האלבום...

orLeto

New member
האלבום...

יש לי את האלבווווווום!!!! הוא פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חסר למי שיגיד שהוא לא משו...כי הוא מדהיים...הם מדהימים בכל מה שהם עושים... :))))))))))))) אני מאושרת.... מקווה שאני אגיע יום חמישי למפגש...אם יש מישו מירושלים שיגיד לי...^^...

tool2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif תקשיבו בקשר למפגש..

אנחנו רוצות גם לבוא!!! (שתי הבנות מהסאמיט.. ) אבל זה מאוחר לנו.. אולי אפשר להקדים את זה ל..9? גם מאוד בא לנו להביא את העצומה שהכנו בעצמנו של איזה 30 דפים.. מה אתם אומרים?

יואו!!! לא שלחתן אותה בסוף? איזה מ ז ל

להקדים ל-9 בחופש חנוכה זה ממש מוקדם, כשאמרתי שזה יהיה ב10 וחצי אנשים יצאו עליי קצת כאן.. חח.. מה הכי מאוחר שאתן יכולות להגיע?

וואו... לא טוב

ואתן לא יכולות לחזור יותר מאוחר ? אני אתן לכן את המספר שלי.. תתקשרו ותראו אם אנחנו עדיין שם

shirit111

New member
../images/Emo4.gifלא זה גם ככה ממש מאוחר יותר ממה שאנחנו יכו

יכולות... אנחנו גם באות במיוחד לת"א ככה שזה לא יעזור להתקשר אח"כ..

shirit111

New member
אין לכם מושג איזו התרגשות זו כשנכנס מישו לחנו

לחנות ומבקש את האלבום.....זה הדבר הכי כייפי שיש!! חחחח אני כולי מתלהבת "היי גמני מחכה לדיסקק" ומספרת שהייתי בסאמיט וזה חח לראות שיש עוד אנשים שמחכים לדיסק הזה חוץ ממני (ומכם חחח) זה ממש נותן מוטיבציה לנסות ולקדם את ההגעה שלהם לפה... מסכן הבוס שלי כבר שיגעתי לו תשכל, כל יום שמגיע משלוח אני מתרגשת כמו לוידעת מה...

liron138

New member
הדיסקים הגיעו לדיסק סנטר...

ושהלכתי לקנות אז הבחור הביא לי ושאל את זה שעובד איתו...אני מקווה שהזמנו מספיק מהדיסק..כלומר..בטח מלא קנו את הדיסק..וזה מעולה בשבילנו..

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif בקשר למי שמגיע ברכבת/לעזריאלי

אני באה מהצפון,אבל אני אוכל להפגש איתכן בתחנת רכבת ,או בעזריאלי עצמו כי שם אני יורדת,ומשם נקח אוטובוס לדיזינגוף. אם יש מישהו שרוצה להפגש,תשלחו לי מסר ואתן לכם את המספר פלאפון שלי. בבקשה תודיעו לי ,כי אני לא אחכה סתם לאנשים. נפגש בחמישי

DarkSecretLove

New member
נפגשים בדיזינגוף סנטר ליד תומר

בשעה 11 ,יש קבוצה שנפגשת גם בעזריאלי

KidOfMadness

New member
מוקדם מידי

how should i wake up that early fools?! i will wake up in 13:00 o'clock if i will have a good day ><

התכוונתי לכתוב מוקדם.. לא משנה

אני לא מבינה איך אנשים יכולה להגיד ש11 זה מוקדם מידיי.. לקום ב1 זה לבזבז את כל היום

KidOfMadness

New member
nah

not really ^^ because im falling asleep at 4am to 6am lol however where will u be??? if i will come later... ohhhhh and i learn how to play "the kill" and "was it a dream" whoever want to hear me playing and singing ><"

למעלה