האלבומים של הפורום

Neon taichou

New member
יודע לקרוא אנגלית? אז קרא:

http://www.livejournal.com/community/ship_manifesto/110950.html קרא. קרא וסגוד!1111

mike 666

New member
טוב הבנתי את הקטע .

נחמד , נחמד מאוד , דמויות שוות בהחלט . עכשיו אני כולי חרמן אחרי שראיתי את התמונה שרואים ליורואיצ'י את הבז'ז'ים .. יווו, היא מרמנת .. ולחשוב שהיא וסוי פונג עושות ---- ווואיייייי....בחייי ...קטלני !!!! XDDDDDD

JeeChan

New member
אני באמת חושב שמגיע לו תשובה

אני אישית לא יודע, אני מאוד אוהב את יוראיצ'י בגלל חוש ההומור שלה, היכולת שהיא נלחמת, הקול שלה (שהיה הקול של המדובבת של קאגומה והעבודה הקשה שהיא עשתה לשנות את קולה מתבטא בצורה יפה). ולא יודע משהו בא פשוט גרם לי לחייך כל פעם שהיא הופיעה, איך שהיא תמיד יודעת הקול וצוחקת ומחייכת חיוך ערמומי של חתולה כל פעם. בקשר לסוי פונג אין לי הסבר, פשוט ראיתי אותה והחלטתי היא הדמות האהובה עליי, אין סיבה מסויימת. וההערה של עילג לא הייתה במקום, אפשר לתת לו תשובה פעם הבאה ^^, הבחור בסך הכול שאל שאלה והוא לא אמר משהו מעליב.

Neon taichou

New member
נתתי לו תשובה, ועילג זו דרכי לבטא

חיבה. כמו קוקאקו שקראה ליורואיצ'י ביץ'. [= סוי פונג מגניבה. קפלה. אשוחה. בישית. עם קול צרוד סקסי. ותלבושת מגניבה. ועבר נורא עצוב. וחמוטעעע. והקול של יורואיצ'י באמת מדהים *_________*

shui chan

New member
כנראה שזה ממש לא נעים לאנשים

כל הכיינוים האלה. והאמת שברצינות זה דיי גורם להתקיף אותך בחזרה והכל בדרך לא נעימה וסתם יגרום למריבות בעתיד. אני פשוט מציעה לך לחשוב מתי ולמי זה כן נכון להגיד ולי לא. הטון הזה לא ממש נחמד בכלל. הטון של קואקו כלפי יוריאיצ'י לא היה כזה.

יוראיצ'י וקאגומה? ../images/Emo12.gif

*פה פעור* אותה המדובבת? וואו. סוגויי [למה תמיד דברים באים אליי בדיליי?P:]

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif לאנכון!

תאמיני לי שאם הייתי נכנעת לשטיפות מוח הייתי אוהבת שיפים כמו אינו\סאשי וקיקיו\קגומה! אה.. רגע.. אני באמת אוהבת את השיפים האלה >.< אבל רציני, אני פשוט אוהבת את השיפ הזה.. ולא בגלל שאנשים מסוימים לא מפסיקים לדבר עליו *אהמ*יונע*אהמ*

XD

אבל מה יש לכם מחצילים? להזכיר לי את החוויה הטראומתית של אכילת-סלט-חצילים, כי-כל-המשפחה-המורחבת-סוגדת-ל..דבר-הזה? x___x;

למעלה