מתלהבים**
N never let me fall New member 8/5/05 #1 האלו האלו אוליביה! חעחע. חדשה. שמי עפרי. בת 14 וכמעט חצי. יחי האו סי! יאי!!!!
א א פ ר ת י ק New member 8/5/05 #2 מזה פה? אגודת "אוהבי אוליביה ווילד" מתרחבת מרגע לדודלי! מה יש בה שכולם מתלהבחם? פחח...בכל מקרה-ברוכה הבאה!
מזה פה? אגודת "אוהבי אוליביה ווילד" מתרחבת מרגע לדודלי! מה יש בה שכולם מתלהבחם? פחח...בכל מקרה-ברוכה הבאה!
T Tinty New member 8/5/05 #4 באמת מפחיד.. יומיים אני כותב פה ואני כבר מתחיל לשקשק... ברוכה הבאה! גמני בן 14 מאיפה את בארץ (או מחוצה לה?)
באמת מפחיד.. יומיים אני כותב פה ואני כבר מתחיל לשקשק... ברוכה הבאה! גמני בן 14 מאיפה את בארץ (או מחוצה לה?)
א א פ ר ת י ק New member 9/5/05 #19 שאלת אותי מאיפה אני בארץ? ואילה(אין לי כח לשרשר אלייך)-אין לי שום בעיה,שיבושם לכם
A ayala65 New member 8/5/05 #7 יש לך בעיה עם האגודה הזאת? ../images/Emo11.gif אני הקמתי אותה.. והדבקתי את כולם חיחיחיחיחי.. נדפקתם
T Tinty New member 8/5/05 #11 ../images/Emo58.gif אני לא מבין מה מושלם בה... לדעתי, היא סתם דמות משנה מופרעת שהכניסו לסדרה כדי לעורר את הסיפור עם מריסה, שנראה לדעתי קצת מרוח עם DJ (לפחות מהפרקים שראיתי ועסקו בזה)
../images/Emo58.gif אני לא מבין מה מושלם בה... לדעתי, היא סתם דמות משנה מופרעת שהכניסו לסדרה כדי לעורר את הסיפור עם מריסה, שנראה לדעתי קצת מרוח עם DJ (לפחות מהפרקים שראיתי ועסקו בזה)
A ayala65 New member 9/5/05 #18 =\ לא דיברנו על הדמות... דיברנו על השחקנית.. הבעיה איתכם שאתם לא יודעים להבדיל
T Tinty New member 9/5/05 #32 מה כל כך מושלם בשחקנית, אם כבר? פגשת אותה? את יודעת את קורות החיים שלה?
T Tinty New member 9/5/05 #35 איפה היא שיחקה חוץ מThe OC? חוצמזה, המון שחקנים מהסדרה משחקים מעולה. יש פער גדול בין "משחק טוב" ל"שלמות".
איפה היא שיחקה חוץ מThe OC? חוצמזה, המון שחקנים מהסדרה משחקים מעולה. יש פער גדול בין "משחק טוב" ל"שלמות".
A ayala65 New member 9/5/05 #36 בטח שאני יודעת את קורות החיים שלה קראתי אותם כמיליון פעם... ולפגוש אותה לא פגשתי.. אבל אני מניחה שכולכם מעריצים זמרים/שחקנים שהם לא פגשו
בטח שאני יודעת את קורות החיים שלה קראתי אותם כמיליון פעם... ולפגוש אותה לא פגשתי.. אבל אני מניחה שכולכם מעריצים זמרים/שחקנים שהם לא פגשו
L LemonLimeLilach New member 9/5/05 #40 *מצטרפת לאגודת אוהבי אוליביה* מה יש בה? חכו שתראו את הפרקים היותר מתקדמים של העונה ה 2