האוצרות שאנחנו מקבלים מן האח הגדול

עינת י

New member
הגזענים האמיתיים הם אלה שמסתובבים פה

וקוראים לבובלילים - בהמות, קופים, ברברים, ערסים. אלה שכותבים זאת זה מראה בדיוק מי הם ומה החינוך שקיבלו בבית. המילה פרידמנים מחווירה מול הגזענות הזו.

אור2221

New member
גם ערסים וברברים זה כינוי להתנהגות

בדיוק כמו פרידמנים. רק שערסים וברברים, לא משנה איך תסובבי את זה, זו התנהגות שלילית תמיד. להיות חנון? לא ממש.

davidlev0255

New member
1. בדיחות ומילים וחידודים של יוסי 2. שהבנות

זה עם רע וסכסכן 3. שיש מושג כזה "עין צוחקת עין דופקת" 4. ללא להאמין לאף אחד 5. "ששחצנות ואליטיסטיות גרועות כמו ערסיות " (עיין ערך שפרה)

Jo_

New member
שפרה...

אני רוצה להגיד משהו. אני אישית, בניגוד ללא מעט אנשים פה, אוהבת את שפרה מהיום הראשון של העונה. אני חושבת, על אף כל מה שאחרים כאן אומרים שהיא בחורה מיוחדת ונדירה (כן, עם הטוב וגם עם הרע שבה, שיש כמובן בכולנו). ובדיוק בגלל שאני מעריכה ואוהבת אותה אני ממש מקווה שהיא תודח בשבוע הבא. יש לי תחושת בטן חזקה שהיא עומדת להיות מושפלת מסיטואציית צבר-אינה שהתחילה אתמול ולדעתי גם תימשך. לפי מה שראיתי אתמול צבר לגמרי דלוק. זה היה ממש כמו לראות צבר אחר. אני חושבת שזה ממש ישפיל את שפרה להיות שם ולראות את זה. לדעתי זה פשוט לא מגיע לה וזה מכוער לגמרי מצד צבר לשים אותה ככה על אש קטנה במשך כמעט שישים יום, לדעת שהבחורה מאוהבת בו ולתת לה הרגשה ש"יש מצב הגיוני לגמרי שיקרה משהו אבל רק בחוץ" (כמו שהוא "העביר" לשפרה דרך שיחה עם רנין) או בכלל לא לפתוח את כל הקלפים על השולחן באינספור השיחות המשותפות שלהם. אם אני לא טועה במה שראיתי אתמול בלילה, צבר פשוט שיחק בשפרה כדי שיהיה לו גב מ-עוד בן אדם, כדי שתהיה לו אשת שיחה נחמדה ועכשיו פשוט נותן להורמונים שלו או מה שזה לא יהיה לצאת לעבר אינה (שתסתום כבר!) החדשה מבלי לחשוב אפילו לשבריר שניה על מישהי שבאמת אכפת לה ממנו. בקיצור, לא מגיעה לה לדעתי ועדיף שהיא תלך משם לפני שירמסו את כבודה.

למעלה