיה לזה קשר. זה שאנחנו מאוד אוהבים את בלייר אחרי המסיבת עיתונאים זה משהו אחר לגמרי

Benjamin Turner

New member
תראי, לגבי עיראק, אני לא בהכרח לא

מסכימה (לא מבינה בזה מספיק), אך בחסות הקטיושקות יצא לי להרהר בענין (הזהרתי מראש שזו שאלה הזויה
). הבריטים בעיקרון הם פרו-פלשתינאים (לא שזו חכמה גדולה, כזה הוא רוב העולם), והם מוכיחים את זה גם בתגובה שלהם לבלייר, אז תהיתי... לי אישית וילסון נראה אירי, כך שמאוד הופתעתי לגלות שהוא יהודי. (אגב, אנחנו שונאים את בלייר אחרי שהוא האשים אותנו בפיגועים שהיו בunderground, אבל יש לנו זיכרון קצר
)

Hieros Gamos

New member
אממ

כן, לגבי עיראק...לוידעת, אפשר להסתכל על זה משני הכיוונים אני מניחה אבל בלייר בעיקרון הולך עם בוש יד ביד. הבריטים הם פרו פלשתינאים כמו, בתכלס, שאר העולם. רובם לא חסידים שלנו וזה מוכח בתגובה שלהם לבלייר במיוחד אם מסתכלים מנגד על התמיכה הגוברת בשיראק ובראש ממשלה הבריטי שהוא נגדנו. מישהו שהדריך אותי בIWC בגרמניה כתב לי ושאל מה קורה איתנו ורצה לדעת מה באמת קורה פה. הוא סיפר שהייתה הפגנה עצומה נגדנו בהאנובר לפני כמה ימים ושעוד כמה ימים יש הפגנה שקהילות יהודיות מארגנות והוא הולך עליה. *סבסטיאן. גאד השלמות* ווילסון הוא יהודי
גם קאדי יהודייה וקאדי זה באמת שם מאוד יהודי
יש לנו זיכרון שמתמקד במה שקורה עכשיו. הוא מאוד סלקטיבי מהבחינה הזאת. כרגע אנחנו אוהבים את בלייר

Tal2012

New member
../images/Emo24.gif

בוא נגיד שאני מעבירה לכם מידע שהמגזינים היו מתים לדעת
חח מקווה שיספרו לי עוד משהו בקרוב על הסידרה.... עוד איזו רכילות

lovely max

New member
לא יודעת בדיוק למה...

בעיניי זאת לא חברות אמיתית. (אני לא צרת אופקים..אבל אולי קצת לא סובלת את ווילסון.) בכל מקרה, התאספנו כאן היום כדי לדבר על ההבדלים ביניהם. ווילסון הוא הנחמד והמנומס והאוס הוא הבנזונה חסר ההתחשבות. האמנם? Dr. Gregory House: Well, as long as you're trying to be good, you can do whatever you want. Dr. Wilson: And as long as you're not trying, you can say whatever you want. Dr. Gregory House: So between us we can do anything. We can rule the world! בקטע הזה כל אחד מדבר על עצמו. גם לפני שגילינו שווילסון בגד ב3 הנשים שלו היה ברור שהוא לא לגמרי מוסרי. והוא משקר להאוס בלי הפסקה. האוס לעומת זאת נובח אבל לא נושך. (רוב הזמן. ולא מצאתי מטאפורה יותר טובה, תתגברו). והוא לא משקר. אז הם לא בדיוק הפכים משלימים. אלא דוגמה לכך שמה שרואים זה לא בדיוק מה שמתחת לפני השטח.

