"האישה שאיתי"-25 שנה, רשמים וחוויות

glitter8

New member
"האישה שאיתי"-25 שנה, רשמים וחוויות

אני מזמינה את כל החברות/ים שהיו במופע לחלוק איתנו את הרשמים והחוויות מהמופע אמש, את חוויותי שלי אני משאירה לסוף, אז קדימה, תהיו אתם ראשונים

וואי היה מדהים!!!

אחת ההופעות החזקות שראיתי. אני פשוט נפלתי מהכסא כשיסמין לוי שרה את "בנהר של סביליה". הכל היה מושלם מושלם מושלם!!! שיהיה עוד הרבה כאלה.

SHANILIROY

New member
היה מקסים ...

גם אחרי כ"כ הרבה הופעות שראיתי הוא מצליח להפתיע ,לחדש ולרגש כל פעם מחדש אתמול בערב היו שם כ"גכ הרבה אנשים ,שגם שהצלחתי להכנס ,המתנתי עוד חצי שעה בפנים ,ואז רות דיין באה לדבר איתו , הוא ביקש ממני לחכות כי הוא ראה שרציתי לדבר איתו ולהביא לו את החולצה . אח"כ דיברנו קצת והצטלמנו ,לילך התמונות דחוף ... יש גם וידאו שצילמתי אז אני יעביר לCD וישלח למי שמעוניין . אני אוהבת את כולכם ,חבורה פשוט מקסימה .יש עוד חויות ,אני חייבת לטוס לעבודה ...המשך יבוא .

ghahamov

New member
חבל שלא באנו :(

נשמע שהייתה הופעה ממש מדהימה ומיוחדת

שלידודי

New member
היה מקסים הילדים אמא ואני מאוד נהננו ההיכל

היכל התרבות זה לא מצדה ולא זאפה זה היה שונה מיוחד מקסים האנשים בשורה שלנו סבלו כי כל הזמן רקדנו בכיסאות והילדים היו בשמחה רבה הערב היה מושלם אני לא מצליחה להעביר תמונות אבל הן יגיעו בהמשך סופש הזה על מה שהיה אחרי ההופעה אני מעדיפה לא לכתוב כי זה קלקל והשאיר טעם חמוץ של החמצה אנחנו נפגוש את דיויד ונסביר לו את הרגשתי ,אני בטוחה שהוא לא רצה ולא התכוון לפגוע בנו אבל כמה אנשים דאגו לעשות את זה ולכןאני כן בעד לעשות מפגש של הפורום עם דיויד אשמח להשתתף אשמח שנפגש בהופעות יש אנשים מדהימים בתוכינו ולכן נמשיך להעריץ נמשיך לבוא להופעות ודיויד ידע ממני אישית שלמעריצים שהולכים איתו לכל מקום יש אפשרות לפחות לצפות שיתנהגו אלינו אחרת. אין בי שום כעס ורק קצת אכזבה ולמרות זאת אני מאחלת לכולנו המשך קיץ נפלא שנפגש בשמחות בריאות שמחה ויושר.

glitter8

New member
אכן חסרתם מאד

אבל אני בטוחה שעוד תהינה הופעות מרגשות לא פחות, שתקחו בהן חלק.. ואנחנו כבר ניפגש לסיפורי חוויות..

pilpeletbm

New member
פשוט מהמם !!!

הופעה אדירה, איזה עוצמות !!!!!!!!!! הנאה צרופה מכל רגע תענוווווווווווג א-מ-י-ת-י !

sarita4

New member
היתה הופעה מהממת

יוסי גם נהנה מההופעה היה מרגש וסוחף במיוחד בסופה שכל הקהל האדיר קם על הרגלים זה היה מדהים. (יוסי וגם אני יתבאסנו שלא דיברנו עם דיויד אחרי ההופעה אבל אמרנו שנלך להופעה יותר אינטימית) ומפגש פורום חייבים לעשות וכן גם עם כל הילדים אני מוכנה לארגן

שלידודי

New member
אני בעד מפגש ולהזמין את דיויד את ההזמנה אישית

אני אעשה השבוע אני יקבע לראות אותו אז באו נחליט על תאריך שמתאים לכולם ושדיויד בארץ

glitter8

New member
רעיון מצוין../images/Emo106.gif

אני בטוחה שהוא ישמח להזמנה, וישפר את ההרגשה שנותרה אחרי הסאונה שציפתה לנו בסוף המופע מחוץ לאולם..

בטי369

New member
ה הופעה

..עברו כבר יומיים ועדיין מסתובבת בתוך עננת אושר. המופע היה מדהים איכותי מרגש עד דמעות. אם כל כך הרבה אהבה ואנרגיות מטורפות. אני שמחה שהיה לי הכבוד להיות נוכחת בחוויה המופלאה הזאת. ומי שיכול למסור בשמי חיבוק אוהב לדויד מוזמן... תודה

glitter8

New member
הענן של האושר..

