~~~האי-מייל של ג'סטין~~~

ראסטההה

New member
~~~האי-מייל של ג'סטין~~~

האי מייל של ג'סטין בכבודו ובעצמו! [email protected] השגתי אותו כשהייתי בלונדון בהופעה שלו... ושלחתי לו מייל לפני פחות מחודש והוא כבר הספיק לענות :] חמודדדדד

justin love

New member
מממממממממממהה???את רציניתתת??

את לא עובדת עליי נכוןן???ייאאא איזה מאמי...

NarihS

New member
חחחחחחח נכון או לא נכון בכל זאת

שלחתי לו מייל.. חחחח :) מעניין מה הוא יענה.. :)

RJlake

New member
חחח האמתי אני השגתי פעם את האיימיל

שלו ומה זה התלהבתי התחלתי לצרוח אבל אז ששלחתי אמרו לי שזה כתובת לא נכונה או משהו כזה ככה שאני בספק אם זה נכון!

RJlake

New member
לילדה ששלחה את האיימיל...

תסתכלי בפורום בהייד פארק...

icetea

New member
...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

את יכולה אולי לשים כאן את מה שכתבת לו ואת מה שהוא כתב לך??? או רק את מה שהוא כתב לך... ואם את לא רוצה לשים לכולם לשלוח לי את זה במסר??? אני פשוט ממש ממש רוצה לראות מה הוא כתב...

JTrulez

New member
אוייייש באמת!!

אל תאמינו.......בטח הראסטה הזאתי סתם עובדת עלינו..... מי יודע יכול להיות שהאימיילים שאתן שולחות מגיעים אליה והיא סתם צוחקת על כולנו!!!!!!!! מתי תבינו?!?!? לג'סטין אין שום אימייל!!!!!!!! אין לו זמן לזה והבדיחה של האימייל כבר נדושה

ראסטההה

New member
בנות בנות - קצת סדר בבלגן

טוב כל מי שהייתה חכמה שלחה לו אימייל כי ההפסד הוא לא שלי אלה שלכן. אין לי שום עניין בלשקר כי אני כבר פגשתי אותו וגם קיבלתי ממנו מייל! ואם אתן קוראות לעצמכן מעריצות אז אתן בטח יודעות שג'סטין (וסתם לידע כללי - גם קמרון) מכורים לאינטרנט. בעיקר למשחקי מחשב... נכון אין לו ממש זמן לזה בגלל זה הוא עונה אחרי תקופת זמן די גדולה ולא אחרי יומיים. אני פירסמתי את האימייל מסיבה אחת פשוטה, אני יודעת כמה כיף זה לקבל אימייל ממישהו שמעריצים וזה קרה לי גם עם ג'סטין וגם עם שאנון אליזבת (למקרה שמישהו מכיר) ונתתי לכן אתן כתובת האימייל כדי שגם אתן תרגישו ותוכלו לכתוב לו. בכל אופן אולי זאת הייתה טעות.. אני לא יודעת \: רק כוונות טובות.. חח ולכל מי שרוצה לדעת מה כתבתי לו אני אפרסם את זה בפעם אחרת כי אני כרגע במחשב של חברה.
שיהיה לכולםםםםם יום מגניב

ראסטההה

New member
הינה המייל שהוא החזיר לי.

בקצ'ה, ההוכחה הכי הכי שאתן יכולות לקבל..

Lopezit

New member
כמעט האמנתי עד שראיתי את ה

"i" כי אף פעם לא תראי בנאדם אמריקאי שרושם ככה i ולא I וחוץ מזה יש עוד כמה טעויות שם שרשמת ונראה לך באמת שהוא ייתן למישהי תאי מייל שלו?! נו באמת אם הוא ייתן למישהי אחת הוא ייקבל 10000000000000000000000 אימיילים ביום!! ובטח שאין לו זמן לענות כמו שרשמת באימייל שהוא מצלם עכשיו סרט

MrJTsGirl

New member
אוי זה כזה עצוב...

מתוקה, שאת מזייפת משו לפחות תעשי את זה בלי כל כך הרבה שגיאות... את ממש ילדה מסכנה וחסרת חיים אם נדמה לך שמישהו יאמין לבולשיט שרשמת שמה... פחחח עלק הוא... אני אולי בגלל שאני דוברת אנגלית עליתי על הטעויות, אבל תעשי לי טובה כל ילד בכיתה ד' יודע מילים פשוטות כמו שהם רשומות שמה ואם אני אתן את זה לילידים בכיתה ד' הם יעלו על השגיאות... חמודה-הצעה אחת יש לי אלייך- get a life! ומהר!

justinnn

New member
אני דווקא מאמינה לה....

אני לא רואה פה שגיאות...ו...הוא לא יתחיל להפוך עכשיו כל I לאות גדולה...זה לא כזה משנה..

MrJTsGirl

New member
זה לא רק זה

אממ שימי לב גם לצורות העתיד וליחיד-רבים. לא שמים a לפני משו ברבים. כל ילד יודע את זה. אני אומרת-מותק, לכי למצוא לעצמך חבורת מפגרות אחרות שיאמינו כי חוץ מכמה יוצאות מהכלל...

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

עסוק- לא רושמים besy רושמים busy

justinnn

New member
וואלה... יאא איזה פטי אני... יאאלה

יאאלה...זה לא אמיתי ביי

למעלה