היה יפה מאוד..!
הפקה אדירה, גם מבחינת המוזיקה עצמה וגם מבחינת החזות. אהבתי את הבחירה של השירים מלבד שירי האישה שאיתי, וכל השירים יצאו טוב. תרם לזה הרבה הנפח של התופים+פרקשן ורביעיית המיתרים שגם הוסיפה המון. הופתעתי לראות את דויד מנגן על חשמלית. ידעתי שהוא מנגן קצת על חשמלית, גם יש אלבום שלו שבו הוא הקליט את החשמלית (בקלף אם אני לא טועה), אבל לעלות עם חשמלית לבמה... הופתעתי לטובה. ישבו משמאלי כמה בחורות מבוגרות שלא הפסיקו להריץ דחקות על החלפת הגיטרות המתמידה שלו ושיגעו לי את השכל. ומימיני ישבו (ישבתי לבד עם כסא ריק לידי, מי שלא מכיר את הסיפור שיישאל) כמה חבר'ה יבשים בטירוף, לא הזיזו עפעף, ובטח שלא שרו משהו. אבל זה לא הפריע לי, אני השתדלתי להנות כמה שיכולתי. הקריקטורה העניקה לי איזה דקה של צחוק בריא... מישהו שם לב לפידבק מהמגברים שהיה באיסלה מוחרס, כשטניה התחילה לרקוד את הסטפס בלי ליווי?? חיסרון הוא שישבתי בשורה האחרונה והיה קשה להבחין בפרטים כמו שענבל ציינה, פרחים על הפסנתר למשל... אבל גם עם זה למדתי להסתדר. צילמתי שני קטעים קצרים בפלאפון (בגלל חוסר מקום), אחד במתחת לשמיים ואחד ביהיה טוב, אני אעלה אותם לפליקס ברגע שאני אשיג כבל לפלאפון. זהו בתכל'ס... הייתי מעדיף מצדה במקום, שיושבים כל הפורום ביחד בטרסה הראשונה... אני מקווה שתהיה מצדה בסוכות כדי לפצות, כי אני רוצה עוד מצדה לפני הגיוס... אני תומך מאוד ברעיון של מפגש פורום בזמן הקרוב שנזמין אליו את דויד, אפשרי שוב בבננה ביץ'.. במסעדה ההיא שאם אני לא טועה הבעלים שלה מכיר את דויד.