כן, גם לי ההרגשה מוכרת..בעיקר אחרי הופעת מצדה הראשונה שהייתי בה.. את החיבוק תוכלי למסור בעצמך, אם תצטרפי למפגש
וברוכה הבאה לפורום, ספרי על עצמך קצת... ענבל

בטי369

New member
היי

לא האמנתי שמשהו יגיב, זה ממש מחמם ת'לב. תודה. פתאום מרגיש לי כמו "גרופית" בת 12. אנלא בטוחה שהצליח לעמוד במפגש שכזה (מתי הוא מתקיים בכלל?) בכל מקרה זה נחמד לשתף משהו בתחושה הנפלאה הזאת... יום נפלא. בטי

glitter8

New member
../images/Emo141.gifהרשמים שלי מההופעה../images/Emo79.gif

היכל התרבות מלא עד אפס מקום, פרחים אדומים
על פסנתר הכנף בימין הבמה ועל מסכי הוידאו.
את דיויד ברוזה ליוו נגנים מצויינים, רמי לוין, גדי סרי,אמיר פינטו ורביעית מיתרים. הבחירה לצרף גם מתופף וגם נגן כלי
הקשה, בנוסף לפסנתר ורביעיית כלי מיתר- הפך את המופע למושלם, ואת דיויד ברוזה לנגן-זמר שמוביל את המופע אך
לא משתלט עליו. כך גם קטעי הסולו של הגיטרה קיבלו את המיקוד שלהם ולכן גם ריגשו בהתאם.
יעל לוי, שלא היתה חלק מהמופע המקורי "האישה שאיתי" אלא משיחות סלון, לקחה חלק בשיר "שיר אהבה בדואי"
והוכיחה שלא בכל מחיר אמן צריך לעשות קאמבק. קשה לי להבין את דיויד שבחר לשלב אותה במופע.
גם יסמין לוי לדעתי לא התאימה למופע. הקול שלה ושל דיויד לא משתלבים היטב לטעמי. אבל היא בהחלט הוסיפה צבע
שונה.
ניצלתי את הזמן במהלך השיר הזה לכתוב ברכה אחת לדיויד ואחת לרותי.
על שתי הבחירות של הזמרות האלה פיצתה בגדול הרקדנית טניה וינוקור,
שכבשה את הבמה עם שמלתה האדומה
והאנרגיות החייתיות שבה ואף סחפה את דיויד לריקוד משותף, שמי שהחמיץ את "בחונטוס" יכל להשלים את החסר
הערב.
אני מתקשה לחשוב איך אפשר לבחור שירים למופע שכזה, מלבד שירי האשה שאיתי, עוד כ-200 שירים ברפרטואר,
ונראה שדיויד עשה את הבחירות הנכונות.
בסיום המופע עלה דן תורן והזמין איש שגרירות ספרד, אשר העניק לדיויד ברוזה אות כבוד מטעם ממשלת ספרד וריגש
מאד את כל הקהל.
הרומבה שחתמה את המופע, הצליחה באחת להקים 2770 איש על הרגליים ולהריע, לרקוד, להניח פרחים על הבמה,
או לתלות מבטים מעריצים. אז גם יכולנו, חברי הפורום להיפגש בירכתי הבמה.
דיויד כיבד את הנגנים בסולואים לקראת הסיום, וירד שניה אחת לפני הזמן כשביתו מורן עלתה להעניק לו פרחים
בשם המשפחה.
הערב היה מרגש מאד, זמרים, חברים, ואנשי רוח ומדינה כיבדו את דיויד בנוכחותם, הקהל אהב את דיויד ודיויד אהב
אותו בחזרה,
לאחר 25 שנה הוא חזר להיכל התרבות, והערב, עלתה בי סקרנות מה יקרה ב-25 שנה הבאות. ערב מרגש מאד ובלתי נשכח.

lile0

New member
היתה הופעה מקסימה

מאוד מיוחדת, אני כ"כ שמחה שהחלטתי לבוא בסוף. והיה כיף לפגוש שוב את כולכם! עבר כ"כ הרבה זמן שלקח לי רגע לזהות את עומרי.. אחרי ההופעה היה מאכזב שלא יכולנו לדבר עם דויד ביחד, אבל עם כל האנשים והבלגאן שהיה שם זה גם מובן. כמו ששני כתבה, אחרי יותר מחצי שעה שחיכינו בחוץ דויד יצא כדי לדבר עם רות דיין אז ניצלנו את ההזדמנות לשלום קצר ולתמונה. אני מקווה שיהיו לנו יותר הזדמנויות להיפגש, כי אתם באמת מקסימים, כולכם

lile0

New member
והתמונה

איזה חיוך יש לי כאן, רואים שנהניתי בהופעה

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

תמונה משגעת!!...כולנו עם חולצות, תמונות...לא יודעים לאיזו מצלמה להסתכל...
מזכרת נהדרת..שלחת לדיויד או שאת רוצה שאני אשלח לו?

glitter8

New member
ועכשיו חידה../images/Emo124.gif

כמה פעמים מופיע דיויד בתמונה? (ולמה כולנו יצאנו ערפדים עם עיניים אדומות..?)

למעלה