האיסלם הקיצוני מיתעורר בגליל וביפו

התיקשורת השמאלנית זה האויב מספר 1

זה הריי לא דבר חדש ש- " התיקשורת החילונית " אוהבת מאוד את הערבים !!!! , וכל השנים נותנת במה למחבלים ולכל האוייבים שלנו !!! רחמנא לצלן השם ישמור ויציל מגזרות קשות . העיתונים החילונים ( ידיעות אחרונות , מעריב ) כל הזמן מצדיקים ומצודדים את הערבים , וגם החדשות בטלויזיה בערוץ 1 , ערוץ 2 , וחדשות ערוץ 10 . ולצערנו הרב מאוד גם באינטרנט " WALLA , תפוז , YNET , MSN , נענע " , מאוד אוהבים ערבים ומספרים לנו בכתבות על החיים המיסכנים שלהם בעזה והשטחים . " חשוב לנו לדעת באתר WALLA מה עושה אישתו של ראש הרשות הפלסתינית " איסמעיל הנייה " !!!!!

תעשו ניסוי קטן,

נכון ב-ynet על כל כתבה יש תגובות? תכתבו לדוגמא 6 תגובות, 3 ימניות ו 3 שמאלניות.. ותראו ש... התגובות השמאלניות יכנסו לתגובות, ומתוך 3 תגובת ימניות אולי תגובה אחת תכנס!!! בדוק!!

ליגל2

New member
פראנוייד.

מה זה משנ לך בכלל ימין או שמאל - במילא בשני המקרים אתה חי על חשבונם של אלו ושל אלו ובעיקר של משלם המיסים. כי ברור שאם רוב הזמן אתה לא עובד אתה חייב לחיות על ספי השמאלנים ועל כספי הימנים. אז אולי בעתם אתה חוטא?

סליחה,

אני משלם מיסים בדיוק (!) כמותך!! ואחרי הקיצבאות המקוצצות בכלל אין מה לדבר. ובכל מקרה אני לא יותר גרוע מערבי שהם באמת לא משלמים מיסים ולוקחים קיצבאות.. אבל.... גדולה שינאה ששונאים עמי הארץ את ישראל, משינאה ששונאים אומות העולם את ישראל!...

אתר WALLA הוא " שמאלני קיצוני "

שימו לב לכתבות של אתר WALLA כמה שהם אוהבות את הערבים ומעודדות אותם . במיוחד הכתבות שהם נותנות במה לאוייבים שלנו הערבים . הם גם מפרסמים את מה שקורה בארצות הברית על כתבות שלא מעניינות את אף אחד .

ליגל2

New member
ממש מסכנים אתם

תמיד יש יוצאי דופן - אבל חלקכם הגדול לא עבד מימיו במשרה מלאה. במסווה של למידת תורה בישיבה -גולשים באינטרנט, מקשקשים בסלולארי, מתעסקים ברכילויות וקוראים לזה "שומרים לנו על המולדת מהישיבה". לא משרתים בצבא - ניחא, אבל למה לא לתרום איזה שירות לאומי בבי"ח, בבית תמחוי - הרי אתם צדיקים גדולים.. והלימודים שלי באוניברסיטה - לא חשובים כמו הישיבה "החשובה" שלכם, או שרו הישיבה שלכם מסתכמת בישיבה על ה.... בלי לעשות כלום, לחכות שאיזה גמ"ח יבוא להציל אתכם, שהאישה תעבוד ותפרנס אתכם, ועוד איזה 10 ילדים שיתגלגלו בבית ואחד יגדל את השני, עם אותה חולצה 10 ילדים גדלים. מחנכים ילדים לבורות, לחשכה, בלי לדעת כלום פרט לדבר תורה - אבל אתם העיקר תגלשו באינטרנט.. ואל תעבדו עלי שרק פה ורק שם.. אני יודעת בדיוק איפה אתם מציצים.. היצר והסקרנות הובילה אתכם לעולם האינטרנט - שהוא חילוני במהותו ופרוץ וחשוף.. אז אל תתיימרו לחנך "את השמאלנים", מי קבע מיהו שמאלן.. אני? - ממש לא. אני חילונית, גאה, עם ערכים ועם ידע בהמון תחומים. וגם אם לא מזיז לי המקווה, או שמירת שבת או ללבוש בגדים מכוערים כדי שלא תתגרו ממני.. אבל יש לי לב ואכפת לי מכולם מחילונים, מחרדים, מדת,ל, ממתנחלים וגם מערבים. לא רואה פסול לא בערבים - מסלמים ונוצרים. כי כולנו בני אדם. ואנחנו כיהודים לא נעלים מאף אחד. אם נסתכל על כל בני האדם כשווים מצבנו יהיה הרבה יותר טוב. אז במקום לשבת על הת... שלכם כל היום ול"עבוד" על הרבה שלכם שכאילו אתם לומדים ובעצמם אתם כאן כל היום.. לכו תעשו משהו מועיל עם עצמכם.. תחיו הרבה הרבה יותר טוב ולא תראו ותשמעו כמו חבורת כלומניקים!!!

אופירA

New member
מנהל
ליגל - אל תתעלמי ממטרות הפורום

את דעותייך השמעת למכביר, והן מובנות לכל גולש. אך שכחת את מטרת הפורום הזה, והיא להוות בית לגולשים החרדים ברשת האינטרנט. האנשים שאינם שומרי מצוות הוזמנו לפורום זה על מנת להציג שאלות, ולקבל מענה, ולא על מנת לבוז ולהכפיש את באי הבית הזה בביתם שלהם. אם המענים שקיבלת אינם מקובלים עלייך (או שמא, אינם מובנים לך...) - עדיין אין לך הזכות לבזות ולהשפיל את באי הפורום. גם אני אינני מסכימה עם דעותיהם והתנהגותם (רק מהכיוון ההפוך...), אך אינני רשאית לבזותם ולהשפילם (וכמובן, אין לי רצון לכך). הבקשה של מנהלי הפורום מהמשתתפים לכתוב ללא התלהמות, השמצות או עלבונות - היא בקשה לגיטימית בכל פורום ופורום, בלי קשר לנושאו או לזהות משתתפיו. אם את אדם שמכבד את עצמו - עלייך להישמע לבקשה זו. אין זה הגון להיכנס לפורום ולהתעלם במפגיע ממטרותיו ומדרישותיו.

למעלה