האוס 3 !!! שרשור פרק שבועי!!

YaEl 15

New member
האוס 3 !!! שרשור פרק שבועי!!

שם הפרק: "משמעות" ובאנגלית: "meaning" תקציר רשמי: בפרק הפותח את העונה השלישית, שב האוס לעבודה לאחר התאוששות מניתוח. הוא מטפל בבחורה שלקתה בשיתוק, המתברר כתוצאה של מחלת הצפדינה, וכן בגבר שסובל זמן רב מגידול במוח ומרותק לכסא גלגלים. שעת שידור: 9:16 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונות מהפרק:http://www.hughlaurie.net/meaning/index.php עוד מידע:http://www.housemd-guide.com/season3/301meaning.php תמונה של האוס ----------------------------------->>>>

always be me mc

New member
פרק נחמד.. לא מדהים

ברצינות ולא בגלל העובדה שעדיין ישבתי ליד המחשב זה פשוט שלפעמים כשמושכים תעלומה יותר מדי זמן(במיוחד כשזו רפואית ועם מילים מסובכות) אז נהיה משעמם אבל לא נורא. הרגע בסוף שבו האב קם פיצה על הרוב
ווילסון חמודדדדדדדדד
צ'ייס וקמרון יפים יותר מדי.. זה חטא כבר
קדי מציקה אבל כי היא שפויה אז אסלח לה
האוס.. טוב זה האוס
(והקטע שהוא נכנס לתוך המים היה מרגש וגם טיפה מבהיל) ואיך קראו לאחרון? אני סנילית היום
אניוואי פרק נחמד.. פרק משעשע אבל היו טובים מאלו
זה כל כך נכון מה שווילסון(מעכשיו יתלווה אליו האייקון->
) אמר לקדי, זה באמת לא כדאי במקרה הזה(למרות שלדעתי גם בעוד לא מעט מקרים) להגיד להאוס שהוא צדק כי זה יגרום לו: א. חיזוק האגו שלו והתחושה שהוא תמיד צודק. ב. הוא באמת עלול לפשל פעם הבאה אז עדיף שלא להגיד לו.. והופתעתי לראות הפרק שהאוס עומד על שני רגליו ללא תמיכה.. זה היה נחמד(עכשיו גם לא תהיה לו ההנאה של להחטיף לאנשים עם המקל
) כמו כן זו רק אני שממש רצתה לראות את האמרון ביציאה?(יענו אוכל, שתיה לא נורא שזה באותו שולחן ושזה ביחד
אלא דווקא להפך
) המ.. וזו רק אני או שחייבים דחוף לפתח לדמויות חיים מחוץ לבית חולים? כי למען האמת אם רואים אותם כמעט תמיד בבית חולים זה מתחיל לשעמם לא? אני בעד מפגש האמרון או מפגש לוהט נוסף של צ'ייס וקמרון כדי לשבור את הקרח
ודבר אחרון-יעל נכון נמשכת בטירוף להאוס בתחילת הפרק כשהוא רץ וגם כשהוא נכנס למים? יאללה יעלוש תודי בזה. דיי להכחשות...סתם סתם.. תנצרי את לשונך

YaEl 15

New member
את אמרת

בדיוק אבל בדיוק הפוך מכל מה שאנחנו אמרנו בפורום האוס!! חחהחהחהחה!! גליה, אני יודעת שאמרתי שאני לא אומר יותר כלום אבל god, הוא כ"כ **** הוא כ"כ ****!!!!! אני לא הולכת להגיב לכל הדברים -- אבל בשביל הפרוטוקול -- חשבתי בדיק ההפך בוגע להכל
אל תדאגי, העונה הזו היא ה-עונה של פיתוח הדמויות. ויהיה גם הרבה צ'יימרון, והאוס יחזור לסורו עוד מעט, וכן, זה כולל את המקל! בקיצור יש למה לחכות! עוד תמונה של האוס~~~~~>>>

always be me mc

New member
נו כי את ראית את העונה.. אני לא אז יש הבדל

ולמה דיברת על המקל? הרסת לי קצת פה האמת

YaEl 15

New member
לא ראיתי את העונה הזו...

ראיתי רק את הפרק הזה... ואפשר להסיק את זה מהסוף של הפרק, לא? אנימצטערת...

always be me mc

New member
סולחת ובואנה שכחתי מה היה בסוף הפרק

אני סנילית לחלוטין למרות שלדעתי לא משנה מה היה עדיין לדעתי לא היה מספיק.

YaEl 15

New member
תמונות -------------->>

אני בהיי. האוס מודד דופק -----> והוא מיוזע וסקסי

always be me mc

New member
דווקא מזיע, מסריח ודוחה אבל תהני לך../images/Emo3.gif

ואני אומרת את זה מנסיון אישי(בגרות בספורט->ריצה->שבוע שעבר) שזה ממש לא סקסי להזיע ככה.. למעשה זה דוחה אבל היי אם זה מושך אותך אז סבבה חח

YaEl 15

New member
חחח... אני שונאת להזיע,

ואני שונאת אנשים מיוזעים... זה מגעיל, ומסריח.. אבל זה יו... הוא מה שמושך, לא הזיעה... בשבילך ---> יבש ורענן
אממ... ובסוף הפרק היה שהאוס גונב מרדם מרשם לוויקודין מווילסון...

YaEl 15

New member
זה בסדר, כבר סיכמנו שעל טעם וריח... ../images/Emo24.gif

"גם אם איני מסכימה עם דעתך, עלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיעה..." אז את אוהבת את איך שקלארק ניראה... סבבה...

YaEl 15

New member
** אלחם. אני תמיד יוצאת עילגת.

אני מאשימה את האוס... הוא מוציא אותי מריכוז...

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה דווקא היה סקסי שהוא היה במזרקה
....

למעלה