~~~האי-מייל של ג'סטין~~~

ze yoter miday tov

bishvil lihiyot nahon

justin love

New member
אוקיי ככה..

אני לא יודעת מה לחשוב אם זה סתם בדיחה או שזה אמיתי וזה רק בגלל שבזמן האחרון הרבה נכנסים לפורום הזה ומתחילים להמציא שוטיות כמו זאת שאמרה שהיא חיכתה ליד הבית שלו ובלה בלה בלה אתן יודעות.. אבל מה שכן זה שזאני שלחתי אימייל בכל זאת..נחכה ונראה אם נקבל תשובה.

justinnn

New member
אמממ אם היא עבדה עלינו...

אז כנראה שהיא פתחה ת'מייל הזה..כי איך היא שלחה הודעה?

justin love

New member
תאמיני לי כשאני יקבל את האימייל

אז אני ידע אם זה ג'סטין כתב או היא..פשוט אל תדאגי אני הכי טובה בלראות את הפרצוף האמיתי של אנשים.. אני לא אומרת שהיא עובדת עלינו תאמת אני די מאמינה לה אבל אני גם לא אומרת שהיא לא עובדת עלינו אתם מבינים... תאמינו לי כשאני יקבל את האימייל בחזרה אני ידע..תסמכו עליי..

כמה דברים:

דבר ראשון היי. קראתי את השרשור על האימייל של ג'סטין וברצוני להבהיר כמה דברים. 1. לג'סטין יש(!) כתובת אימייל. לכולם יש זמן לכתוב אימיילים. מה זה אין לו זמן?...לפעמים זוהי הדרך היחידה של האמן לתקשר עם המשפחה והחברים שלו. 2.הכתובת של ג'סטין אינה(!!!) רשומה בHOTMAIL. כל מי שאי פעם ינסה לעבוד עליכם שהוא איזה מפורסם והכתובת שלו היא hotmail.com@ אל תקנו את זה. אני יכולה לומר לכם שג'סטין רשום בVERISON שזוהי חברת כבלים ענקית בארה"ב. בנוסף זוהי רק כתובת אימייל אחת שלו. 3.אמריקאים כן טועים בI, i. כבר קראתי מספר אימיילים מחברים אמריקאים שלי שכתבו i במקום I...ודרך אגב מעניין שמי שרשם את זה רשם BESY במקום BUSY? אבל אוקיי. תעשו לי טובה אל תיהיו תמימים. אני אנסה לבקר כאן לעיתים קרובות יותר מאחר ואני חושבת שג'סטין בחור נהדר. אם יש לכם סתם שאלות שהייתם מעוניינים לדעת או חדשות אני מניחה שאוכל לעזור :) אנה.

למעלה