האיום האיסלאמי על הולנד

respecta1

New member
על מה אתה מדבר?????

אם היינו בוכים על כל סרט וספר אנטישמי היינו ממזמן כבר מתייבשים בדמעות תרשום בגוגלGEW או אנטישמיות תראה כמה תוצאות תקבל וכמה אתרים מהסוג הזה תקבל... ושמע על ישו יורדים תראה קצת קומדיות אמריקאיות על משה וכל נביאי ישראל בטח על הכל יורדים ועל הכל צחוקים, הנושא האולי יחידי שיהיה איום על חייך אחרי שתצחק עליו זה האיסלאם.

Mishkafofer

New member
נכון אמרת

יהודים היו מן הסתם מתבכיינים כרגיל אבל במחשבה שניה, אני והרבה יהודים אחרים לא מתרגשים מתעמולה אנטישמית ארסית מבית היוצר של אל-מנאר,טלויזיה רשמית במצרים,ירדן וסעודיה. אני לא מתרגש מטלויזיה של חמאס שמשווה יהודים לעכברים אני לא מתרגש מסדרה ירדנית או סורית שמספרת שהיתה מזימה יהודית לרצוח את מוחמד אתה בהחלט צודק שיהודים יבכו, הם יבכו על כך שמליארד איש חיים בחושך ובסבל בל יתואר והעולם שותק

טבח עולי הרגל השיעים בעיראק היום

מחבלים רוצחים איסלאמיים-סונים ביצעו היום שני מעשי טבח בעולי רגל שיעיים שהיו בדרכם לעיר הקודש שלהם קרבלה כדי להשתתף ב'עיד אל-ארבעין' לציון סיום 40 ימי האבל על מותו של עלי, נכדו של הנביא מוחמד, בקרב קרבלה בשנת 680. בפיגוע באוהל שהוקם כדי לסעוד את העולים לרגל ליד קרבלה נרצחו ע"י מחבל מתאבד למעלה מ-40 בני אדם, ביניהם נשים וילדים. בפיגוע בפאתי בגדד נרצחו 3 ונפצעו עשרות. בשנה שעברה במועד הזה טבחו טרוריסטים איסלאמיים כ-150 עולי רגל שיעיים. בהקשר זה כדאי להזכיר שרוב קורבנות הטרוריזם האיסלאמי מעזה ועד אפגניסטאן, סודן ואלג'יריה הם...... מוסלמים וערבים.

אושרי 7

New member
אם אסלאם היא דת של טרור

אני לא יודע, כי אני לא מכיר את הדת על בוריה וגם לא מי יודע מה מעוניין להכיר אותה, זה לא מעניין אותי. מעניין אותי מה שקורה בפועל, ומה שקורה בפועל זה טרור, רצח ותמיכה המונית בטרוריסטים.

למעלה