האלבום המועדף עליכם

Esta Noche

New member
האלבום המועדף עליכם

אני מניח שהצגתי את עצמי כבר,אם לא אז זה הזמן - טום,בן 16 ומעריץ של מדונה למרבה ההפתעה

אני מניח שהדיון הזה אחד החרושים אם לא הכי חרוש,אבל רציתי לדעת מה האלבום המועדף עליכם של מדונה,אשמח אם תנמקו גם למה

Immaculate

New member
Like a Prayer

מדונה בשיאה!-אלבום אישי ששיקף את הפרידה האחרונה שלה משון פן וגם מחשבות על אמונה משפחה ומערכות יחסים
אני חושב שכל השירים בו מחזיקים במבחן הזמן עד היום.מבינהם:
CHERISH, OH FATHER, KEEP IT TOGETHER,PROMISE TO TRY, TILL DEATH DO US PART
וכמובן 2 השירים שביחד מייצגים את הגאונות המוזיקלית והויזואלית של מדונה לאורך כל הקריירה שלה
EXPRESS YOURSELF ו- LIKE A PRAYER

Material Boy

New member
היי

היי טום, ברוך הבא לפורום :)
אני אריאל

אני חושב שהאלבומים הטובים ביותר של מדונה הם (מהחדש יותר לישן יותר)
Confessions on a Dance Floor
Ray of Light
Erotica
Like a Prayer
True Blue
Madonna (האלבום הראשון)
ואם מבחינת אוספים אז ללא ספק Something to Remember ו - The Immaculate Collection.

לגבי האלבום המועדף עלי, נורא קשה לבחור אותו, כי בכל תקופה אני נשאב לאלבום אחר. לעיתים מסיבות של מצב רוח, לעיתים מסיבות אקראיות, כמו למשל שכרגע אני מאזין יותר למיוזיק, במקרה בעקבות הדיון הקודם שהעלת :)

עד כה ממה שכבר שמעת - מה המועדף עליך?

Esta Noche

New member
כרגע

American Life הכי מועדף,כל הקונספט שלו אדיר! למרות שגם Ray Of Light כמעט באותו מדד שאני מטורף עליו בימים האחרונים,לגבי אירוטיקה - מאוד קשה לי להתחבר לאלבום כזה למרות שהרבה אוהבים אותו לפי מה שהבנתי,יש כמה שירים שם שהתחלתי לשמוע ואני מתחבר,אז ייקח זמן

tali44

New member
לוקח זמן להתחבר לאירוטיקה.

בהתחלה לא הבנתי מה כולם מתלהבים מהאלבום הזה ששיר הנושא שלו כולו דיבורים. אבל פתאום זה יכה בך!

TOTOLM

New member
היי

אני בת 18 :)
כמה זמן אתה כבר מעריץ?
אני זוכרת שרק התחלתי הייתי אובססיבית ברמה מטורפת, אבל אני מדברת על גיל הרבה יותר צעיר, סביבות 13 אפילו לפני.
האלבוד המועדף עליי כרגע הוא מיוזיק, השירים שבטופ הפייבוריטס שלי הם מהאלבום הזה.

Esta Noche

New member
בערך מסוף ספטמבר

התחלתי להתעניין בה,עכשיו אני מבין כמה פספוס היה כשלא באתי להופעה בארץ..

GM1988

Well-known member
בעקבות הדיון שחוזר גם פה על האלבום "מיוזיק"

אני מוכן לשמוע מחדש את האלבום המלא של "מיוזיק" ולראות אם תתגלה אליו חיבה מצידי כפי שלא הייתה עד היום.

והנה זה בא ... 3... 2... 1 ...

"Hey MR DJ, put the record on, I wanna dance with my baby"

וכשאני מאזין לשירים אני אגיב בהזדמנות זו על שאלת הנושא:
לבחור אלבום אחד מועדף מתוך כמה שאני מאד אוהב, לא יודע איך אפשר.

