האלבומים של הפורום

Violettecat

New member
האלבומים של הפורום ../images/Emo22.gif

קודם כל , כל הכבוד למי שמעדכן את האלבומים, מגיע לכם חיבוק ענק והמון תודות! דבר שני, אם יש לכם תמונות, אני מציע שתתיעלו ותשרשרו אותם לאלבומים ולא בהכרח לפורום עצמו. האלבומים שלנו מקסימים,אבל הם די ריקים... אומנם יש לנו יותר תמונות מגוונות מלפורום "נארוטו" (יאי אנחנו שולטים) אבל לפורום אינויאשה יש פי 20 יותר תמונות מלנו... אז שנסו מותניים,ובואו נהפוך את הפורום הזה לפורום הטוב ביותר בתפוז! אני מבינה את השיקולים של חלק מכם שיש להם בעיה להעלות תמונות בגלל תוכנות כמו "פייר וול" וכ'ו, כל מה שצריך לעשות זה "לנתק "את התוכנות האלה לרבע שעה בOPTIONS ואז יהיה ניתן בקלות להעלות תמונות לאלבומים. אם כל אחד יוסיף לפחות 5 תמונות האלבומים יתמלאו מהר. נ.ב בבקשה לא לשים תמונות בעלות תוכן מיני או תמונות שלא קשורות לנושא של הפורום, עשו את זה פעם בפורום "אינויאשה" וגם בפורום "מנגה ואנימה" וזה לא היה נעים .

Envious

New member
פורום אינו דיי עבר לפה XD

אבל.כן. אני אתחיל למלא קצת את האלבומים. אני פשוט צריכה למצוא זמן לשבת על זה T_T

keep smiling

New member
איכ, לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בפורום אינו אני לא אדומע. איכ.
[נו, סתם, כולם מגניבים שם. חוץ מהפקאצות והפנסלאטס.]

keep smiling

New member
אגב, אור...../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

יש איזה ספאמר מטריד בפורומ סו"ט [972], לך תמחק אותו לפני שאני אבעט בעמית, נה? [אתה המנהל הכי שווה בעולם. ;;]

JeeChan

New member
אוקי *הולך לשם* ותודה ^^ קיפי בין

האדומות הכי שוות =] בזכותה יש פה אפרת צ'אן =]

keep smiling

New member
איכ, אפרתע? >>; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כפרעליה. ישלי הרשי קיססססססס!!!!!!!!!!1111111111111111111111

Neon taichou

New member
אני להסיף המון עמודים. אני מגניבה.

אני גם אוהבת אותי יותר מדיי. <_< וברגע שיצא 57 אני אציף את הגלריות של יורואיצ'י וסוי פונג! וגם זוגות, מה זה כל האישיהימה הזה?! =__=

Envious

New member
XD כמו השרשור של ה157 תמונות

@_@; כל הכבוד לך ילדע XP אני מוספיה 4 תמונות ונמאס -.-

Neon taichou

New member
האובססיה מניעה אותי =^___^=

אני יכולה לשבת על זה כל היום ולא ימאס לי. כל כך התגעגעתי להיות אובססיבית לשיפים. ^__^

Envious

New member
XDD יש ~!!!@$*$!@!@#$*_

מצאתי עוד אובססיבים *_* *אחווה* אני סתם מתמכרת לכל דבר ..<< חוץ מסמים !@@; זה פיל ירוק בשמיים ? ם.ם

Neon taichou

New member
גמני מתמכרת לכל דבר o.o בערך

היו לי לפחות 5 אובססיות @_@ מפחיד @__@; וזה לא פיל, טיפשה, זה קוף. ><

Envious

New member
אני לא טיפשה ;_;

אותך לוולדי ;; אני סתם מכורה לבישים T_T ולבישים אחרים שהם עם הבישים שאני מכורה אליהם <:

Jifannit

New member
בעלי לא טיפשה!!!111 >.<

פשוט ישלה הפרעות שכליות.[: זה קוף אהובתי, זה קוף. אבל יונע... הוא בכלל סגול >.> [בהצגה:"ביש, ביש מזל!" אנבית: "בישיבישי!^^"]

mike 666

New member
תסבירו לי שנייה ברצינות אבל ..

מה כל כך יפה,מגניב,נהדר,מטורף, ביורואיצ'י ובסוי פונג ? כולם מלהבי פה , ואני כולי כזה ...טוב הבנתי ..מה הקטע ? תסבירו לי , יש משהו מתחת לפני הקרקע שאני לא מבין ? משהו שהוא גדול עלי ? מה הביג דיל שעשו מהם ? אני אל בא לרדת , להציק וכו' לאף אחד ברור ? סתם רוצה תשובה לשאלה שלי .

mike 666

New member
טוב סליחה מלכת בליץ' .

סליחה על השאלה ה כל כך טיפשית שלי ... סעממק אפילו תשובה נורמלית אין לך להביא (תחשבי שנייה ברצינות ותכתבי לי אם היה באמת נחוץ לכתוב את ה*עילג* הזה שם בהודעה שלך בסוף , תחשבי שנייה , אני בא אליכם בקטע של לא רוצה לפגוע בכם , לא רוצה לרדת על אף אחד , אני גם אוהב את הדמויות , אבל לא עד כדי כך ) ובסדר מלכתי , אני אראה את פרק 57 ואני אוליי אבין אפשר לחשוב מה עשית מהם , מלכות הסידרה . גם כן זאת ...

למעלה