האיש הנקלה הזה שאיים על נתניהו צריך לשבת בכלא

אין מצב שחמאס לא מוכרע עד הסוף.....תכניס לך את זה טוב טוב לראש. רק לאחר מכן נתפנה לבחירות.
אז אתה דיקטטור מטונף, אתם בעצמכם אמרתם מיליון פעמים שבחירות צריכות להיות בזמן ולכן לא מקדימים אותם

למרות האירוע הקיצוני שקרה והמלחמה האין סופית.

שחר 676

Well-known member
אז אתה דיקטטור מטונף, אתם בעצמכם אמרתם מיליון פעמים שבחירות צריכות להיות בזמן ולכן לא מקדימים אותם

למרות האירוע הקיצוני שקרה והמלחמה האין סופית.
הבחירות יהיו בזמן....עוד שנה וחצי זה המון זמן.

המלחמה תסתיים ובעזרת השם חמאס ימוגר סופית.

הם כרגע על טיפות האנרגיה האחרונות שלהם......מסתמכים על החטופים.

הפרבולה1

Well-known member
לא יקירי. ממשלת ישראל אינה אשמה בפאשלה בדיוק כפי שנשיא ארה"ב רוזוולט לא היה אשם במפלת פרל הרבור מלחמת העולם השניה. זו הייתה פאשלה של מערכת הבטחון שהובסה על ידי כנופיה של ערבים עם נעלי אצבע , סכינים , קילשונים ונשק קל. אין לזה קשר לדרג המדיני , יש לזה קשר לטיפשות והיהירות שאחזה בדרג המקצועי.
ממשלת ישראל כן אשמה כולל ביבי .
היא לא אשמה ביום הספציפי הזה של ה 7 באוקטובר , ביבי לא אמור להקשיב לתצפתניות ,לבדוק מצבת כוח האדם של צה"ל בעוטף עזה ... זה הכל פשלה של הצבא.

אבל ביבי כן ניהל מדיניות תבוסתנית והכלה מול האויב בעזה במשך שנים, נכון שזה היה בהמלצת הדרג הבטחוני שהיו שותפים מלאים לקונספציה וגם ממשלות אחרות עשו אותו דבר , אבל מי שמגדיר את עצמו "ימין מלא" המינימום שבמינימום (אם לא לצאת למילחמה שזה היתה החלטה בעייתית אז) , אז לפחות לא לפתוח כל הזמן את מעבר כרם שלום למעבר סחורות ועוד האבסורד שזה נעשה גם בזמן של סבבי לחימה , ירי רקטות, הפרחת בלוני תבערה, הפגנות אלימות מול הגדר ....מה פתאום ביבי בכלל הסכים לקחת אחריות על "המצב ההומניטרי " בעזה שהיה לה גבול עם מיצריים ללא שליטת ישראל.

למה ממשלת ביבי בכלל הסכימה לקחת אחריות על המצב ההומניטרי בעזה, לשם מה התנתקנו משם ? גם ביבי היה שותף לקונספציה שטוענת שאם לא נאכיל את ערביי עזה אז הטרור משם יתגבר ( מין מחשבה שמאלנית משונה שאם השכן הערבי שלידנו רעב אז יש לצפות שהוא ירצח יהודים ).

למרות זאת לפחות נכון לעכשיו ביבי מנהל מדיניות אחרת וצריך לתת לו להמשיך , ולו רק בגלל שכל אלו שיוצאים נגדו על המחדל היו בעצמם שותפים מלאים למחדל.

שחר 676

Well-known member
אבל ביבי כן ניהל מדיניות תבוסתנית והכלה מול האויב בעזה במשך שנים, נכון שזה היה בהמלצת הדרג הבטחוני שהיו שותפים מלאים לקונספציה וגם ממשלות אחרות עשו אותו דבר
מדיניות כלפי מדינת אויב נגזרת מהערכות בטחוניות.

