האי.. עזרה..

blue pill

New member
נכון....אבל גם תלוי בחומר....

בהתחלה הייתי עושה 2 ראש ולא הייתי צריך עוד כי לא ידעתי איך קוראים לאמא שלי.... עכשיו אני עושה 2 ראש וזה רק מגביר לי את הרצון לעשן.... נכון שלפעמים יש חומר טוב, כזה ששלוש ראש ואתה אכול סרטים לא יודע איפה אתה, אבל זה לא לעיתים קרובות כ"כ.....

Little MC

New member
תמצא לעצמך כיוון טוב,

ואל תרפה (ככה רושמים?) ממנו, יש בארץ דברים טובים רק צריך לחפש אותם.

פשוט מאוד

כי אני מעשנת מספיק זמן בשביל לדעת אם זה משובח או לא... אני מעשנת שנה - יש אנשים שזה לא הרבה זמן בשבילם. אבל זה בהחלט מספיק בשביל לדעת מה אני מעשנת.

פאאאאאק

שעות כתבתי לך!!!! וזה פשוט נעלם וחזר לפורום!!! גררר שנאה וזעם! טוב אז קיצר, אממ איזה 3 מפילים בפעמים הראשונות... משו כזה... ותעשני עם אנשים שנעים לך לעשות פאדיחות לידם, כי יהיו כאלה... הייתה איזה אחת שעישנה איתי פעם ראשונה ובמקום לנשוף היא הוציאה אוויר בבאנג והעיפה את כל הראש המזדיין בכל האוהל המזדיין שלי! :) קיצר הבנת... הפינס לך! תהנייי! גם בשבילי... :(

Ambitionz

New member
לאאא! תזהרי,

זה תלוי בבנאדם, חבר שלי עישן 3 ראשים מחומר חזק כנראה, או מרוסס, והרגיש כל כך רע... והיה חיוור, והוא אמר שזאת הייתה אחת ההרגשות הכי מעפנות שהיו לו בחיים..

שילום!

אז גם אני לא יודעת לגבי הסוכרת... בקשר לזיכרון- אצלי לפחות זה מאוד השפיע, גם לזיכרון לטווח קצר וגם לארוך אבל זה נחמד :) אין דאגות :) אם אכפת לך מהזיכרון אז אם מעשנים פה ושם זה לא נורא, אבל לעשן הרבה זה מממממש משפיע תהני :) (אממ או תהנה)

jamesT

New member
אממ עלי זה השפיע בפעם הראשונה

וזה היה בג'וינט

infectedg

New member
בקשר לזכרון...

אם השימוש הופך ליום יומי אז תיהיה לך בעיית זיכרון...

תתעלם מכולם תקשיב לי!

אם שי לך איזשהי בעיה בריאותית נפשית שאתה מודע עליה וגם אם לא... דוגרי אני אומר לך תתיעץ עם הרופא שלך........ תתיעץ איתו אל תדאג הוא לא יזיין בשכל יותר מידיי...

screwdelulu

New member
לא מוריד את רמת הסוכר

וגם לא מעלה. זה בכלל לא קשור לרמת הסוכר. מה שכן - זה יגרום לך למאנצ'יז מטורף. אז תכיני לך הרבה אוכל שמותר לך לאכול. ואני מתכוון הרבה!

גראס וסכרת

לגבי ההשפעות הפיזיות של הגראס על הגוף,עדיין אין יותר מדי מחקרים רפואיים שיכולים להצביע על השפעות אלו ואחרות,מה שכן ידוע זה שגראס יכול לעזור במקרים של אנורקסיה,ומחלות כמו סרטן ואיד"ס בגלל השפעות ה"תיאבון" שהוא יוצר,בהקשר סכרת אין מחקרים,אבל עד כמה שידוע לי אין שום קשר בין מחלת הסכרת לגראס. בהתחשב בזה שהסכרת נובעת גלל בעיה הורמונלית של אי יצור מוחלט,או יצור מועט של אינסולין או אי אילו בעיות ברצפטורים שמעבירים את הסוכרים לתא,ההקשר היחיד שאני יכולה כרגע לחשוב עליו זה בעיית ה"תיאבון" שנובעת כתוצאה מהעישון,מה שעלול לגרום לחולה סכרת לפתח תיאבו שעלול להיות מסוכן בגלל רמת סוכר גבוהה בדם. המלצה אישית-גש לרופא שמטפל בך ותשאל אותו על סכנות או על בעיות שעלולותלהיווצר כתוצאה מהעישון,אל תעשה שטויות,או מה שנקרא "אל תעשה טעויות של בית חולים".

sorek1

New member
זה באמת דופק את הזכרון

לא על ההתחלה ולא ברמה מטורפת, אבל אפילו אני (שהשתמשתי בקושי)כבר לא זוכרת דברים קטנים. וזה ממש מתסכל.

kacha

New member
את יודעת...נוטים לשכוח דברים קטנים

בלי קשר לגאנג'ה...:)

sorek1

New member
אבל שפתאום אני שמה לב

שהעניין חוזר על עצמו הרבה בזמן האחרון? זה לא כמו שהיה בשאר החיים שלי

למעלה