האורחים של היום בתפוז

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

sisty

New member
../images/Emo9.gifהשאלה הראשונה! --->

שירה, שלום
רציתי לדעת, באיזה גיל התחלת לכתוב

דוסטו

New member
שירה גפן - רק שתדעי

אתמול, לפני 24 שעות היה אירוח עם רם אורן. בפורום ספרים של גדולים. עד עכשיו לא ברור אם הוא היה שם כלל, או שסתם התשובות שלו נתקעו בצנרת. בכול מקרה - תשובות אין. שאלות דווקא היו. אז תקחי בחשבון שאליבא ד'תפוז' אינטרנט מהיר = הצב ישראל

גוזגוזה

New member
הי שירה

קראתי שאת מתארחת כאן היום...אז קודם כל נחמד לראות אותך כאן
. חוצמזה - אינך יודעת מי אני לפי שם החיבה שלי כאן, אבל דעי שלמדנו יחד ב"הלל", עד כמובן שעברתם דירה. גיורא {אגב, אתם בקשר? מעניין אותי לדעת מה קורה איתו...כמובן שלא בפורום...אשמח לקבל מסר}, צחי, אסנת, לינדה {התאומה} ועוד. חוצמזה - שיהיה לך בהצלחה!

גוזגוזה

אהבתי מאוד את בית-ספר הלל ואני זוכרת אותו לטובה(שלא כמו שאר הבתי-ספר שעברתי) גיורא התחתן, ואת כל השמות שהזכרת אני זוכרת. שיהיה לך בהצלחה גם.

מי הכי משפיע עלייך?

אבא שלך שהוא סופר, אח שלך שהוא גם יוצר או אתגר קרת, חברך לחיים? למי מבינהם את נותנת לקרוא ראשון את הספר?

דורית 100

New member
מה את הכי ...

אוהבת? לשחק (ודרך אגב את שחקנית מעולה)? לכתוב? או משהו אחר?

דורית 100

תודה תודה. אני אוהבת לעשות הכל, המשחק מזין את הכתיבה ולהפך. הכי אני אוהבת לישון.

מה דעתך על הבלוג של אביב?

את צופה בבלוג שלו? מה דעתך בכלל על התופעה?

~איה~

New member
לשירה

שלום שירה, קראתי בתכניה של ההצגה הכלה וצייד הפרפרים שאת עוסקת בתחומי תרבות שונים, ורציתי לדעת אם כאשר את כותבת ספר ילדים את גם משחקת במקביל, או שאת זקוקה להתרכז בנושא אחד בלבד. רציתי לציין גם, שהמשחק של הכלה היה מאוד מרשים ויפה. מחכים לראות אותך בתפקידים נוספים.

איה

כמו שכתבתי בתשובה הקודמת, אני נהנית לכתוב ולשחק במקביל, אלו שני דברים הפוכים, שני קצווצ, כשאני כותבת אני לבד, רק אני, וכשאני על הבמה, קהל גדול מסתכל עלי במשך שעה וחצי, אלו דברים הפוכים ומשלימים.

moon light boy

New member
שירה../images/Emo70.gif שאלה....../images/Emo26.gif

ערב טוב שירה! אני בתור בן להורים גרושים יודע עד כמה הנושא משפיע על חיי היום-יום.. ובכלל.. רציתי לדעת אם הגירושין של ההורים שלך משפיעים על הנושאים שעליהם את כותבת? את זה משפיע על צורת ההתייחסות שלך לנישואין? בקיצור, איך הגירושין של ההורים שלך השפיעו עלייך..

moon light boy

הגירושים של הורי שימחו אותי, כי באיזשהו שלב נמאס לי מהריבים שלהם וייחלתי ליום בו הם יתגרשו. כמובן שזה משפיע על היצירה שלי,משום שהתבגרתי יותר מהר. מלבד זה, גירושים זה ממש לא סוף העולם.

moon light boy

New member
צודקת..../images/Emo70.gif

גירושין זה באמת לא סוף העולם..
יש כזה ספר של סמדר שיר
שם הספר הוא - "זה לא סוף העולם". וזה ספר על משפחה.. שההורים מחליטים להתגרש, ומה שעובר על הילדים, והפואינטה של הספר היא שגירושין זה לא סוף העולם. "שירה, תני לי חום אחותי היקרה.." (א. גפן)

ozzygirl

אני אוהבת את דילן, וויטס, לאונרד כהן, דייויד ביירן, קורין אלאל, ערן צור, ועוד רבים וטובים.

למעלה