האלוו אני חדשה!

האלוו אני חדשה!../images/Emo24.gif

היייי לכולם! אני בקי ואני חדשה פה...וגם אני מן הסתם מטורפת על גרין דיי
פשוט מלכים... להקת פאנק/רוק במיטבההה!!! boulevard of broken dreams שיר שולטטטטטט
אחלה פורום..דרך אגב(= תמיד נחמד להתעדכן פה..

ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אממ רק דבר אחד שרציתי להגיב boulevard of broken dreams כבר חרוש ומעצבן קצת כי לא ידועת, קניתי את הדיסק וכשאף אחד לא הכיר את השיר הזה אהבתי אותו ממש ואז פתאום כל העולם אוהב אותו ואת הולכת ברחוב ורואה פקאצות שרות אותו ועוד לא במילים הנכונות אז זה קצת מאבד את זה. סתם דעה אישית...

latina

New member
../images/Emo105.gifאני כ"כ מסכימה...

השיר הזה מאוס לחלוטין, והוא היה אחד האהובים עליי באמריקן אידיוט. חבל.... ארג. פקאצות מסריחות...

dolca1

New member
יווווווווו את כל כך צודקת!

אני כל כך אהבתי את השיר הזה ועכשיו הוא פשוט שיר שאני מדלגת עליו בדיסק! וחבל שזה ככה כי זה ממש שיר יפה וזה מעצבן שכבר אין כח ממנו! וגם באמת שכולם מכירים אותו.. טוב אבל לפחות זאת הייתה תקופה טובה..

coullette

New member
נכון וגם

אמריקן אידיוט עומד להיות חרוש.כבר עכשיו הוא כבר יוצא לי מכל החורים.למרות שזה אכן שיר מעולה.אוף הופכים את גרין דיי למין להקה פופית ממוסחרת בסגנון הספייס גירלז (יאק)... מה קרה לימי האנדרגראונד?

oasisssss

New member
לא הופכים אותם, הם הופכים את עצמם.

ולא סגנון הספייס גירלז אלא יותר לינקין פארק, סימפל פלאן, סאם 41, גוד שרלוט וכל הקקי הזה.

dolca1

New member
קודם כל לינקין פארק הם בכלל לא קקי!

כל האחרים כן!

Rock for ever

New member
זה ממש לא נכון!!! תגובה לOASISSSSS

זה ממש לא נכון לינקין פארק להקה מעולה!! וגם סימפל פלאן לא רעים.. כל השאר באמת לא משהו.. והם לא הופכים את עצמם לשום דבר זה שפאקצות שרות תשירים שלהם זה לא אשמתם הם בסך הכל מוציאים סינגלים לרדיו.. שזה משהו שכל זמר\להקה עושה!!!

BlueBeIl

New member
האמת שמההתחלה לא התהלבתי ממנו...

היה נראה לי סתם שיר... ועכשיו כל מיני חברות שלי שתמיד יורדות עלי שאני שומעת להקות מוזרות של מכוערים שרות את זה ואומרות כמה שזה שיר יפה, "הכי יפה שלהם!!!", ומתחילות להגיד שהאנשים מהלהקה כוסונים.

חחחחחחח..../images/Emo3.gif

המממ האמת..אני מעריצה דיי חדשה של הלהקה..לא הספקתי לשמוע הרבה שירים שלהם..אבל מהשירים שכן הספקתי כבר לשמוע..פשוט כל כך התחברתי עם המוזיקה שלהם והשירים אייי איזה גדולים הם.. by the road- אני לא פאקצה
ושמחה להצטרף לפורום..מקווה להיות פה כמה שיותר

dolca1

New member
ברוכה הבאה!

שיר בהחלט שולט! אני שירה בת 14 וחצי מהרצליה אז תהני!:)

Gal Radcliffe

New member
גם אני חדשה

ובקשר למה שאתם מדברים עליו, אכן זה די מעצבן שפתאום פאקצות אוהבות פאנק ורוק
אבל אני עדיין אוהבת את השיר(ים)

oasisssss

New member
יש לי שאלה לכל המעריצים החדשים

שהתחילו מאמריקן אדיוט. מה אתם מזבלים\ת (במיוחד \ת)?! אחרי הכל אתן קניתםן את הדיסק אחרי ששמעתםן ברדיו את השיר הזה והתלהבתםן מהחיים כמה הוא מושלם ואז גם כמה בילי חתיך עולם כוסון לובש פוזה שחור, אז למה כל הזיבולים האלו?

מממ

אני לא מאלה....אבל זה לא בהכרח נכון אל תפלה אנשים ואל תשפוט אנשים על פי דבר כזה...נכון שהארץ שלנו מלאה בפקאצות מפגרות אבל לא כולם ככה...והכל מתחיל גם מכאלה סטיגמות. אז תאהבו אחד את השני ותמצאו את מה שבפנים לא מה שבחוץ וקבלו את השונה. חוץ מאת הערסים. יום טוב

הא? מה הקשר?../images/Emo163.gif

בדיוק כמו שאת שמעת עליהם משיר אחד, אני שמעתי עליהם משיר אחר. זו אשמתי שלא הכרתי אותם לפני זה? וכן, אני נוהגת לקנות דיסק אחרי ששמעתי לפחות שיר אחד בו. -.- בקשר לזה שאני "התלהבתי מהחיים כמה הוא מושלם ואז גם כמה בילי חתיך עולם כוסון לובש פוזה שחור" - תסתמי את הפה. את לא יכולה להגיד לי למה אני אוהבת את גרין דיי, במיוחד אם את עושה כזו הכללה פוגעת, מעליבה ובכלל לא נכונה. פשוט תסתמי את הפה שלך.

למעלה