את שוכחת שיש דבר אחד שאני יכול לעשות עכשיו
Y YaEl 15 New member 21/5/07 #9 גליה, את לא יכולה לומר ש... את פשוט... תסתכלי אני עושה מאמצים כבירים כדי לא לומר כלום ----->
A always be me mc New member 21/5/07 #23 למה היא תמיד נראית כמו בובה? זה מתחיל להציק. יאללה קמרון תתפראי.. לבשי שחור או משהו תעשי קעקוע(עלק ) זה מעצבן עד כמה שלא מפתחים את הדמות הזאת
למה היא תמיד נראית כמו בובה? זה מתחיל להציק. יאללה קמרון תתפראי.. לבשי שחור או משהו תעשי קעקוע(עלק ) זה מעצבן עד כמה שלא מפתחים את הדמות הזאת
A always be me mc New member 21/5/07 #26 תמונה יפה מאוד שלו אבל הוא עדיין לא סקסי פה שינסה את השחורים(כפי שהמלצתי לעיל לקמרון )
A always be me mc New member 21/5/07 #25 נראה טיפה שיכור../images/Emo3.gif אבל באמת הוא חמוד פה../images/Emo8.gif
A always be me mc New member 21/5/07 #28 זה מזכיר לי תערוכת אומנות../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
A always be me mc New member 21/5/07 #30 מתאים לו להיות עכשיו בסדרה "החצי האפל"../images/Emo3.gif והתמונה הזאת נראית מאוד טוב.. אני מתכוונת שאהבתי את הגוונים, ההבעה ואיך שצילמו אותו פה.. זה לא שהוא חתיך פה או משהו. זו פשוט תמונה בטעם טוב מאוד. יעלוש תודה על כל התמונות!
מתאים לו להיות עכשיו בסדרה "החצי האפל"../images/Emo3.gif והתמונה הזאת נראית מאוד טוב.. אני מתכוונת שאהבתי את הגוונים, ההבעה ואיך שצילמו אותו פה.. זה לא שהוא חתיך פה או משהו. זו פשוט תמונה בטעם טוב מאוד. יעלוש תודה על כל התמונות!
Y YaEl 15 New member 21/5/07 #29 או.קי, קדי יקירתי... זה אמצע הלילה, האוס חלוש, והוא עומד בפתח החלון שלך... זה פשוט מתבקש.... והוא בחיים לא יגיש תביעה נגדך על הטרדה מינית, אז למה את מחכה בדיוק...?
או.קי, קדי יקירתי... זה אמצע הלילה, האוס חלוש, והוא עומד בפתח החלון שלך... זה פשוט מתבקש.... והוא בחיים לא יגיש תביעה נגדך על הטרדה מינית, אז למה את מחכה בדיוק...?
Y YaEl 15 New member 21/5/07 #35 אז זהו, השירשור של 3.01... מקווה שנהנתם, אני כן! לילה טוב! ומשהו קטן לסיום -----> תמונה יפה של כולם...
אז זהו, השירשור של 3.01... מקווה שנהנתם, אני כן! לילה טוב! ומשהו קטן לסיום -----> תמונה יפה של כולם...
A always be me mc New member 21/5/07 #38 תמונה כל כך מוזרה ולא מתאימה לסדרה הזאת../images/Emo6.gif ו יעלושששש באמת נהניתי מהשירשור והתמונות