האכלת דגים

Suikun

New member
-

אני לא חושב שהם מתו מהאכלת יתר, בשביל זה הם צריכים לאכול ממש הרבה, ואני לא בטוח שזה המקרה. סביר להניח שהם מתו בגלל תנאים גרועים, או סטרס, או מחלה שלא הצלחת לאבחן. אם תתני עוד פרטים(כגון גודל, כמה זמן הדגים היו שם, מה הטמפרטורה וכו') אולי יהיה קל יותר לעזור.

Veiltail

New member
סטרס=======~~~~~~

יש תרופה למחלה,יש מן בקבוקון כזה(4 ס"מ)תוצרת גרמניה(הארץ הכי טובה שיצור ציוד וחומרים לדגים)אנטי סטרס,שהוא גם אנטי כלור,והוא גם עוטף את הדג בשכבת הגנה נגד טפילים!!!זה לא יקר(בסביבות ה-10 ש"ח)והוא דורש רק טיפה אחת ל-10 ליטר!!!!לכן זה מומלץ מאוד!אני התחלתי לשים את זה יהום לדגים שלי,כמובן שיש להוציא פחם פעיל,וזה לא פוגע בחסרי חוליות!!!זאת אומרת שצמחים לא יפריעו,אז תקנה את זה,זה פוטר לך 60% מבעיות האקווריום!!!

Suikun

New member
אנטי סטרס

סטרס זו לא מחלה, זה מצב של לחץ של הדג (שקורה, למשל, כשמביאים דג מהחחנות לאקווריום). אין מה להוסיף סתם את זה למים, זה לא יעזור בכלום, וזה לא תרופת פלא לדגים. כשמוסיפים מים חדשים לאקווריום, טוב להשתמש בזה על המים החדשים, כי זה גם מפרק את הכלור, וגם 'מרגיע' את הדגים שנבהלים מכל הקטע של ההחלפה.

עוזאבי

New member
אני חושב שאת פותרת לגרמניה את המצב

הכלכלי, זה פשוט לא נשמע נכון מה שהתרופה הזאת אומרת

גלעד cool7

New member
מי שמכיר את חברת sera החברה

האיכותית, יש לה מוצר שנקרא "aqutan" משתמשים בו לפני ששמים מאיץ ביולוגי הוא בנוסף לניקוי המים, גם עושה הגנת סטרט-vbc-stress protection

Veiltail

New member
אז האנטי סטרס הזה של TETRA

זו חברה גרמנית... ומה לעשות?כשהישראלים מזייפים-הגרמנים מרוויחים. הרבה יותר משתלם לקנות מוצר איכותי,אפילו אם הוא קצת יקר,(מה שיקר מידי לטעמי אני לא קונה..)זה לא משנה ישראלי גרמני,אבל יש לכם משהו נגד גרמנים???כאילו,עוז מה אומרת התגובה שלך?? המוצרים של גרמניה הכי טובים,והמחירים משתלמים,אז אין לי בעיה איתם,המוצרים של ישראל,גם לא ממש עוזרים,גם מחירים בשמיים,וגם מלאים זיופים. סה"כ מתקמצנים על חומרים בארץ בגרמניה לא. עובדה-כשאני שמה לדגים תרופות של גרמניה-זה עוזר!כשאני שמה תוצרת הארץ-או שלוקח לזה זמן,יותר מידי זמן,או שזה לא עוזר. אז מה הבעיות עם גרמניה???חוץ מזה שכבר אין להם שום דבר נגד ישראלים אז לי אין שום דבר נגדם. כל עוד המוצרים איכותיים,והם לא עושים תרגילים מסריחים במכוון לישראלים-אני קונה מוצרים שלהם.

גלעד cool7

New member
שליירית עד היום השתדלתי מתי

שאני יכולתי לעזור, וחוץ מזה לא להביע דעה. אבל במקרה של גרמניה-ישראל, עדיף שפשוט תהיהי בשקט (ביטוי יפה לתשתקי) המוצרים של גרמניה לא הכי טובים, ולמשל כמה שקישקשת לנו שאת רוצה אקוריום גרמני יכלת לקנות אקוריום מתוצרת אחרת שהיה עולה פי כמה על האיכות הגרמנית והיה יותר זול. לאף אחד אין שום דבר נגד גרמנים. אני בטוח שרוב המוצרים שקנית היו מוצרים שאני ל הייתי קונה, אבל זאת את. "מתקמצנים על חומרים" את ממש מצחיקה, שוב אומרת משהו בלי לדעת. ובכלל אני לא יטרח להגיב לשאר ההודעה שלך, כן הפעם לעומת תמיד העלאת לי את הסעיף-די כבר עם ההודעות האלה 90 אחוז מהמידע הזה שאת נותנת לא נכון, ושימי לב שבמקרה הוא לא טועם את שאר הדעות כאן-כנראה את הולכת נגד הזרם, ולא אוהבת להפנים את כל ההודעות שאנשים טורחים לשבת ולהשקיע מזמנם בשבילך, חבל.