True Blue
Confessions On A Dance Floor
Erotica
ו Like A Prayer

אלה האלבומים שברוב המקרים יישארו האהובים עליי ביותר, אך ישנם אלבומים נוספים ושירים מהם שאני מאד אוהב, ולתקופות הם חוזרים ונהיים הפייבוריטים שלי

מה שמקשר בין כל האלבומים האלה, זה המסר ועומק המחשבה שיש בשילוב של הליריקה הלחן והעיבודים.

Ray Of Light למשל נחשב בדעה הקולקטיבית ה-אלבום של מדונה בכל הזמנים,
ולדעתי באלבום הזה ישנן מספר רצועות שאין דומות להן בשום אלבום אחר של M, עם זאת, להכליל אלבום שלם לא יצא לי בגללן.
American Life זה אלבום שהוא פשוט מדהים, ומהשמיעה הראשונה מאד אהבתי אותו.

כמובן ששני האלבומים הראשונים הם יפהפיים, ואני נהנה להאזין להם לעתים.
טוב עוד מעט אני אסיים את כל הדיסקוגרפיה של מדונה, כי כל רגע קופץ אלבום אחר עם שירים אהובים חחח

היי אני לפעמים נכנס לפורום הזה וקורא פה.

פעם הייתי מעריץ של מדונה (מגיל 12-15,כיום אני בן 18.) כיום אני בעיקר מעריך אותה וזוכר לה חסד נעורים,אבל אני בקושי שומע אותה ושני האלבומים האחרונים שלה נוראיים,ואומנם שאר האלבומים שלה מעולים (רובם) אבל אני לא יכול לשמוע מרוב שחרשתי להם את הצורה.

אבל אם אתה שואל אותי מה האלבום הכי טוב של מדונה זה ללא ספק Bedtime Stories (מ1994) ואני אוהב אותה באלף רמות מעל השאר.
זה האלבום ה1 שקניתי של מדונה וזה היה בגיל 13 והוא שינה לי את החיים והוא האלבום הכי כנה,יפה ומרגש שלה. זאת דעתי :)

Esta Noche

New member
Bedtime Stories

יצא לי לשמוע כמה רצועות ממנו לפני חודשיים והן אדירות: Secret וHuman Nature ממש טובים,יש גם את I'd Rather Be Your Lover וSanctuary שגם אהבתי. יש לך רצועות מועדפות מהאלבום?
ותודה על התגובה

השיר האהוב עליי מאלבום זה Love Tired To

Welcome Me והוא השיר האהוב עליי של מדונה,והיו תקופות שהיה השיר האהוב עליי בכלל.
בעיקרון זה אלבום שלקח לו זמן לגדול עליי ואני חושב שאתה צריך לשמוע אותו במלואו כדי להבין את העומק והיופי.

כן קח בחשבון שלוקח זמן עם האלבום הזה.

אני למשל לא אהבתי אותו בשמיעה הראשונה. (אני לא אוהב אף אלבום בשמיעה אחת
) אל תקבע דעה ישר.

Esta Noche

New member
אני כבר מכיר את זה

לרוב האלבומים ששמעתי משנות ה80 וה90 לקח לי קצת זמן להתרגל עד שאהבתי

tali44

New member
אני בקושי שמעתי אותו ולא התלהבתי ממנו.

אבל ככה זה היה לי עם "אירוטיקה", וכשיימאס לי מאירוטיקה אני בטוחה שפתאום אני אגלה את "בדטיים סטורי".

TheFreshTone

New member
True Blue \ Ray of light

True Blue הוא פופ כלבבי, יש בו את המוזיקה שאני אוהב שמקפיצה אותי ואת הבלאדות המרגשות כמו " Live to tell " שממיסה אותי כל פעם מחדש. ויש את Ray of light שזה לטעמי האלבום הכי חזק של מדונה, אלבום עם קצת יותר מסר וסיפורים ופחות פופי. זה המון תלוי במצב רוח, בתקופה, ובהכל. אבל אלך עכשיו על Ray of light כי השיר האהוב עלי של מדונה הוא סינגל הבכורה של האלבום. כלומר, Frozen.

למעלה