ממש מסכנים אתם
תמיד יש יוצאי דופן - אבל חלקכם הגדול לא עבד מימיו במשרה מלאה. במסווה של למידת תורה בישיבה -גולשים באינטרנט, מקשקשים בסלולארי, מתעסקים ברכילויות וקוראים לזה "שומרים לנו על המולדת מהישיבה". לא משרתים בצבא - ניחא, אבל למה לא לתרום איזה שירות לאומי בבי"ח, בבית תמחוי - הרי אתם צדיקים גדולים.. והלימודים שלי באוניברסיטה - לא חשובים כמו הישיבה "החשובה" שלכם, או שרו הישיבה שלכם מסתכמת בישיבה על ה.... בלי לעשות כלום, לחכות שאיזה גמ"ח יבוא להציל אתכם, שהאישה תעבוד ותפרנס אתכם, ועוד איזה 10 ילדים שיתגלגלו בבית ואחד יגדל את השני, עם אותה חולצה 10 ילדים גדלים. מחנכים ילדים לבורות, לחשכה, בלי לדעת כלום פרט לדבר תורה - אבל אתם העיקר תגלשו באינטרנט.. ואל תעבדו עלי שרק פה ורק שם.. אני יודעת בדיוק איפה אתם מציצים.. היצר והסקרנות הובילה אתכם לעולם האינטרנט - שהוא חילוני במהותו ופרוץ וחשוף.. אז אל תתיימרו לחנך "את השמאלנים", מי קבע מיהו שמאלן.. אני? - ממש לא. אני חילונית, גאה, עם ערכים ועם ידע בהמון תחומים. וגם אם לא מזיז לי המקווה, או שמירת שבת או ללבוש בגדים מכוערים כדי שלא תתגרו ממני.. אבל יש לי לב ואכפת לי מכולם מחילונים, מחרדים, מדת,ל, ממתנחלים וגם מערבים. לא רואה פסול לא בערבים - מסלמים ונוצרים. כי כולנו בני אדם. ואנחנו כיהודים לא נעלים מאף אחד. אם נסתכל על כל בני האדם כשווים מצבנו יהיה הרבה יותר טוב. אז במקום לשבת על הת... שלכם כל היום ול"עבוד" על הרבה שלכם שכאילו אתם לומדים ובעצמם אתם כאן כל היום.. לכו תעשו משהו מועיל עם עצמכם.. תחיו הרבה הרבה יותר טוב ולא תראו ותשמעו כמו חבורת כלומניקים!!!