אתה חייב לדחוף את האג'נדה שלך
לכל חור? הסכסוך הישראלי-לבנוני רחוק מאוד מלהיות חזית במערכה בין הקולוניאליזם לבין... לא יודע מה נשאר כבר מהצד השני... >ראשית, אני רואה במלחמה בין אירגוני הטרור צה"ל וחזבאללה מיותרת לחלוטין, הצגה של בעלי ההון משני הצדדים בשיתוף פעולה יוצא דופן - אפילו קומוניסטי אפשר לומר.< לא אקטואלי. לא מדובר בקבוצות הון, אלא במיליציה שיעית, שלוחה של איראן, מול מדינה ריבונית. לא קומוניזם ולא אגוזים אין כאן. על אחת כמה וכמה שיתוף פעולה. זאת האשמה חסרת בסיס והוצאת לשון הרע. >חומסקי גורס כי הפעלת אלימות היא חובה מוסרית במידה והיא מוצדקת מוסרית.< הפעם הראשונה שאני מוצא את עצמי מסכים למשנתו של מר. חומסקי, אולם אני בטוח שזכות זו שמורה אצלו רק עבור צד אחד. >חזבאללה תקף את מדינת ישראל משום שהיא נהגה באופן תדיר להפר את ריבונותה של לבנון בגיחות אוויריות ויבשתיות של כוחות כאלה ואחרים. מעבר לכך שבמסגרת פעולות הסגת גבול אלה מדינת ישראל חטפה ושבתה לוחמי חזבאללה מסיבות ואמתלות שונות.< צא ולמד קצת עובדות. אין לי מה להוסיף כאן. נראה כי יש לך חור בהשכלה שידרשו הרבה שנים כדי למלאו, אם אתה מוציא כאלה שטויות מפיך. המשכתי לקרוא עד המקום בו כינית את צה"ל ארגון טרור. הספיק לי. שטיפת המוח כבר מאחוריך ואין להשיב את הנעשה. אוכל רק להתנחם בכך שאתה וחבריך הם קומץ הזוי ובטל בשישים שאין לו דריסת רגל במדיניות הממשלה הישראלית לדורותיה. אני אדם מאוד סובלני. יותר ממה אתה מתאר לעצמך. אולם פשוט אין לי מילים לנוכח העיוורון המוסרי, הערכי, והעובדתי שאתה מציג כאן.