האלבום המועדף עליכם

tali44

New member
השיר האהוב עלי מ"Ray of light"

זה Mer girl!!!
זו אחת הפנינים של האלבום! שיר חזק ועוצמתי!

Esta Noche

New member
את ריי אוף לייט שמעתי כבר

True Blue טוב,אבל הקול שלה פשוט בלתי-נסבל בעיניי וגם המקצב של השירים לא ממש טוב בעיניי , ז"א עם סאונד של עכשיו הם לגמרי היו טובים.

tali44

New member
המממ...

זה מאד תלוי בתקופה. בכל פעם אני מתבייתת על אלבום אחר ו"מגלה" רצועות חדשות בשמיעה חוזרת. בתקופה האחרונה (והמאד ארוכה) זה ללא ספק "Erotica".

הרצועות האהובות עלי הן ללא ספק:

Erotica - בהתחלה לא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנו כי זה לא שיר שאפשר לשיר אותו. אבל אחר כך גיליתי את החדשנות והגאונות שבו.

Bye Bye Baby - שהתאהבתי בו הודות לביצוע האדיר "בגירל שואו".

Deeper And Deeper - בהתחלה חשבתי שהוא משעמם ולא הבנתי מה הקטע שלו. אבל לאחרונה אני התאהבתי בו באופן רציני והוא הפך לאחד השירים האהובים עלי שלה!!
ואני במיוחד אוהבת אותו לקראת סיום השיר, הוא פשוט אלוהי!

Why's It So Hard - שיר מדהים עם תוכן!!

In This Life - כנ"ל, מאד מרגש ביחס לעובדה שמדונה כתבה אותו על מכרים שלה.

ray of light1

New member
שלי RAY OF LIGHT

היי טום אני עופר בן 21, וואוו 16 אני התחלתי להעריץ את מדונה משהו כמו שבועיים אחרי גיל 16ולחשוב שמאז עברו 5 שנות מופלאות!!

טוב אז ROL זה פשוט חלק בלתי נפרד ממי שאני, זה היה האלבום השני של מדונה ששמעתי בשלמותו אחרי הקונפשנס. קשה לי לתאר את התחושה שעוברת בי שכאני שומע את האלבום או אפילו שיר בודד. מדונה המציאה בו סאונד חדש, מדונה רצתה אלבום טכנו אבל הקטע עם מוזיקת טכנו שהיא לא ממש מרגשת וגורמת לך לחשוב מעבר אז פה מדונה נכנסה ושילבה בין מלודיות הפופ שלה לבין מוזיקת הטכנו של המפיק וילאם אורביט וכך נולד לעולם האלבום הטוב ביותר של כל הזמנים שכולל את השיר האהוב עלי של כל הזמנים FROZEN - שמעתי אותו פעם ראשונה שהייתי בן 6 והקליפ היה בMTV חחח זה זיכרון ילדות שלי ממדונה.
אני יגיד לך עוד משהו לגבי האלבום הזה אנשים נוטים להגיד אהה ברור שהוא אוהב את האלבום הזה היא זכתה עליו בתשבוחות ובפרסי גראמי אבל לא בגלל זה אני אוהב את האלבום הזה, האלבום הזה גורם לי לחשוב או מרגיע אותי הוא מרגש אותי הוא מציף וממלא אותי אנרגיות ורעיונות חדשות בכל פעם מחדש ואגב סתם בשביל האמירה, ביום של הבחירות התחדשתי בתקליט וינאל של ROL והוא פשוט מוצג לראווה מה שנקרא בחדר שלי חחחח..

שיהיה לך המשך גלישה נעימה פה והמשך מסע נעים עם מדונה אתה לא תתאכזב לרגע :)

GM1988

Well-known member
Frozen לדעתי שיר קלאסי טהור בכל הזמנים!

מהשמיעה הראשונה התאהבתי בשיר הזה לגמרי, והוא התנגן אצלי נון-סופ במשך כמה שנים בילדותי.
ממנו התחלתי לחקור על מדונה, לקרוא כל כתבה, כל תכנית בטלויזיה, ולרוב אנשים נחפשים לקריירה של מדונה דרך האלבום Ray Of Light, שנעשה מאד מדויק מכל בחינה. סגנון הטכנו והמלודיה לחלוטין עובדים בו ומביאים את מדונה לשיא ענק!

כמו כן זה היה האלבום הראשון ואולי היחידי שבו מדונה הכניסה בליריקה דברים אישיים ומהבגרות בחייה.
המון שנים לא שמעתי אותו בשלמותו, ועכשיו התמלאתי חשק לשמוע אותו שוב כפי שאני יכול להבין אותו היום.

למעלה