יקירי.

אחד ממעוזי הכח הגדולים ביותר של השמאל היה מטכ"ל צה"ל. מועדון חברים סגור של פוליטיקאים במדים , יוצאי קרן וקסנר ובוגרי תפיסת העולם הפתטית הקרויה "אוסלו".

זה הדרג המקצועי עליו הסתמך הדרג המדיני.....האשמה היחידה אותה אני מגלגל לפתחו של נתניהו היא חוסר היכולת לגוון את מועדון השמאלנים הסגור הזה שנקרא "מטכ"ל צה"ל" שהביא עלינו את הקונספציה שנובעת מדיקטטורה צהלית במטכ"ל ללא מינימום דעה חולקת. (חייבים לומר לזכותו של נתניהו שזו היתה משימה כמעט בלתי אפשרית)

בקיצור - אם אני מכמת זאת באחוזים אז אני מטיל 5 אחוז על הדרג המדיני אך ורק בשל הביקורת שזה עתה השמעתי. יתר 95 האחוזים מוטלים על ראשי הצבא והשב"כ.

הפרבולה1

Well-known member
מדיניות כלפי מדינת אויב נגזרת מהערכות בטחוניות.

יקירי.

אחד ממעוזי הכח הגדולים ביותר של השמאל היה מטכ"ל צה"ל. מועדון חברים סגור של פוליטיקאים במדים , יוצאי קרן וקסנר ובוגרי תפיסת העולם הפתטית הקרויה "אוסלו".

זה הדרג המקצועי עליו הסתמך הדרג המדיני.....האשמה היחידה אותה אני מגלגל לפתחו של נתניהו היא חוסר היכולת לגוון את מועדון השמאלנים הסגור הזה שנקרא "מטכ"ל צה"ל" שהביא עלינו את הקונספציה שנובעת מדיקטטורה צהלית במטכ"ל ללא מינימום דעה חולקת. (חייבים לומר לזכותו של נתניהו שזו היתה משימה כמעט בלתי אפשרית)

בקיצור - אם אני מכמת זאת באחוזים אז אני מטיל 5 אחוז על הדרג המדיני אך ורק בשל הביקורת שזה עתה השמעתי. יתר 95 האחוזים מוטלים על ראשי הצבא והשב"כ.
אני לא מסכים לגמרי, נכון שהדרג הצבאי המליץ אפילו דרש בתוקף להמשיך את מדיניות אוסלו גם מול עזה , אבל ביבי יכל לדפוק על השולחן. אני לא הייתי מצפה ממנו שיצא למילחמה לפני ה 7 באוקטובור , לא היתה לזה תמיכה פוליטית , הצבא לא היה משתף פעולה וגם כנראה דעת הקהל היתה נגד לסכן את חיילינו בפלישה קרקעית .

אבל למה היה צריך לקשור את עזה אלינו? למה מאות משאיות עברו משיטחינו דרך מעבר כרם שלום כל יום גם בימי לחימה , בלוני תבערה, טיפטופי רקטות, נאומי הסתה מעזה, למה היו קווי חשמל לעזה ? הרי יש להם גנרטורים שמה ... לפחות זה ביבי היה יכול למנוע , לא מקבל את זה שהדרג הצבאי התנגד כי ביבי יכל לכפות זאת, לא מקבל את זה שהיה לחץ בין לאומי - היינו דוחים אותו בטענה ההגיונית שיש להם גבול עם מיצריים. - הסיבה שביבי לא עשה זאת ( לסגור את מעברים היבשתיים מהנגב לעזה ) היא בגלל שגם ביבי בעצמו האמין בקונספציה ש"תמריצים כלכלים לעזה יביאו לרגיעה בטחונית" גם הוא האמין שיהיה שלום עם עזה ( כלומר "הסדרה" שזה מילה מכובסת לשלום ).

