האי.. עזרה..

Stupid Stela

New member
האי.. עזרה..

אוקי חברים שלי התחילו לעשן.. וגם אני רוצה אבל יש לי כמה חש(י)שות. 1. יש למישו מושג אם זה פוגע איכשהו בסכרת, מה זה עושה לסוכרתיים וכו'.. הייתם לוקחים סיכון? 2. זה באמת דופק את הזיכרון או שסתם כל האלסמים למניהם מזיינים ת'שכל? תודה רבה!

Giffa1

New member
בקשר לסכרתיים אין לי מושג

אבל פגיעה בזכרון היא רק לטווח קצר, כלומר בזמן השימוש ויום יומיים אחרי לא משהו קריטי.

KEiN

New member
1. סכרת...

אני יודע שזה מוריד את רמת הסוכר בדם- גם אם תאכלי חבילת עוגיות שלמה (מנסיון
) לא תקבלי SUGARRUSH כי הגראס שומר על רמת סוכר יציבה ונמוכה יחסית בדם (ככה שאני מניח שרירותית שזה עוזר לחולי סכרת לא להחמיר את מצבם...). הזיכרון... לא נדפק- בעצם כן- באותו יום של העישון יהיו בעיות עם הזיכרון- בידיוק כמו באלכוהול (לא שזה עובד אותו הדבר) אבל יום יומיים אחריי זה הכל "משתקם" וחוזר לקדמותו- אם לא- שיקח כדור ווטמין C אחד והכל חוזר לעבודה מלאה...

Stupid Stela

New member
תודה רבה.. ועוד שאלה..

אמרו לי שבפעם הראשונה אני צריכה להפיל פוול ראשים בשביל שתהיה השפעה... זה נכון? כמה ראשים נגיד היפלתם בפעם הראשונה והתמסטלתם?

blue pill

New member
הפעם הראשונה שלי עם באנג....

הייתה שנה- שנה וחצי אחרי הפעם הראשונה שלי בחיים (זה היה ג'וינט)..... עשיתי רק איזה 4 ראש ולא ידעתי איפה אני.....

אממ אלי

קיבלת ת'מסר? אממ זה לא עובד לי כ"כ קיצר עכשיו יש לי בית ריק לגמרי אם בא לך ובעיקרון בימים רגילים עד איזה 11- 11וחצי.... :) שווינג עיזים!

אמממ!!

אבא בא בדיוק עכשיו.... יו איזה התרגשות יש כרגע (12...) יומולדת לחברה שלי והתקשרתי והערתי אותה, הטיפשה הזאת... מי ישן ביומולדת שלו? טוב היא חננה טיפשונת.... התרגשות! :) אממ אבל אם בא לך תתקשר לפלאפון...!

blue pill

New member
יקר מדי......./images/Emo4.gif

ההורים יחסמו שיחות יוצאות..... ואני כבר עישנתי 2 ג'וינטים כדי להיות שמח כשאני מדבר איתך..... אוף, ומחר אני כנראה במסיבת יער...... ושבת זה יום לפני בגרות..... אז תחכי לטלפון ביום ראשון..... בעצם נראה לי אני מתקשר לכמה דקות לשאול מה שלומך......

"רק" 4 ראש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה צריך למצוא סוחר חדש...

כנראה שהוא מוכר לך תה.

blue pill

New member
שמע....

עם הזמן אתה מסתגל ו-4 ראש לא מספיקים.... היו ישיבות של 20 ראש שלא הייתי מסטול בהן כמו אז, בפעם הראשונה.... זה תלוי גם בחומר..... מה שיש לי עכשיו זה חומר מפוצץ לגמרי, אני מעשן ג'וינט ואני כבר הפוך.....

Little MC

New member
זה תלוי בחומר אחי,

לא רק בכמה זמן שאתה מעשן אני כבר שנה מעשן כל יום רק באנגים ולא בכמויות קטנות ולא מזמן, ממש לא מזמן חבר שלי הביא איזה שאחטה של איזה 7 ראש, הזמין אותי ועוד חבר.. 7 נשמע כמו כלום אבל עישנתי שתיי ראש לא גדולים מדי ועוד שפיצון ממש פיצי והייתי הפוך, סטלה שבחיים לא הייתה לי כל כמה שניות חטפתי כאפה כזאת ולא ידע מה קורה ואיפה אני - נשמע מפחיד אבל זה בדיוק שנייה הכל עובר מהר במוח והתוצאה הייתה שאני סתם יושב ואוכל כאפות כל כמה שניות בכל אופן הייתי בטוח מטופטף אני יודע מה בסוף לא פשוט חומר מגידול ביתי מבן אדם שהזמין זרעים מאמסטרדם.

למעלה