האלבום...

EDDIE95

New member
גם לי יש אותו!!

הלכתי לחנות וביקשתי את הדיסק, אז המוכר הוציא והראה לי שנשאור רק 2 כי מלא אנשים קנו והייתי מאושרת:) והאלבום ממש טוב לדעתי, הוא ממש שונה ומיוחד.

קיבלתי אותו היום בדואר

איזו מושלם
אני חושבת שאני אקרא לנמר דמיטרי

tool2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שני תפתחי ת'מסרים! ../images/Emo13.gif

דחוף..

AlmogiToMars

New member
באם מרג'רה גם יהיה באלבום..

השחקן מג'קאס גם נכנס לfaces to mars..תראו מה הוא כתב Bam Margera: Thirty Seconds to Mars released their new album, This is War, last weekand the result of their Faces of Mars campaign which entailed the band soliciting 2,000 different album covers from fans, friends and family is now being revealed in stores. Bam is one of the people who grace thecover of the album. As fans are find...ing themselves or people they knowthey are posting those results on www.facebook.com/facesofmars אני יעלה את התמונה שלו יותר מאוחר :) ואם יש למישהו כוח לתרגם..בבקשה כי אני חייבת לעוף ..

A Modern Myth

New member
../images/Emo207.gif#2- פרצופים מוכרים ../images/Emo13.gif

הנה איוונה אחותו של תומו על אחד מהדיסקים

TA127

New member
אישית אני חושב שהם לקחו את הרעיון רחוק מדי

יש שם אנשים ממש מכוערים ואני לא רוצה לקנות דיסק עם פנים של איזה מכוער שאני לא מכיר עליו ><

בתכלס גם אני...

אבל כשקניתי ת'דיסק קבלתי אותו עם פרצוף של מישו אבל מתחת היה ת'תמונה המקורית של הנמר... הפרצופים זה סתאם דף בודד כזה...

RenanaD

New member
אין לי מושג איך אתה נראה, אבל גם אם תהיה

הבחור הכי יפה שאי פעם נוצר, איפשהו בעולם יהיה לפחות מישהו/י אחד/ת שי/תחשוב שאתה מכוער, פשוט כי אתה לא הטעם שלו/ה. "יופי הוא בעיני המתבונן" בלה בלה. אז אם ישראל היתה משתתפת בפרויקט הזה, זו היתה סיבה מוצדקת למנוע ממך לשלוח תמונה ולהופיע על האלבום? לא. הרעיון עצמו ממש אדיר והלוואי שכולנו יכולנו להשתתף... ולמזלך יש מבחר, ואתה יכול לקנות איזה פרצוף שמוצא חן בעיניך
(חוץ מזה שאפשר לשים את הדף מאחורה כך שתראה רק את הנמר)

../images/Emo45.gif מסכימה! וזה גם מה שאני עשיתי ../images/Emo6.gif

שמתי את הפרצוף מאחורה. על עף שאני מחפשת את חברות שלי בנרות.. אני ממש מקווה שהן כאן

למעלה