עוזאבי

New member
אמממ ולטייל כנסי כנסי שנייה

רק שתדעי אני רבע אוסטרי ממה שאוסטריה ביחסי שכנות מצוינים ע גרמניה..... יש לי משפחה שהשם שלה בעיר הליין שבאוסטריה הוא השם המכובד ביותר בעיר ( והם יהודים).....אני הנייתי בטיול באוסטריה גרמניה ועוד ארצות... לא משנה איזה , ובתור אחדג שהיה בגרמניה וביקר בקן הנשרים ( אם אתם יודעים מה זה) ואם לא אז תדעו שזה בית התה של היטלר ששם הוא הצטלם במירפסת.... אז בתור אחד שהיה שם אני יכול להגיד שלהרבה מאוד אנשים אין שינאה כלפי ישראלים הם מכבדים ישראלים כמו שהם מכבדים אוסטרים, שויצרים, רומנים, יגוסלבים..... וכל אחד אחר. שהיינו בדרך לטיסה המשפחה שלי אמרה לי לא לדבר עברית חזק ולא ללבוש דברים שכתוב עליהם בעברית אבל שהגענו לגרמניה/אוסטריה האנשים כבר מתחילים לפתח איתך שיחחה ולא שיחה של גזענות אלה ממש שיחה כזאת כמו חבריםואז מהר מאוד יכולנו לדבהר עיברית בשקט, ועוד מקרה חד שקרה לנו שבו אוסטרי ניסה לעזור לנו חצי שעה והוא ידע שאנחנו יהודים. אני לא אומר שאין נאונצים בגרמניה או אוסטריה אבל מעט מאוד ואני יעדיף שם את קשרי החברה הנחמדים מאשר בישראל

לתלמידה

כל העצות שאת נותנת אינן שייכות אנטי סטרס אינו תרופה אין להשתמש בפחם פעיל באקווריום יש להוציאו לאחר 48 שעות. מה הקשר לחסרי חוליות וצמחי מים (פליז) המשיחי ללמוד ואל תתני עצות כאשר את לו מבינה בהם וזאת אני אומר בעדינות.

Veiltail

New member
אז יש לכם טעות...

יש קשר בין חסרי חוליות,זה אפילו רשום בהזהרות בחלק מהמוצרים. דברים תוצרת גרמניה כן הכי טובים!קראתי את זה באתר כלשהוא שנסגר(לא יודעת למה)אבל מתתי את הכתובת שלו פעם לזיו,אז זאת הוכחה! והמידע הזה ניתן לי מאתרי אינטרנט(אם אתם רוצים תחפשו אפילו ותראו!)ומהמוכרים בחנויות שאני קונה בהם! אז תשאלו ותראו!!!! ואמרו לי שבישראל קצת מתקמצנים על חומרים(כמו המטילן וזה,זה תוצרת הארץ,מסוג מסויים)יש שם פחות חומרים מועילים.תשאלו בעצמכם!!!

גלעד cool7

New member
אם את כל כך כל כך

מקבלת יעוצים מדעיים, יש לך אתרים מקצועיים, המוכרים ה"אמינים" שלך מיעצים לך כל הזמן... אין פלא שאת בכלל לא מקשיבה לנו בפורום... אבל מה? מוזר שכל מה שאומרים בפורום נשמע מקצועי, ומתי שאת לא עושה אותו את חוזרת אחריי יומיים ומספרת על מוות של הדגים, מחלה חדשה ומה לא... שתיקה=חוכמה והפעם אין משהו שתוכלי להגיד, כדאי להקשיב למשפט הזה.

Black Joker

New member
גלעד...מי

אמר לך שאני בת? נו חבר'ה...אל תריבו איתי, אני רק מבקש עזרה זה הכל.

Black Joker

New member
להרגע, כולם! ../images/Emo3.gif

יש ברשותי אקווריום קטן, 30 ס"מ. קניתי אוכל עלים מיוחד שהוא מתאים גם לדגי זהב וגם לגופים, יש לי גם אוכל מיוחד לדגי זהב בגרגירים, אבל אני לא רואה שום טעם לשים את שניהם כאשר אחד מתאים לכולם. כמו שכתבתי, האקווריום קטן ומדובר (בינתיים!) רק על שני דגי זהב ושני גופים...אז האכלה פעם ביומיים מתאימה במקרה הזה?

Veiltail

New member
פעם ביום,מעט אוכל..

אל תאכיל יותר מידי...דגי זהב מסוגלים לאכול המון...יותר מידי...בקיצור,אם הם יהיו רעבים מאוד הם יעלו למעלה ברגע שיראו אותך(כמו שהדגים שלי עושים)

גלעד cool7

New member
Black Joker

ששאלת איך אני יודע שאת בת, אז לא אני לא יודע כי כל ההודעות שלי היו אל מישהי אחרת. בנוגע לשאלה תאכילי אותם בכמות שתיקח להם 5-2 דקות לאכול פעם ביום, אם המים ישארו עכורים זה כי את מאכילה יותר מידי. שליירית באמת שזה לא מופנה כלפייך אישית אבל תאמיני לי שעדיף שהמוכרים שלך יהיו "אמינים" במרכאות מאשר בלי, למה? תחשבי לבד מה אני בתור משתמש בפורום אמור לחשוב מכל ההודעות.

המיקסית

New member
אני יודעת שזה קצת מאוחר...

להגיד את זה כי כבר עברתם נושא... אבל Suikun לא הבנת את ולטייל... שהיא אמרה שיש תרופה היא התכוונה שיש פיתרון... אז בקשה תירגעו ואל תריבו על כאלו שטויות!

למעלה