שחר 676

Well-known member
אני לא מסכים לגמרי, נכון שהדרג הצבאי המליץ אפילו דרש בתוקף להמשיך את מדיניות אוסלו גם מול עזה , אבל ביבי יכל לדפוק על השולחן. אני לא הייתי מצפה ממנו שיצא למילחמה לפני ה 7 באוקטובור , לא היתה לזה תמיכה פוליטית , הצבא לא היה משתף פעולה וגם כנראה דעת הקהל היתה נגד לסכן את חיילינו בפלישה קרקעית .
יקירי.

לדפוק על השולחן ולדרוש לצאת למלחמה כשיש התנגדות מוחלטת מכל מטכ"ל השמאלנים הצה"לי ובאין תמיכה ציבורית פנימית או עולמית ?

לא יקירי - זה בלתי אפשרי לחלוטין אבל אם היה לנו מטכ"ל מגוון אז לנתניהו היה אלמנט להשען ולבסס החלטה ליציאה למתקפת מנע.

אתה טועה ידידי.
אבל למה היה צריך לקשור את עזה אלינו? למה מאות משאיות עברו משיטחינו דרך מעבר כרם שלום כל יום גם בימי לחימה , בלוני תבערה, טיפטופי רקטות, נאומי הסתה מעזה, למה היו קווי חשמל לעזה ? הרי יש להם גנרטורים שמה ... לפחות זה ביבי היה יכול למנוע , לא מקבל את זה שהדרג הצבאי התנגד כי ביבי יכל לכפות זאת, לא מקבל את זה שהיה לחץ בין לאומי - היינו דוחים אותו בטענה ההגיונית שיש להם גבול עם מיצריים. - הסיבה שביבי לא עשה זאת ( לסגור את מעברים היבשתיים מהנגב לעזה ) היא בגלל שגם ביבי בעצמו האמין בקונספציה ש"תמריצים כלכלים לעזה יביאו לרגיעה בטחונית" גם הוא האמין שיהיה שלום עם עזה ( כלומר "הסדרה" שזה מילה מכובסת לשלום ).
יקירי.

כפי שאמרתי לך קודם. מדיניות נקבעת על ידי הערכות בטחוניות ואותן הערכות בטחוניות קבעו שפניו של חמאס אינם למלחמה.

נתניהו נאלץ לקבל את הקונספציה שנוצרה בדרג המקצועי היינו במטכ"ל השמאלנים הצה"לי ולא להיפך.

לא נתניהו קבע את הקונספציה - מטכ"ל השמאלנים קבע אותה ונתניהו בהעדר דעה חולקת במטכ"ל נאלץ לקבל אותה ולכן אני מכמת את אשמת הדרג המדיני בעד חמישה אחוזים ואפילו לא פרומיל אחד מעבר לכך.

הפרבולה1

Well-known member
יקירי.

לדפוק על השולחן ולדרוש לצאת למלחמה כשיש התנגדות מוחלטת מכל מטכ"ל השמאלנים הצה"לי ובאין תמיכה ציבורית פנימית או עולמית ?

לא יקירי - זה בלתי אפשרי לחלוטין אבל אם היה לנו מטכ"ל מגוון אז לנתניהו היה אלמנט להשען ולבסס החלטה ליציאה למתקפת מנע.

אתה טועה ידידי.
נכון לא היה מצב לצאת למיחמה שהדרג הבטחוני מתנגד
יקירי.
כפי שאמרתי לך קודם. מדיניות נקבעת על ידי הערכות בטחוניות ואותן הערכות בטחוניות קבעו שפניו של חמאס אינם למלחמה.

נתניהו נאלץ לקבל את הקונספציה שנוצרה בדרג המקצועי היינו במטכ"ל השמאלנים הצה"לי ולא להיפך.

