האיסלם הקיצוני מיתעורר בגליל וביפו

שמאל (נ)ד(ו)חה.

עליהם הכתוב מדבר ``שבכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו`` ואעפ``כ ``והקב``ה מצילנו מידם.``

כואב לי לראות כמה הורגים נשמות

איך נסביר לתינוקות שנישבו שצריך לחזור בתשובה ? ............................ " החינוך החילוני הורג נשמות ומלמד את התלמידים את הנצרות ואת האיסלם " " התיקשורת החילונית מעודדת את האנשים לאהוב את הערבים ולהיתערבב איתם בטלויזיה ובעיתונים " " בתי המשפט החילוניים מעודדים את המיסיון ואת הערבים להיתבולל איתנו " " הצבא מעודד את החיילים להיות רובוטים של שילטון שאין לו ערך לחיי אדם " " המשטרה מרביצה לאברכים ומגינה על הערבים שקוראים להרוג אותנו " עד מתיי ? ...............מיסתובב לי כבר הראש !!!!!

תרשו לי לחלוק

עליכם. התקשורת אוהבת אותם כי זה א ב של כל אדם שמדבר בציבור שזה כולל אישי ציבור עסקנים אגודות חכים לתת גיבוי לכל אזרח וגם לדרכי שלום עם כל אדם בעולם. עיין ערך אמנסטי שזה מסמך חשוב ועוד. גם עיתונאים מחויבים לנהוג כך ובצדק תחשוב את עצמך נולד ערבי..

כן

ובגלל זה ביפו , רמלה , לוד , עכו , חיפה וירושלים יש בחורים ערביים שיוצאים עם יהודיות , אבל אם גבר יהודי יצא עם ערבייה אז יהרגו את שניהם .

ליגל2

New member
איזה דעות קדומות, חסרי סובלנות

פשוט מדהים. אצלכם הכל מושלם. אתם כליל השלמות לא רוצחים, לא אונסים, לא גונבים ולא מרמים. לא גולשים באינטרנט, לא מדברים בסלולארי, כשרים למהדרין אין מה להגיד - גאונים גדולים. פשוט מקנאה בכם. צביעות!!!!

אתה הריי יודע שכולנו באותה סירה

אנחנו כולנו " עם אחד " ברגע שהחילונים מיתקלקלים אז גם החרדים מיתקלקלים . שלא לדבר כמה פעמים יוצא לי לפגוש חרדים או חוזרים בתשובה שאני בעצמי מיתבייש להיות על ידם ! , בדיוק כמו שיש חילונים שאני מיתבייש להיות על ידם .

האיסלם הקיצוני מיתעורר בגליל וביפו

תרשו לי להוסיף ולומר דבר חשוב נוסף !!! . בשנים האחרונות ישנה חוליית טרור ערבית שחוטפת אנשים ולאחר מכן רוצחת אותם בלי שאף אחד ידע . זה התחיל ברצח של החייל אולג שייחט בן 18 מנצרת עילית , נימשך בחטיפה של הילדה דנה בנט בת 17 מטבריה ואתמול זה הגיע לרצח של מעיין בן חורין בת 18 מיובלים . כמו כן גם ביפו האיסלם הקיצוני מתחיל להיתגבר מאוד !!! מאוד !!! , המיסגדים צועקים בקול יותר חזק , וכל המסגדים ניצבעו בצבע ירוק שזה סמל האיסלם , בשנתיים האחרונות ילדים ערבים זורקים אבנים וירקות על אוטובוסים ברחוב יפת , ומיתנכלים לחנויות של סוחרים יהודיים . לאחרונה ניכנסה התנועה האיסלמית של אום אל פאחם חזק מאוד לתוך יפו ופתחה סניף למימון פעולות טרור בתל אביב ברחוב יפת תחת השם : " העמותה למימון פעולות צדקה לעניים "

חברים נכבדים ויקרים !!!!!

" ציונות = היתבוללות " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין " דו קיום " אין ערבים וגם לעולם לא יהיה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מציע לכם להיתכונן לרצח הבא שיהיה בגליל של בחור או בחורה יהודים , כי המשטרה לא עושה שום דבר ורק עסוקה בחקירות של עצמה ושל המפכ"ל

שקלתי פעם שלישית

אם להגיב לפרובוקציה . אני רק יכול לומר . שאני סולד מאותם ימנים אשר כלל אינם מבחינים בין ימינם לשמאלם . כל העיקרון שלהם הוא לשבת באדמות . לא מעניין אותם מה קורה . ולקינוח הם ירצחו ערבי או שניים . בעעע

לכל צד יש את הקיצוניים שלו

כמו שלהם יש את הטירוריסטים, לנו יש את המתנחלים והימין הקיצוני.

ראיתם את הכתבה אתמול בynet??

היא הציגה את המתנחלים כמושחתים ורוצחים.. ואת הערבים ``המסכנים``, כצדיקים מעונים שסתם נטפלים להם..

ליגל2

New member
חבורה של קשקשנים

מי שמכם בכלל להחליט מה טוב ומה רע. יושבים כל היום ולומדים ולומדים - חושבים שאתם מצילים את העולם. אבל בעצם מקבלים את הכסף שלי ושל אחיי החילוניים ויושבים על התחת ולומדים. מהמיסים שאני משלמת אתם אוכלים ומגדלים 10 ילדים שנהפכים להיות כמוכם יום אחד. ואתם מדברים? מעיזים לדבר על תקשורת. בעיני ערבים ומתנחלים שני הקצוות - פחות פרזיטים ממכם. כל אחד לכיוונו הוא - הם לפחות עובדים, מתגייסים לצבא, נלחמים על העקרונות שלהם ועל מה שהם מאמינים בו. גם אם אני לא מקבלת את דעת המתנחל או הערבי או הבדווי או הצ'רקסי - לפחות הם עושים משהו בשביל עצמם ולא מחכים שהרב יגיד להם מה לעשות כמו תוכי וסליחה אם דבריי נשמעים חריפים - אבל זה מה יש!!

את שמאלנית! נכון?!?

``פרזיטים`` ``חיים על חשבוננו`` ``לא משלמים מיסים`` תחליפו כבר סיסמאות. דחוף! זה פשוט כ``כ נדוש, שלא שווה תגובה, מזל שלא הזכרת גם את זה שאנחנו מתחתנים אחרי פגישה וחצי... גברת ליגל הנכבדה פיך הכשילך... ברגע שאמרת שאת מבינה ערבים יותר מחרדים, הוכחת שהשנאה מדברת מתוך גרונך, ואכמ``ל.

כמה חילונים לא עושים היום צבא ?????

כל שנה 2000 חילונים לפחות לא הולכים לצבא או בורחים לחוץ לארץ כמו פחדנים !!!!!!!!!!!

תיזהר !!!! אתה עוד תבקש מהם סליחה

אתה צריך להגיד תודה לחרדים שהם שומרים שיהיה כאן " רוב יהודי " , היום כל חילוני רוצה 2 בחורות מחוץ לנישואין עם כלב וחתולה .

למעלה