האיסלאמו-פאשיזם ממשיך לרצוח בעיראק

sshender

New member
זה מה שקורה כשנכנסים למיטה החולה

של חומסקי, פינקלשטיין ודומיהם.

InDaHouse

New member
אתה רק יודע לשחרר סיסמאות

ולהפיץ שנאה באמצעות הקריקטורות שלך. אין לך טיעונים ממשיים והגיוניים כנגד חומסקי או פינקלשטיין.

armbruster

New member
הוא שיבח את פוריסון על....

'מחקריו החשובים', שהוא ערך עם הנאצי צונדל, שהתמצו ב'הוכחה' שלא היו תאי גזים באושוויץ. הוא גם קרא לו 'פרופסור חשוב'.

InDaHouse

New member
משחקי מילים כבועות עשן

האובייקטיביות חשובה מן החלומות שלך. אם מחקריו של פוריסון עוברים מבחן מדעי (והם לא) אזי הגחמות שלך לא ישנו את מה שהיה באמת. כרגע יש ראיות מדעיות רבות יותר המראות כי אכן היו תאי גזים. אתה תבחר למה אתה מאמין.

armbruster

New member
אתה יכול 'להאמין' לפוריסון

ל'מהנדס' צונדל ולחומסקי, אפילו לגבלס לשטרייכר. בעצם מה זה משנה? אתם ממילא שייכים למחנה אחד.

InDaHouse

New member
ואתה ממש אוהב אדם

לפחות אני יכול להעיד על עצמי שאני בוחן כל אדם על פי מעשיו ולא על פי צבע עורו או הגדרת אוסף האמונות התפלות שלו. האויב של אויבי הוא ידידי - זו אסטרטגיה ולא אידיאולוגיה. אני שוקל הכל על כף המאזניים ולעתים עליך להכריע בין רוצחי נשים והומואים לבין רוצחי ומשעבדי המונים ללא אבחנה. אם לבחור בין סטאלין והיטלר - אני עם סטאלין. יש לך אופציה אחרת?

armbruster

New member
חומסקי על הנאצי פוריסון:

"Dr. Faurisson has served as a respected professor of twentieth-century French literature and document criticism for over four years at the University of Lyon 2 in France. Since 1974 he has been conducting extensive independent historical research into the "Holocaust" question. Since he began making his findings public, Professor Faurisson has been subject to a vicious campaign of harassment, intimidation, slander, and physical violence in a crude attempt to silence him. Fearful officials have even tried to stop him from further research by denying him access to public libraries and archives. " מתוך גילוי דעת למען פוריסון שחומסקי חתם עליו יחד עם נאצים ידועים. http://www.anti-rev.org/textes/VidalNaquet81b/

sshender

New member
רוצה להתערב?

יודע לי מספיק בשביל לבוז לאנשים הללו ולכל מה שהם מייצגים. אגב, הידוע לך שמר. חומסקי ערך ביקור תנחומים אצל החיזבאללה במהלך מלחמת לבנון השניה?

InDaHouse

New member
ידוע גם ידוע

כנראה שחומסקי חושב שהאלימות שמפעיל חזבאללה היא מוצדקת. על כך אפשר להתווכח אבל אני נוטה להסכים איתו.

sshender

New member
לא. אתה יודע מה? אתאזר בכוח ואמשע

מה יש לך הגדי בעניין. מדוע, אם כן, אתה נוטה להסכים איתו?

InDaHouse

New member
טוב הויכוח הזה קשה משום שהוא

רגשי ולא רק לוגי. ראשית, אני רואה במלחמה בין אירגוני הטרור צה"ל וחזבאללה מיותרת לחלוטין, הצגה של בעלי ההון משני הצדדים בשיתוף פעולה יוצא דופן - אפילו קומוניסטי אפשר לומר. חומסקי גורס כי הפעלת אלימות היא חובה מוסרית במידה והיא מוצדקת מוסרית. חזבאללה תקף את מדינת ישראל משום שהיא נהגה באופן תדיר להפר את ריבונותה של לבנון בגיחות אוויריות ויבשתיות של כוחות כאלה ואחרים. מעבר לכך שבמסגרת פעולות הסגת גבול אלה מדינת ישראל חטפה ושבתה לוחמי חזבאללה מסיבות ואמתלות שונות. לכן, החליט חזבאללה בהחלטה שגויה אסטרטגית אך מוצדקת מוסרית לבצע חטיפת לוחמי צה"ל על מנת להשיב לעצמו את לוחמיו. אני מזהיר אותך, מר SS לבל ניגרר לויכוח ביצה ותרנגולת. השאלה כאן היא שאלה מוסרית ומטרתו של ארגון חזבאללה בתקיפה האחרונה מוצדקת מוסרית ופעולותיו לשימור ריבונותה של לבנון (וכפיפותה לסוריה הבורגנית) במסגרת הקונטקסט המצומצם של שמירה על ריבונות - מוצדקת מוסרית. לכן אני מבין את חומסקי בהצדעתו לארגון הטרור הזה - היחיד שהצליח להדיר את רגליו של ארגון הטרור הקרוי צה"ל מאדמת לבנון באמצעות לוחמת גרילה. יש לזכור כי מה שהעיף את צה"ל מלבנון היה אובדן החיילים על בסיס שבועי ולא הרעד של תושבי הצפון. התנגדותי החריפה לחזבאללה ולצה"ל נובעת מהיותי פציפיסט פרגמתי - לגעתי גם חזבאללה וגם צה"ל הם שני אירגוני טרור שהיו יכולים להשיג את אותן מטרות בלי לשפוך ולו טיפת דם אחת.