לא נתניהו קבע את הקונספציה - מטכ"ל השמאלנים קבע אותה ונתניהו בהעדר דעה חולקת במטכ"ל נאלץ לקבל אותה ולכן אני מכמת את אשמת הדרג המדיני בעד חמישה אחוזים ואפילו לא פרומיל אחד מעבר לכך.

לא נכון , סגירת מעבר כרם שלום ואספקת חשמל היתה בכוחו של ביבי על אפו וחמתו של הדרג הבטחוני , לזה לא צריך לגייס מילואים , אלה לכל היותר הגברת כוננות רגילה מול עזה שתמיד היתה. בסוגית העברת סחורות לעזה הייתי נותו לדרג המדיני 95% אחריות.

שחר 676

Well-known member
נכון לא היה מצב לצאת למיחמה שהדרג הבטחוני מתנגד

לא נכון , סגירת מעבר כרם שלום ואספקת חשמל היתה בכוחו של ביבי על אפו וחמתו של הדרג הבטחוני , לזה לא צריך לגייס מילואים , אלה לכל היותר הגברת כוננות רגילה מול עזה שתמיד היתה. בסוגית העברת סחורות לעזה הייתי נותו לדרג המדיני 95% אחריות.
לא חייבים להסכים.

מותר להשאר חלוקים.

הכל טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי יש מצב שממשלה שנשלטת ע"י קיצוניים הולכת על הקצה ולעיתים עוברת אותו בנוגע לחוקיות המדיניות שלה?
אתם אומרים "רצון העם"
אם לא היה קורה המחדל הגדול שהממשלה אחראית/אשמה בו מעצם היותה שלטון, אתם אולי צודקים. אבל קרה דבר, דעת הקהל עברה טלטלה.
אם כבר דבר הדמוקרטיה בגרונכם, ראוי היה "דמוקרטית" ללכת שוב אל העם, לומר לו, נכון, פישלנו, מתחייבים לתקן. אם העם יסכים (ואני ממש בספק)
אני מוריד את הכובע ונכנע.
אבל, לא רק שהממשלה הזאת, שאחראית לאחד האסונות הגדולים שקרו לנו, לא ביקשה סליחה, לא לקחה אחריות, מסרבת לעשות בדק בית שמתחייב
גם מסרבת ללכת לשאול את פי העם.
זו "דמוקרטיה"
ראשית זו אכן דמוקרטיה ובלי מרכאות. בדמוקרטיה שלטון נבחר לקדנציה שלמה, מה לעשות. יקרה במהלכה אשר יקרה. אני אמנם גם בדעה שעל הקואליציה לחזור לעם ולבקש את אמונו, אבל מקובל עלי לחלוטין שצריך להמתין עם זה עד תום המלחמה. בכל מקרה מבחינת כללי המשחק הדמוקרטי, אין בכך כל צורך כידוע.

לא מכיר שהממשלה שנשלטת על-ידי נבחרי הציבור מפעילה מדיניות בלתי חוקית כלשהי. אם יש מצב כזה, חזקה על המערכות הרלוונטיות שיימנעו זאת וממילא שוב אין כל בעיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ולראש ממשלה נבחר מותר לאיים על ראש שב"כ?
ועל יועצת משפטית לממשלה?
ועל שופטים בבית המשפט שבו הוא עומד לדין?

לאיומים יש תכונה שהם הופכים להדדים.
כמו למכות של ילדים ברחובות העיר.
ראש הממשלה הנבחר לא איים על אף אחד מהאישים שהזכרת. הממשלה פועלת להחלפת היועמ"ש, מה שכמובן לגמרי בסמכותה, ויתכן שתפעל גם להחלפת ראש השב"כ מה ששוב בסמכותה המלאה. על שופטים אף אחד לא מאיים, למרות שהרל"ב מתעקש לרוץ עם ההנפצה הזאת על אף שאין לה כל בסיס או אחיזה בעולם האמת והמציאות.

