למה למה למה ?
ה הילושלוש New member 19/6/05 #21 2 שאלות! 1. איך היה בתוכנית נהנתם?! המסלולים היו קשים מידי מפחידים מידי בשבילכם? 2. מי הזוג שלפי דעתם היה הכי ספורטיבי והכי מגיע לו לזכות?1 הצלחה בהמשך חן (הילושלוש זה הכינוי של אחותי)
2 שאלות! 1. איך היה בתוכנית נהנתם?! המסלולים היו קשים מידי מפחידים מידי בשבילכם? 2. מי הזוג שלפי דעתם היה הכי ספורטיבי והכי מגיע לו לזכות?1 הצלחה בהמשך חן (הילושלוש זה הכינוי של אחותי)
D dl5248 New member 19/6/05 #22 שאלה לגברת היפה אירית פרנקוביץ 1. האם הספורט עזר לך להתחרות - מבחינת נושא הגמישות וכו' 2. באילו אליפויות וגביעים זכית בנושא אליפות בישראל ?? בריצות ואיזו ריצות?
שאלה לגברת היפה אירית פרנקוביץ 1. האם הספורט עזר לך להתחרות - מבחינת נושא הגמישות וכו' 2. באילו אליפויות וגביעים זכית בנושא אליפות בישראל ?? בריצות ואיזו ריצות?
ע עידן חולה על מאיה New member 20/6/05 #25 סוף הדרך יהודית ואירית הייתם גדולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נורא מתים עליכם!!!!!!!!!!!!!!
S s w ee t New member 20/6/05 #26 איך היה???? מעניןןןןןןן מי הפסיד ואי אפשר לשאול אם אני לא יודעת מי הם (כי לא ראיתי תסוף......)
E eran85 New member 20/6/05 #27 לאירית ויהודית! אתן פשוט מלכות! אתן הייתן הכי הכי טובות במשחק! רציתי לשאול אם כבר צילמתן את סבב ההצלה? והמון בהצלחה בו!!!!
לאירית ויהודית! אתן פשוט מלכות! אתן הייתן הכי הכי טובות במשחק! רציתי לשאול אם כבר צילמתן את סבב ההצלה? והמון בהצלחה בו!!!!
S sara05 New member 20/6/05 #30 ליהודית שמחתי לראות אותך למדנו בתיכון ביחד אלופות נשארות כך לעולמים שרה לב
ע עינב209 New member 20/6/05 #31 ../images/Emo95.gifאני לא מצליחה להכנס לבלוגtv אבל הייתן מצוינות היה מגיעה לכן לזכות!!
א אאלעד2 New member 20/6/05 #35 גם אני גם אני חושב שהייתם מצויינות והיה מגיע לכן לנצח בהצלחה בסבב ההצלה. איפה כותבים את השאלות?
י יהודית נוימן New member 20/6/05 #34 היי אני חדשה פה...תכנסו דחוף..בעיה! אני לא מוצאת קישור או משהו להכנס לאירוח...איפה זה נמצא??? תענו לי פליז מי שיודע..!
היי אני חדשה פה...תכנסו דחוף..בעיה! אני לא מוצאת קישור או משהו להכנס לאירוח...איפה זה נמצא??? תענו לי פליז מי שיודע..!