האלוו אני חדשה!

אוקיי אנשים

להירגע לא קראתם את ההודעה שלי? אל תתחילו לריב ביניכם כי זה לא שווה את זה...כל אחד ומה שהוא עזבו אתכם אני כולה העלתי את זה שאני לא אוהבת שפתאום פקאצות אוהבות גרין דיי והיהודים רק אחרי שחרשו על השירים הכי קליטים שלהם. זהו. אל תריבו ביניכם עזבו את זה. מחדשששששששששששששששששששש היי מה קורה אנשים? איזה שיר אתם הכי אוהבים של גרין דיי?

coullette

New member
basket case!

אבל גם REDUNDANT ו HA HA YOU'RE DEAD ו TIME OF YOUR LIFE ו היטצ'ין אה רייד,הולד און.מינוריטי(מבחינת קטעי הגיטרות הנהדרים)..ועוד הרבה הרבה.... יש מבחר עצום של שירים פצצתיים קשה לבחור אחד מתוך כולם.אבל אם חייבים אז אני אבחר בבסקט קייס זה שיר שממש מדבר אליי מבחינת התוכן.(אני משוגעת
)

מממ...let's see

Jesus Of Suburbia Hitchin' A Ride Good Riddance (Time Of Your Life) Minority Holiday Wake Me Up When September Ends St. Jimmy Ha Ha You're Dead מממ...את כולם ?

Gal Radcliffe

New member
אז ככה,

לא שאני מכירה עוד את כל השירים שלהם, אבל ממה שכן שמעתי: Wake me up when September ends Time of your life Warning Basket case Hitchin' A Ride

oasisssss

New member
זה בסדר, גם אני לא

רוב הזמן אני מנסה להבין את מה שאני אומרת או במקרה הזה כותבת

WiseL

New member
טוב

לא משנה........ יש יותר מידי שירים שאני אוהבת minority macys day parade having a blast i was ther בלה

dolca1

New member
מה הקטע שלך??

אז מה אם רק התחלתי לשמוע אותם באמריקן אידיוט מה הקטע זה ששמענו את השיר שלהם ברדיו אומר שאנחנו צבועים או משהו כזה?? אז מאיפה את שמעת אותם? אה? ומה הבעיות שלך? אני ממש לא מבינה על מה את מתעצבנת כל כך!?! מה זה ששמעת אותם קודם נותן לך נקודות או משהו כזה? מי שמצטרף עכשיו אז שמע את אמריקן אידיוט ברדיו למה אם את היית נחשפת לשירים הקודמים זה רק מהטלוויזיה או מהרדיו או מחברים שלך ששמעו את זה ברדיו או בטלוויזיה או בכל כלי תקשורת אחר!!!!! ונכון התלהבתי! התלהבתי מהשירים שהם יוצרים וכמה אני אוהבת אותם! ובכלל כמעריצה את לא צריכה לבוא אלינו בטענות אלא להצטרף לקהילה ולנסות לגייס לה הרבה אנשים! כי בסוף בגישה הזאת את מראה כאילו את רוצה שחוץ ממך אף אחד לא יאהב באמת את גרין דיי וזה ממש לא נכון אם מישהו סתם רוצה לתפוס פוזה זה כבר משו אחר אבל אני כמישהי שבאמת מעריכה מוזיקה טובה ולא הולכת על מה שעכשיו הכי טוב במצעדים! אוהבת את גרין דיי ואם זה מפריע לך אז לכי תתלונני במקום אחר!

Lee G1

New member
לפי דעתי

תמיד צריך להתחיל עם משהו....אני ממש מבינה את אלה שזה מעצבן אותם שפתאום חצי מעולם אוהב את גרין דיי בגלל שחורשים 2 שירים שלהם ברדיו ובאמ טי וי ... ואני מבינה שזה מעצבן שגם פתאום כולם אומרים יאא גרין דיי וכאלה בגלל אותם 2 שירים שהם מכירים...אני מכירה את גרין דיי כבר דיי הרבה זמן וגם לי קורה להתכל בכאלה מהשיכבה שצצו משום מקום ואומרים שהם אוהבים את בליב אוף ברוקקניז ג'רים אבל שיהיה להם לבריאות מבחינתי זה נחמד שהם מודעים...אני באמת חושבת שאמריקן אדיוט זה דיסק פכות טוב מקודמיו ומי שתקוע רק בו מפסיד ... אמת שאין מה לריב ולהתכווח ובאמת שעדיף לא להעריץ להקה אלה לאהוב את המזוקיה שלה יותר מאת החברים שבה...זהו תהנו... והשיר שאני הכי אוהבת זה שיר מס' 2 מהאלבום אוסף אני לא זוכרת תשם חח

Gal Radcliffe

New member
הממ.. מה?!

כל מעריץ מתחיל מזה שהוא שומע שיר כלשהו. מה לעשות שלא שמעתי עליהם לפני זה? אבל יש כמה וכמה שירים שקלטתי שאני הכרתי אותם עוד לפני שידעתי מי הם ואהבתי אותם. אוי נו, זה כ"כ טיפשי. רק בגלל שיש טונות של מעריצים חדשים, זה אומר שהם כמו כל הפאקצות ואלה שסתם מתלהבים מהשיר? מה לעשות שיש כאלה שרק עכשיו התחילו להעריץ, ומתחילים לקנות את הדיסקים? בחיי שזה דבילי.

בילי שולט

אני לא התחלתי מ"אמריקן אידיוט" אני מעריצה מאז שהם הוציאו את הדיסק "דוקי" ויש לך בעיה עם בילי?????? בילי הוא בנאדם מושלם וחמוד עם אישה + 2 נפלאים הלוואי עלי חיים כמו שלו.. חוץ מהילדות שלו, בגלל שאבא שלו (זל) נפטר מתי שבילי היה בן 10 מסרטן, אבל בילי הוא הדבר הכי חם, הוא פריק כוסון שחבל על הזמן

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אבל בילי הוא הדבר הכי חם, הוא פריק כוסון שחבל על הזמן" חחחחחחחחח חחחחחחח את מקשיבה בכלל למוזיקה שלהם? ...

למעלה