האים לדעתכם התיקשורת הישראלית

עי יד ן

New member
האים לדעתכם התיקשורת הישראלית

רק פוגעת בישראל או גם עוזרת לחיזבלה ליפגוע בישראל? לדעתי דיווח מדויק על מה שקורה ואפיה הטילים נוחתים ומתי כוח של צהל ניכנס לזירה לא רק שפוגע בישראל אלה גם עוזר לחיזבלה ליפגוע וגורם להרג חייליםותושבים שלנו למי שלא הבין דיווח אפה הטיל נפל = עוזרים לחיזבלה לכוון את הטילים טוב יותר דיווח מתי כוחות צהל ניכנסים ולאן חיזבלה מרכז כוחות ומגביר ערנות = יותר הרוגים תארו לכם שהאיתונות היתה בשנות ה40 ותחילת ה 50 של המאה ה 19 ניראה לכם שמדינת ישראל היתה קמה? העיתונות צרכה לעזור למדינה ולא ליפגוע

Lilac Wine

New member
צודק במאה אחוז

יש לנו תקשורת דפוקה מיסודה. אלוהים כמה פתטיות הם משדרים. הם צריכים אחרי 5 שעות לדווח באיזה עיר ולא באיזה בית. אם כבר. כמה טיפשות וחוסר אחריות.

a e q u i t a s

New member
אני ממש לא מסכים איתך ../images/Emo128.gif

אני ממש לא מסכים איתך, במקום שהמדינה תתאים עצמה לעידן התקשורת החדש, אנשים מאשימים את התקשורת... את יודעת שאת שלושת חיילי הצה"ל שנהרגו אתמול והותר לפרסום רק שעות הערב המאוחרות, אני כבר ידעתי כבר בשעות הבוקר המאוחרות... את יודעת איך? לא אני סוכן מודיעין ואין לי חברים בפיקוד העליון של צה"ל... פשוט התסכלתי על FOXNEWS והם דיווחו... רק אחרי לפחות 9 שעות פורסם בתקשורת הישראלית... אז? התקשורת תמיד שמאלנית והאשמה...זה ברור

Lilac Wine

New member
דייב

יש הבדל בן לדווח על הרוגים ושמם אחרי 9 שעות לבין לדווח בדיוק איפה נופלת הקטישוה וזה לא קשור לזה שהיא שמאלנית(האמת שלא הבחנתי בזה יותר מדי,לפחות לא בערוץ 2) אבל מה הטעם בלדווח על המקום שבו נפלה קטיושה באותו רגע? למי זה תורם? הרי כרגע הצפון הוא מתחם סגור!!! זה לא כמו פיגוע שאני יכולה להבין ואז אנשים לא יתקרבו.

a e q u i t a s

New member
התקשורת תמיד שמאלנית לא?

התקשורת תמיד היא מושא לתלונות של הימין, הרי זה דיי ברור לא? בכל מקרה בעידן של בלוגים, מצלמות בטלפונים סלואלריים ואינטרנט בכל פינה, להסתיר מידע כזה הוא בלתי אפשרי, ולמנוע ממידע כזה לצאת הוא פשוט טיפשי... טוב אז ערוץ 2 לא ידווח על 20 בלוגרים ירשמו אצלהם באתר... ישראל תמיד מפגרת אחרי העולם בכל מה שקשור בתפיסת המדיה ככלי חשוב במערכה, פעם זה היה הסברה ישראלית לקויה שהם שלחו דוברים שמונו באופן פוליטי לדוברי ממשלת ישראל, ועכשיו לאט לאט הם למדו למנות דוברי אנגלית רהוטים.. הם גם ילמדו שזנצורה בעידן האינטרנט זה לנסות לירות ברובה על זבובים, לא יעיל ולא רצוי.

Lilac Wine

New member
לא ענית לי השאלה

למי זה תורם הדיווח הזה? מה הבעיה למנוע? מגידירים חוק בכנסת. ושתפגר עד מחר. כל עוד זה יימנע מוות של אדם אחד זה כבר טוב.

a e q u i t a s

New member
את נאבקת על דברים לא עקרונים

את נאבקת על דברים שהם אינם עקרוניים בלחימה, מיקום נפילת רקטות הוא לא חלק מהותי מהדיסאינפורציה, שכן אנשים מערך הרקטות של החיזבאללה לא יודעים היכן תיפול הרקטה וזה גם לא כל כך משנה, שכן מימלא אותם חוליות הם ניידות. ולמי זה יכול לעזור? לאותם מיליון וחצי ישראלים שחיים מסרינה לסירנה ורוצים לדעת אם קרוביהם נפגעו. אני מבין את גישה הלוחמנית ימנית שלך, אבל מבחינה צבאית הנזק הוא מועט אם בכלל. אם זאת פורטל תפוז בתוך גורפת לאור בקשות רשויות הצבא להימנע מפירסום נפילת הרקטות, זה לא מכוח החוק, אלא הנחייה פרטנית של תפוז. בכל מקרה, אפשר לדעת מכל אתר חדשות זר אחר את מיקום נפילת הרקטות, כך שזנצור בישראל בעוד שכל העולם יודע, זה נשמע הזוי ודיי דפוק. בדיוק כמו שדובר צה"ל מפרסם שיש "נפגעים רבים" נפגעים רבים = הרוגים... אבל הצבא לא באמת מתקדם עם רוח הטכנולוגיה..