צביקה5311

Well-known member
ראש הממשלה הנבחר לא איים על אף אחד מהאישים שהזכרת. הממשלה פועלת להחלפת היועמ"ש, מה שכמובן לגמרי בסמכותה, ויתכן שתפעל גם להחלפת ראש השב"כ מה ששוב בסמכותה המלאה. על שופטים אף אחד לא מאיים, למרות שהרל"ב מתעקש לרוץ עם ההנפצה הזאת על אף שאין לה כל בסיס או אחיזה בעולם האמת והמציאות.
בוא "נגמל" מנאיביות. ברגע שנשיא בית משפט העליון הוא שופט "שנוח" למקבלי החלטות, ז"א שהם מכירים את תפיסת העולם שלו בנושאים שעל סדר היום.
אותו שופט יהיה "חייב" להם את מיניו. או במילים אחרות, לא יפסוק שלא לרוחו של השלטון.
"רצון העם" כל מה שהעם רוצה, הוא מקבל?
חלק בלתי נפרד מדמוקרטיה, ברגע שהבוחר קבע מה שקבע, אותו מנהיג הופך להיות של "כולם".
אף אחד בצד שלי לא מרגיש כך. ביבי ברמה יומיומית מסית את תומכיו נגדינו.
אתה ראש ממשלה, גם אם אנחנו כציבור, תוקפים אותך, לך, כמנהיג, אין את "הלוקסוס" הזה "להחזיר" לנו.
מצופה מראש הממשלה שיהיה פייסני יותר כלפי מתנגדיו. צעד ראשון, יכול להיות להתראיין לערוצים שהוא פחות אוהב. אין לביבי בעיה לענות על שאלות שלא נעימות לו.
למה ביבי מתראיין כמעט רק באנגלית?
בעברית הוא מתראיין רק לערוץ 14, האוהד יותר.
ככה לא מפייסים חברה שסועה.
אפשר לא להסכים, בדמוקרטיה מותר/חובה על אופוזיציה ומצביעיה, לשאוף להפיל את השלטון ולהחליפו, בקלפי כמובן

Harrington

Well-known member
מנהל
בוא "נגמל" מנאיביות.
זאת לא נאיביות. זאת אובייקטיביות או אם תרצה, חוסר מגמתיות (לצד כלשהו). נסה את זה פעם. מומלץ בחום.
ברגע שנשיא בית משפט העליון הוא שופט "שנוח" למקבלי החלטות, ז"א שהם מכירים את תפיסת העולם שלו בנושאים שעל סדר היום.
אותו שופט יהיה "חייב" להם את מיניו. או במילים אחרות, לא יפסוק שלא לרוחו של השלטון.
נו, פעם שמינית היום בערך בשרשור כזה או אחר שאתה מחליט להתבזר לכתיבת מניפסטים. מקווה שאתה נהנה. אותי אישית זה די משעמם. בעיקר בגלל שכפי שכבר כתבתי, זה פשוט לא מאפשר דיון ענייני בנושא כלשהו וזה חבל מבחינתי.

בכל מקרה, הספיקו לי כל הפעמים עד כה. לא מרגיש צורך לקרוא עוד מניפסט שאין לו שום קשר לדיון או לדברי.

שבת שלום ופורים שמח.

jackie111

Well-known member
למה מדברים בלשון עתיד?
זו ממשלה של חידלי אישים .

לא עושים כלום.

DANIAVNI

Well-known member
זה פשוט נורא.

ראש השירות החשאי לשעבר , פקיד מאיים על ראש ממשלת ישראל , על נבחר ציבור. חצוף מחוצף.

זה רק מראה עד להיכן עלה להם השתן לראש.

אם ראש ממשלת ישראל נסחט כך מה יהא על האזרח הפשוט. (רוגלות כפרה.....רוגלות)

אם ידוע לראש השב"כ הקודם על אלמנטים לא חוקיים מצד נתניהו שיתכבד נא ויחשוף אותם ,זו חובתו לציבור..... אבל אם הוא מדבר על נושאים אישיים החוסים תחת הכותרת "זכות לפרטיות" הרי שהגענו למצב בעייתי ביותר בו פקידים שכחו את מקומם.