sshender

New member
אתה חייב לדחוף את האג'נדה שלך

לכל חור? הסכסוך הישראלי-לבנוני רחוק מאוד מלהיות חזית במערכה בין הקולוניאליזם לבין... לא יודע מה נשאר כבר מהצד השני... >ראשית, אני רואה במלחמה בין אירגוני הטרור צה"ל וחזבאללה מיותרת לחלוטין, הצגה של בעלי ההון משני הצדדים בשיתוף פעולה יוצא דופן - אפילו קומוניסטי אפשר לומר.< לא אקטואלי. לא מדובר בקבוצות הון, אלא במיליציה שיעית, שלוחה של איראן, מול מדינה ריבונית. לא קומוניזם ולא אגוזים אין כאן. על אחת כמה וכמה שיתוף פעולה. זאת האשמה חסרת בסיס והוצאת לשון הרע. >חומסקי גורס כי הפעלת אלימות היא חובה מוסרית במידה והיא מוצדקת מוסרית.< הפעם הראשונה שאני מוצא את עצמי מסכים למשנתו של מר. חומסקי, אולם אני בטוח שזכות זו שמורה אצלו רק עבור צד אחד. >חזבאללה תקף את מדינת ישראל משום שהיא נהגה באופן תדיר להפר את ריבונותה של לבנון בגיחות אוויריות ויבשתיות של כוחות כאלה ואחרים. מעבר לכך שבמסגרת פעולות הסגת גבול אלה מדינת ישראל חטפה ושבתה לוחמי חזבאללה מסיבות ואמתלות שונות.< צא ולמד קצת עובדות. אין לי מה להוסיף כאן. נראה כי יש לך חור בהשכלה שידרשו הרבה שנים כדי למלאו, אם אתה מוציא כאלה שטויות מפיך. המשכתי לקרוא עד המקום בו כינית את צה"ל ארגון טרור. הספיק לי. שטיפת המוח כבר מאחוריך ואין להשיב את הנעשה. אוכל רק להתנחם בכך שאתה וחבריך הם קומץ הזוי ובטל בשישים שאין לו דריסת רגל במדיניות הממשלה הישראלית לדורותיה. אני אדם מאוד סובלני. יותר ממה אתה מתאר לעצמך. אולם פשוט אין לי מילים לנוכח העיוורון המוסרי, הערכי, והעובדתי שאתה מציג כאן.

InDaHouse

New member
ואתה לא דוחף אג'נדה

אני מנתח את המציאות בדיוק כמוך ויכול להצביע בדיוק אילו כוחות פועלים נגד אילו כוחות בזירה העולמית. כן - מדובר תמיד במאבק מול הקפיטליזם הדורסני. צערי הוא עמוק על כך שהאסלאם הקיצוני, הסוציאליזם העולמי והאנרכיזם מאוחדים מול אויב משותף וזה מה שנותן לימין (="מרכז") את חומרי התעמולה שלו ואת הצידוקים המוסריים לרצח ההמוני שהוא מבצע מדי יום ברחבי העולם (הרבה יותר מן המוסלמים כולל הטבח בדרפור). צערי העמוק עוד יותר הוא שהאסלאם הוא החריף והיעיל ביותר במלחמה בקפיטליזם ולכן צובר פופולריות רבה אך לא לעולם חוסן והתנועה הסוציאליסטית מתחזקת וכך גם האנרכיסטית יחד עם גורמים מתונים בעולם המוסלמי. כולי תקווה כי בשנים הבאות יובילו הסוציאליסטים והאנרכיסטים את המאבק למיגור הקפיטליזם ולא האסלאם הקיצוני. כמעט שכחתי, האסלאם הוא זה שכרגע נשען ברובו על מימון אמריקאי ואולי זה גם נותן הסבר מדוע הוא הכוח הבולט והחזק ביותר לעת עתה. בכל אופן, זוהי אכן אינה ברית טבעית ובכל זאת רבות המחלוקות בין הסוציאליזם לקפיטליזם מאשר בין הסוציאליזם והאסלאם. האנרכיסטים הם גורם עקבי ובלתי מתפשר המשתמש בפעולה ישירה מזה יותר ממאה שנה כנגד הקפיטליזם. האנרכיזם הוא בעל ברית תמידי של החלש מול החזק, של הנכפה מול הכופה. זה יישמע מוזר אבל על אנרכיסט באמת אפשר לסמוך. כרגע האסלאם הוא בצד החלש והנכפה והנדכא והמופקר למנהיגים אומללים, פרי מינוי של ה-CIA והממשל האמריקאי.

למעלה