Benjamin Turner

New member
אהם, למען הסר ספק, וילסון הוא אדם,

לא רובוט. הוא בגד בנשים שלו, ויכול להיות שגם קיבל דוח על מהירות מופרזת, זה לא אומר שהוא לא טוב לב (עזבי מוסרי, מוסר הנו במידה רבה ענין של הגדרה אישית). אני אישית לא ממש מכירה את מערכות היחסים שהיו לו איתן, ולא יכולה (או רוצה) לשפוט. הוא משקר להאוס (לפחות בפרקים שאני ראיתי) ממניעים אלטרואיסטיים, בנסיון לתמרץ אותו לבצע פעולות שהוא חושב שיועילו לו (כמו למשל בפיילוט-והוא צדק, בלעדיו לא היתה סדרה
), ולא כמניפולציה לטובתו האישית. לגבי האוס, אני לא יודעת עד כמה הוא באמת לא משקר (לקאדי, לדאקלינגז בall in, ו-ודאי יש דוגמאות נוספות שאינני מודעת אליהן) אולם לדעתי האישית החזות המיזנטרופית שלו היא בכלל מגננה, והוא ממש לא בן זונה קר-לב (זה בדיוק מה שכתבתי בשרשור אחר). הם אכן לא ניגודים מוחלטים, אך לדעתי הם דווקא כן משלימים זה את זה (קחי את שתי התכונות הרפואניות הבולטות שלהן וצרי מהן רופא. מה קיבלת? סופר-דוק
). בעיני זו החברות הכי אמיתית שיש, כזו שנובעת נטו ממשיכה בין האישיויות (
) של שניהם, בלי שום "קישוטים" חיצוניים שמובילים חברויות לעתים קרובות. בכל אופן, אחד הדברים היותר-מעניינים בהאוס לטעמי הנו העובדה שהדמויות מאוד עגולות ולא אחידות, לכל אחת מהן הרבה פנים ואני לא ממש מצליחה לשבץ אף אחת מהן לשבלונה שטוחה של תכונות אופי, כי פרק או שניים לאחר מכן פתאום מתגלה לי צד חדש באישיותן. אולי סתם עדיין לא ראיתי מספיק פרקים (זה התירוץ שלי and i'm sticking with it). אגב, בקטע הזה לא כל אחד מהם מדבר על השני?

lovely max

New member
כן,כמובן,טעות שלי

זה באמת כיף שהדמויות עגולות ורבות צדדים. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתסריטאים מתחלפים כל הזמן. :) בקשר לשקרים של ווילסון - הנקודה שלי היא שלא אכפת לו לשקר. ולבגוד זה לא מוסרי. לא משנה מה המוסר האישי שלך.

Benjamin Turner

New member
מה עם לבגוד במי שבוגדת בך? או

באישה שהתחתנה אתך רק בשביל הכסף והמעמד שלך? קצת פחות בלתי מוסרי, לא? וזה לא שלא אכפת לו לשקר, אלא שהמטרה מקדשת מבחינתו את האמצעי, ולדעתי בצדק.

החברות שלהם

היא הדבר שהכי מעניין בעיניי בסדרה. ובכלל, הייתי מרחיקה יותר מזה ואומרת שיש ביניהם הרבה אהבה (ולא במובן הרומנטי, לצערי). הדברים שכתבו גל ואירית היו מאוד מעניינים ואני מסכימה עם כל מה שנאמר, בייחוד עם הטענה שחוץ מסקס יש להם חיי נישואים נהדרים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטוח שיותר טובים מאלו שהיו לווילסון עם הנשים שלו
וולקאם בק

../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אני דווקא חשבתי כששלחתי את זה 'בטוח יותר טובים ממה שלהאוס אי פעם יהיה עם אישה'.

move it

New member
הי - יש לי רק 2 שאלות

מתי יש האוס ובאיזה עונה אנכנו נמצאים בארץ ? תודה מראש!

Benjamin Turner

New member
יש האוס בימי שבת ב21:20 בערוץ 3

(שידור חוזר בימי ראשון בערב אחרי האלופה). אנחנו נמצאים בעונה השניה, והפרק הבא שישודר הוא פרק 218.

למעלה