האירוח השבועי בפורום.

TEENAGER1

New member
האירוח השבועי בפורום. ../images/Emo88.gif

כבכל שבוע - גם השבוע. ביום ראשון, מיד בסיום התוכנית "סוף הדרך 2" נארח ב- Blogtv את המתמודדים שהודחו מהתוכנית. האירוח יתחיל בשעה 22:00. שאלות למודחים ניתן לשרשר לכאן כבר עכשיו.

שאלה-

1.האם לדעתכם התוכנית באמת מגשימה את מטרתה
(קירוב לבבות בין דתיים לחילוניים). 2.לאיזה זוג לדעתכם הגיע הכי הרבה לעלות לגמר
3.אם הייתה לכם אפשרות לבחור בבן זוג אחר-את מי הייתם בוחרים
4. איך זה לראות את עצמיכם בטלווזיה
(שאלה שתמיד רציתי לשאול)

שאלה!

מה אתם אומרים על הכנות של ניר ונעם? אתם הייתם עושים את זה? וריקי- זה לא יפה שאת גונבת לכולם את השאלות...

REMBALDY

New member
שאלה.. (הראשונה שלי...)

האם אתם מרגישים שהמשימות בתוכנית הותאמו באופן מיוחד בשבילכם בידיעה שאתם תעשו אותן או שזה אקראי? האם הרגשתם שמשימה מסוימת "ישבה עליכם בול"?

הדמר

New member
זו לא שאלה אלא בקשה ממנהלי הפורום

בס"ד אשמח אם תוכלו להביא תקציר של האירוח(אחרי שהוא יהיה כמובן)... דבר נוסף אתם יכולים להביא בכלל תקצירים של כל האירוחים ששהיו העונה

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אז למה אתה משרשר לפה?

בכל מקרה, יש את כל האירוחים לצפיה בארכיון האירוחים של תפוז, כך שלא נראה לי שיש טעם לכתוב תקצירים. למה לכתוב תקצירים אם אפשר לראות את האירוח?

TheBlackFairy

New member
כמו שמיכל אמרה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אין טעם לעשות את זה הרי את האירוחים אפשר למצוא הארכיון האירוחים של
.

איזה משימה הכי נהנתם??????

איזה משימה הכי הפחידה אותכם?? האם התוכנית עשתה בניכם משהו לקשר צו פיוס אתם מרגישים יותר מקורבים מלפני התוכנית? איזה משימה היתה לכם היכי קשה לבצע??? איך היתה ה"זוגיות" בניכם?????

סליחה שאני אומרת, אבל

השאלה ה-3 קצת מפגרת, ברור שהם יותר קרובים מלפני התוכנית, קודם הם לא הכירו בכלל, ועכשיו זה אחרי שהם היו 3 ימים ביחד!

אז ככה...

קוראים לי אלה, אבל חברים שלי קוראים לי ללי, וגם יש לי אתרים בטיפו, גם שם קוראים לי ללי, אני כבר רגילה לשם הזה. ויש לי חברה שבאיי סי קוראים לה טלוש הממוש, מכאן הכינוי...

גם לי יש כמה שאלות:

1.איך הגעתם בכלל לתחרות? מה הביא אותכם לתחרות? 2.צפיתם בעונה הראשונה של סוף הדרך? אם כן, מי היה הפייבוריט שלכם ? 3.מה היתה המשימה הכי קלה? מה היתה המשימה הכי קשה? 4.עם מי מהזוגות הכי התחברתם?

למעלה