תחושה קשה של דיקטטורה אופפת את כולנו.....נורא , פשוט נורא.
התשובה מה מקרה ב07/10 ניתנה בלי שנשים לב
אם זאת הרמה של אנשי מערכת הביטחון
מה הפלא ?
בוגי מספר סיפורים על מעשי שוחד
ארגמן מאיים שיפתח את הפה
היתר כנראה קורצו מאותו חומר .

כמובן שלא כולם
אני די בטוח שהרמטכל הנוכחי לא שייך לקליקה הבטחונית .

שחר 676

Well-known member
התשובה מה מקרה ב07/10 ניתנה בלי שנשים לב
אם זאת הרמה של אנשי מערכת הביטחון
מה הפלא ?
בוגי מספר סיפורים על מעשי שוחד
ארגמן מאיים שיפתח את הפה
היתר כנראה קורצו מאותו חומר .

כמובן שלא כולם
אני די בטוח שהרמטכל הנוכחי לא שייך לקליקה הבטחונית .
זה בדיוק ממחיש את כל מה שאני מדבר עליו.

את האופן והדרך בה החונטה השמאלנית בולשביקית הזאת שלטה בישראל מזה עשרות שנים.

תופרים תיקים פליליים מהיקב והגורן , סוחטים....שיטות של מאפיה.

נתניהו מינה רמטכ"ל שלא שייך לחונטה הזאת. רמטכ"ל שמבין היטב שצה"ל כפוף לדרג המדיני , רמטכ"ל שלא יתן לתופעות ההמרדה לחזור על עצמם.

אנו סוף סוף מבינים היטב מה מתרחש כאן.......ראש שב"כ לשעבר מתנהג כמו אחרון המאפיוזים. בושה וכלימה.

נתניהו הגיש נגד ארגמן תלונה במשטרה.

Cranio

Well-known member
עם כל שנאתי לנתניהו
אני תומך בהחלפתו בדרכים חוקיות .

ראש השב"כ לשעבר שאיים על נתניהו
צריך להיעצר
מה זה הדבר הזה ? מה זה מאפיה איטלקית ?
ממתי איש שרותי ביטחון מאיים על ראש ממשלה ?
ידוע לך על משהו לא חוקי ? חובתך לדווח .
הכל חוקי? סתום את הפה .
מה שאתה יודע על משפחת נתניהו שנוגע לצנעת הפרט ותפרסם זו מעילה בתפקידך .

האם עד היום האיש הזה לא הדליף דבר ?
לנוכח איומיו אני מרשה לעצמי לתהות על כך .
דורש בדיקה .

סופסוף התחפשת למי שאתה במציאות - ביביסט מטורלל !
מכונת הרעל מריעה לך.

DANIAVNI

Well-known member
סופסוף התחפשת למי שאתה במציאות - ביביסט מטורלל !
מכונת הרעל מריעה לך.
מה הקשר בכלל ?
זה שאני מתנגד למישהו לא אומר שכל האמצעים נגדו כשרים .

זה כל כך מקומם אותך שאני מבקש שאנשים ינהגו באתיקה מקצועית ?

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
מה הקשר בכלל ?

שאלה קטנה ולמרות שאין לי ציפיות שתענה עליה בכנות ,
אם נדב ארגמן הוא נקלה לדעתך אז מה אתה , הביביסט, אם לא שופר של מכונת הרעל ?!

שחר 676

Well-known member
מה הקשר בכלל ?

אתה מבין מה קרה כאן.

העזת סוף סוף להביע תרעומת מוצדקת על מה שמתרחש כאן והנה עושים לך רצח אופי .

שמאלנות כפרה , תתרגל :)

למעלה