האלבום הכי טוב+שאלה

crazy1diamond

New member
האלבום הכי טוב+שאלה

שלום לכולם!! רציתי לדעת מה דעתכם.. מה האלבום הכי טוב.. חוץ מdark side כמובן(כן הוא הכי טוב... יותר מהחומה!!) של פינק פלויד לדעתכם?? דעתי animals בלי שום ספק! מה אתם אומרים? אה ואגב... סליחה על הבורות, מי שר את רוב (או כל) השירים בobscured by clouded?גילמור או ווטרס? שגם הוא אגב אלבום אדיר.

שרוליק8

New member
תלוי באיזה יום אני...

יום קשה-the final cut יום מחופף-ummagumma יום עצוב-wish you were where וכן הלאה...... אין ספק בקשר ל"dark side

dave gilmour

New member
אהבתי את גישה.. מצטרף:

יום עצוב - WISH YOU WERE HERE או DARK SIDE יום שמח - THE WALL יום משעמם - ANIMALS או UMMAGUMMA או RELICS יום שקט ורגוע - ATOM HEART MOTHER אבל הכי אני אוהב את WYWH... פשוט גאונות... כל פעם שאני שומע את SHINE ON אני מתרגש מחדש (ולפעמים בוכה)

FuryUri

New member
Huh ?

Dark side ליום עצוב? The Wall ליום שמח? הא? רק לי זה מסתדר להיפך? (דרק סייד אפשר בכל זמן כמובן... אבל נחמד כששמחים... והחומה? אי אפשר שמוע את זה כששמחים... זה מבאס לגמרי האלבום הזה...)

FunkyMonk

New member
די,

מה זה כל ההייפ מעל הצד האפל? אחלה אלבום, באמת, יצירת מופת. אבל WYWH וחיות יותר טובים ממנו!

שלום חן

New member
A Collection of Great Dance Songs

אני חושב שהאלבום הכי טוב שלהם........חחחחחחחחחחח
סתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםם צוחק אני חושב אחרי הדרק סייד החומה אין מה לעשות אני דווקא מעדיף את Atom Heart Mother על הרבה תקליטים אבל אי אפשר להתעלם ממה שהחומה עשתה לכולנו ולכל חובב מוזיקה אחר לאו דוקא מעריץ של ה- פ"פ. אגב איפה כל החברה של Meddle

FunkyMonk

New member
צודק, טעות שלי.

מדל נמצא בשורה שניה יחד עם החיות. WYWH פשוט אלבום משובח. (טוב נו אני אשקר אם אני אומר את זה... Shine On זו יצירת מופת שמתעלה על כל שיר אחר שלהם.)

thezanani

New member
במפגש הבא רוקדים את sheep

בשורות,דגלים וצעקות פשסיטיות,רק כדי להרוס לגילמור את הבדיחה.

Live in Pompeii

זה שיא השיאים! התיפוף של מייסון, השירה של גילמור, הגונג והצעקה של ווטרס, האפלוליות והסאונד של רייט! והאטמוספירה שהייתה שם, פשוט חוויה שרק הפלויד יכולים לספק! כל זה עושה את הדיסק\די.וי.די לאחד הדברים היותר חשובים בהיסטוריית הרוק! זאת התקופה המועדפת עליי של הפלויד בלי ספק בכלל! רציתי לבחור ב-MEDDLE אבל הביצועים של השירים בפומפיי מתקרבים לשלמות!

Shakty

New member
100% - אני כבר אומר את זה הרבה זמן

בפורום - פומפי זו פסגת היצירה שלהם - כל ביצוע מלמיליאן ! הביצועים הכי טובים ל STCFTHOTS ולCWTAE בהפרש ועוד לא התחלתי לדבר על ECHOES שלמרות חלוקתו הלא טבעית לשני חלקים (בגרסה המקורית) זה הביצוע הכי טוב שלהם למסטרפיס הזה. גילמור ורייט ב SOS בשיאם ומייסון ב OOTD הוא מתופף אחר לגמרי. אנחנו רק יכולים להגיד תודה לאדריאן מאבן (הבמאי אם אני זוכר נכון) שנתן לנו את השכות לראות את זה OVER & OVER ...

וינסנטי

New member
ברור שוויש!

לפי דעתי הוא האלבום הכי טוב, אפילו יותר מהצד האפל. הגיטרה המדהימה של גילמור פשוט מדהימה. מלבדו, "מדל" הוא לא רע, ahm מצוין לסתלבט על הדשא ושמיים כחולים, "החומה"- כל מילה מיותרת ו"אנימלס" מצוין, בלי ספק, רק חבל שלא מעריכים אותו מספיק.

dave gilmour

New member
פומפיי גאוני!!

ראיתי אותו פעם וממש אהבתי, וכשהחברים שלו חזרו מפולין והביאו לי את זה בגירסת הבמאי, היו לי דמעות בעיינים

למעלה