*שמשורדרים
B B R A Y E R New member מנהל 23/10/08 #29 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין לי מושג איך זה יהייה מורכב אני מאוד מקווה שזה לא הולך להיות "לקט אירועי השבוע", אחרת זה יהייה ממש מעפן...
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין לי מושג איך זה יהייה מורכב אני מאוד מקווה שזה לא הולך להיות "לקט אירועי השבוע", אחרת זה יהייה ממש מעפן...
N ny22 New member מנהל 16/10/08 #19 רגע, פרק הסיכום יהיה של "האי"? או שזה יהיה פרק סיכום של "אולפן ערוץ הילדים"? לא ממש הבנתי...
Y yonatan samiya New member 16/10/08 #20 של "האי" כמובן, אחרת מה הפואנטה? ברייר כבר אמר שהעונה השנייה הרבה יותר מסובכת, וגם הצלם אמר את זה, כך ש... מן הסתם יהיו חייבים לעשות איזשהו סיכום.
של "האי" כמובן, אחרת מה הפואנטה? ברייר כבר אמר שהעונה השנייה הרבה יותר מסובכת, וגם הצלם אמר את זה, כך ש... מן הסתם יהיו חייבים לעשות איזשהו סיכום.
א אלון בלש New member 19/10/08 #25 כן אני מבין! יש לך את קוד הכניסה של :generals command conqer? אני נשבעה אים תתני לי את הקוד אני יתן לך כול מה שאת רוצה וצריכה כולל את כול פריטי האי וכמובן את מספרי של: זואי טומי צ'יף אנה נשבעה בברכה גיא גרילר
כן אני מבין! יש לך את קוד הכניסה של :generals command conqer? אני נשבעה אים תתני לי את הקוד אני יתן לך כול מה שאת רוצה וצריכה כולל את כול פריטי האי וכמובן את מספרי של: זואי טומי צ'יף אנה נשבעה בברכה גיא גרילר
Y yuval234 New member 20/10/08 #27 =] יופי למרות שאני לא ממש זוכר את העונה הקודמת כי כבר הכל נמחק לי מהראש XDXD
Y Yarinv New member 22/10/08 #28 עוד חודש ויום../images/Emo9.gif (מגיב באיחור) אם בימי חמישי יהיה סיכום אז כנראה שזה נחוץ לעונה הזאת