האירוח השבועי בפורום

שאלה שאני תמיד שואלת

ספרו לנו קצת על מאחורי הקלעים, איפה אכלתם, איפה ישנתם, במהלך ימי הצילומים ישנתם כל פעם במקום אחר?בבית המלון לפני היום הראשון כבר ידעתם עם מי תהיו?

שאלה..

הצילום נעשה ביום אחד או שהוא מחולק לימים,והאם הפרקים נעשים בשידור חי זאות אומרת יומים מראש או שלושה??אם לא אז מה הפרש הזמן מהפרק העכשוי לזמן שעישיתם אותו. איך הגעתם לתוכנית?

שאלות קבועות!!!

1) איזה משימה היתה כי קשה?. 2) איזה משימה הכי נהנתם??? 2) בגלל איזה משימה הפסדתם??? 3) אם יכולתם לשנות משהו מה היתם משנים--במהלך המרוץ?? 4) אם היתה באפשרותכם לבחור בין זוג או בת זוג במי התם בוחרים לבן זוגך??

yasm

New member
חבל שלירון ודנה הודחו..

הם היו הכי טובים. הבנות סתם כל הזמן קימבנו. וחוץ מזה לירון ודנה היו צריכים ללכת לנהג מונית. ואצל הבנות הוא בא אליהם!! משהו מסריח פה!

שאלה

לירון ודנה הייתם זוג מדהים חבל שפיספסתם את ההזדמנות השנייה שלכם רציתי שתזכו כי מגיע לכם ודנה חבל שלא ביררת על הטלפון עשית טעות גדולה שיהיה לכם רק טוב מורן בהצלחה בהמשך הדרך

eyal2351

New member
למה ההפקה לא מנעה/אמרה להם שאסוררר?

ההפקה עוקבת אחרי הכל מצלמת ויודעת בכל רגע אונליין מה קורה? למה לא מנעו מהם או אפילו אמרו להם אמרו להם מותר להם להשתמש בפלאפונים מלחץ חשבו שזה גם אפשרי כמו שהיה בכמה תוכניות קודמות אבל מה כנראה ההנהלה רצתה שהזוג דנה ולירון יעופו שואלים למה?? כי הם עשו הכל כמו שצריך ולא משכו תשומת לב ובמילים אחרות לא הביאו רייטינג היו שקטים יעילים, לא רבו ביניהם ואם הם יעלו לגמר אז אולי בגמר לא יהיה מספיק מתח לצופים ולכן שמחו על "הטעות" שעשו ולא העירו להם!!! תחשבו על זה ותגיבו בבקשה

herzelars

New member
אחי,הכל מכור מראש

על מנת להעלות את זוג הבנות - שיביאו רייטינג למרות שאני לא הייתי מחסידיהם הגדולים של לירון ודנה ההסברים : 1. שימוש בפלפון - מדוע הוא לא חוקי ?? מדוע הוא היה חוקי בפרק הראשון כשהיו צריכים להגיע לירושלים הדבר היה חוקי ? ואילו בפרק הזה לא חוקי?? אם יש תנאים מגבילים - אז צריך לומר אותם בתחילת הפרק שגם אנחנו הצופים נדע אם מותר, וגם אנו נגע שהמשתתפים יודעו על כך! 2. "המכרז" - נדמה כי המכרז היה תפור מראש, והבנות ידעו שללירון לא נותר כסף , על כן הבנות הציעו 10 שקלים.... , מהיכן הן ידעו ?? הרי אף צד לא יןדע על כמה הימר הצד השני ?? מהיכן הבנות ידעו שלירון ודנה הימרו על כך הסכום ? הרי לפי ההגיון הם היו במקום השני, והיו צריכים על מנת להדביק את הפער לתת סכום די רציני של כמה מאות אלפי שקלים או עשרות אלפים ..... , תחשבו בהיגיון , נניח שאתם צריכים להדביק פער מה לא הייתם עושים מכרז של כמה עשרות או מאות אלפים ? מן הסתם אמרו להם את זה וכך נחסך מהם הצורך "באיבוד" כספים לצורך צדקה. 3. פתאום לפתע מגיע נהג מונית.... להיכן שהם נמצאים, וחוסף מהם בכלל לדעת מי זה צוגה... כל זה נועד להראות את זוג הבנות - שהן יותר תחרותיות, ולאחת מהן יש קול מעצבן ... והכל על מנת להעלות רייטינג

אתה צודק בהחלט!

מסכימה עם כל מילה!! מההתחלת התוכנית.. בכל הסבבים היה ברור שהעונה כל המשחק הוא מכור. למה אני עדיין רואה את הזבל הזה? לא יודעת.. שאלה טובה.. אולי כי אני חולה שם על עובד.. וגם כי אני אוהבת את התוכנית בגלל העונה הקודמת.. שלא היה בה יותר מידי רמאויות מצד ההפקה (חוץ מהקטע של שרון וניסים בסבב ההצלה..)

כמה זמן התחרות

היתי רוצה לדעת כמה זמן נימשכת התכרות באמת ולא בתוכנית כי התוכנית מראה שהמיתמודדים מיתמודדים מהבוקר עד הליליה

למעלה