Lilac Wine

New member
כשתפסיק לחשוב שאני ימנית

לוחמנית אוכל לענות לך כראוי. אין קשר לימין או שמאל.

a e q u i t a s

New member
נו באמת..

נו באמת, את לא חייבת להיות פוליטקלי קורט

Lilac Wine

New member
דייב,אתה מגזים.

אפילו יותר ממני.
ואני תומכת בדבריו של enzim

enzim

New member
הוראות הצנזורה הצבאית

אסור לכתוב על- * ביקורים של בכירים, עד שהביקור מסתיים. * מיקומי נפילות (מותר לכתוב אזור, אסור לכתוב מיקום מדוייק). * פרסום נפילות ליד מתקנים רגישים כמו: רפא"ל, תעשיות כימיות, נמלים, בסיסים צבאיים, תחנות דלק וכו'. * אסור לפרסם נפילות בים. * אסור לפרסם מתי מורשים האזרחים לצאת ממרחבים מוגנים להתאווררות ולקניות. אנא הקפידו על מילוי כל ההוראות ככתבן וכלשונן, הן מיועדות למעננו !!

a e q u i t a s

New member
שים לב מה אתה רושם?

אסור לפרסם מתי מורשים האזרחים לצאת ממרחבים מוגנים להתאווררות ולקניות??? כלומר ישכחו אותם בזמן שהמלחמה תסיים
ותסביר לי מה היגיון בלקבל את המידע מסי אן אן וסקיי ניוז והאיסור לשמוע את זה ערוצי חדשות ישראלים? אתה לא מוצא פה איזשהי סתירה פנימית? אתה לא חושב שמה שצריך להיות מסווג ישאר כמסווג ולא ידלוף מלכתכילה לתקשורת?

enzim

New member
לא אכפת לי אם אתה חושב שזה הגיוני

או לא הגיוני, אלה הן הוראות הצנזורה ועל כל אזרח חלה החובה למלא אותן ככתובן ולשונן ובלי התפלספויות מיותרות. אתה יכול לחשוב שאלו הוראות מטומטמות וחסרות כל היגיון אבל אתה תנהג על פיהן כי אלו ההוראות. ואם אתה רוצה להסביר לחיזבאללה מתי מותר לצאת מהמרחב המוגן כדי שהוא ידע מתי כדאי לשגר קטיושות אז... ולא, אני לא חושב שמה שצריך להיות מסווג יישאר כמסווג ולא ידלוף מלכתחילה לתקשורת. לא חסר הדלפות וידיעות תמימות, ואם מחברים 1+1 מקבלים ידיעה מסווגת (אני יכול להביא דוגמא אם תתעקש).

a e q u i t a s

New member
הם ביקשו הם לא דרשו

הם ביקשו, הם לא דרשו, ולכן פורטל תפוז הוציא הנחייה גורפת להימנע, אם זאת זה אינו הפרה של החוק, מה גם שכל העניין של הצנוזרה הצבאית היא חסרת תכלית... התקשורת צריכה לשלם את מחיר המחדלים הצבאיים... אם לצבא יש מידע שאינו רוצה לחלוק עם הציבור, הם צריכים להיות מספיק אחראים למדר ולסווג אותו כראוי.

enzim

New member
לא תמיד אפשר למדר ולסווג כראוי

"הצנזורה הצבאית פירסמה הוראות חדשות" גם המאפיונר שסחט ממני דמי חסות לא דרש את הכסף...הוא רק ביקש אותו...

enzim

New member
לא מסכים עם הטיעון הזה

הטענה שאין טעם לצנזר משהו שראוי לצנזר, רק בגלל שמישהו אחר לא מצנזר את אותה הידיעה שגויה לדעתי.

a e q u i t a s

New member
אין פה זצונרה, יש פה טיפשות

יותר קל לסוכני המודיעין האיראני ושל החיזבאללה להתסכל על ערוצי FOXNEWS וCNN מאשר ערוץ 10, כדי לקבל את המידע על נפילת הרקטות... אין פה זנצור, יש פה גישה מיושנת של מניעת מידע לישראלים... המידע הזה זולג החוצה מימלא בעידן המידע.

למעלה