האיש שמביא לנו הרבה כבוד בחו"ל חוזר

דיברגנט חדש

Well-known member
מגיע לו לחזור ל-NBA

אומנם, בינתיים, לא בתפקיד מאמן, אך כן בתפקיד יועץ מקצועי והצטרף אתמול (רביעי) להנהלת ניו יורק ניקס

dory38

New member
לאור המחלה, רוב הסיכויים שהפרישה סופית

בכל מקרה, אני מאחל לו שיצליח.

דיברגנט חדש

Well-known member
כנראה, אלא אם כן, המאמן יפשל והוא יחליף אותו עד שימצאו מישהו

אחר, אם הוא יגיד שקשה לו.

חיא2

New member
מאימתי כל אלה הם "שלנו"?

עדה יונת, עגנון ושאר זוכי הפרסים הבינלאומיים?
הם זכו בזכות עצמם, החלק שלך בזה שואף לכלום,למעט שאתה והם חיים באותו איזור גיאוגרפי ומדברים אותה שפה.
הפרובנציאליות הלאומנית הזו מעוררת בי, לפחות, בחילה. איכסססססס

דיברגנט חדש

Well-known member
לטענתך, הפרסים שקיבלו לא תורמים לכבוד המדינה?

האם לא סופרים לכל מדינה, כמה פירסי נובל יצאו ממנה?
כמה מדליות אולימפיות יצאו ממנה?
ועוד ...

חיא2

New member
אתה, תמיד אתה - אני לא ממש סופר, כי זה לא

ממש נראה לי חשוב.
כבוד המדינה חשובה ללאומיים, אבל ובעיקר ללאומנים. לי חשוב שיהיה אוכל, שתהיה בריאות תקינה, שתהא מערכת חינוך טובה, שוויון הזדמנויות לכל האזרחים באשר הם, חירות דתית ומניעת כפיה דתית ושהשחיתות תמוגר.

dory38

New member
מבחינתי שניהם חשובים

מה יותר? כשהכל רגוע, המצב הכלכלי חברתי. כשלא, המצב הבטחוני.

דיברגנט חדש

Well-known member
הכל הולך יד ביד

מכבי ת"א בכדורסל הוסיפה לנו למודעות בעולם ואני אפילו זוכר שטיילתי בחורים באירופה, כמו למשל בעיירות נידחות במונטנגרו ובקרואטיה וכשסיפרתי להם שאני מישראל ישר דיברו איתי על מכבי ת"א.
&nbsp
כלכלה בנויה על קישרי חוץ.
&nbsp
הדבר היחיד שלא קשור לקישרי חוץ, היא הדת וזה קשור להיותנו יהודים וכמה שהדת שנואה על חלק מהציבור, היא זאת שגרמה לשרידותנו, אחרת לא היינו קיימים!

dory38

New member
ברור שהם זכו בזכות עצמם

אין צורך להיות נער גבעות מאלפי מנשה כדי להרגיש גאווה לאומית. במה שאתה עושה, ההיבדלות הזאת, אתה מכשיר את הפטריוטיזם לימנים בלבד. אחר כך אתה מתפלא שקוראים לשמאל -מרכז (אני יותר מאלה שאחרי המקף) "עוכרי ישראל"? בדיוק מהקו שאתה נוקט בו, לגמד כל הישג לאומי.

חיא2

New member
נדמה לי שגם אתה טועה בקריאת ציוניות

אני לא מכשיר כלום, נהפוך הוא.. דבריי לועגים לאותם שכבודם תלוי בהצלחות חיצוניות ובינלאומיות.

איש נהדר,דיבר גם על כיוון של להיות שגריר ישראלי

ולעזור למדינה.
אולי זה יגיע אחרי התפקיד הזה.
https://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3771699,00.html
אחרי 12 שנה כשחקן מקצועי ו-27 שנה כמאמן, הגיע הזמן לעבור לשלב הבא של חיי. אני מצפה לו", רמז בלאט על פרישה אפשרית. "לפעמים חלון נסגר ודלת נפתחת. תמיד חלמתי להיות שגריר, דיפלומט עבור ישראל. תמיד רציתי לעזור למדינה".

שיהיה לו המון הצלחה בכל דרך שיבחר

למעלה