חחחח..כ"כ נכון אי אפשר לעמוד בפניה...
N never let me fall New member 8/5/05 #9 איילה! לאביוטו לאביוטו לאביוטו לאביוטו לאביוטו סו פאקינג מאץ! וטנקס אנשים, בתודות רבות לילדה זו (אישה.. טחחחח) בשם איילה, נפקחו עיניי ליופי העולם, שנהוג לכנות אותו בשם- אוליביה ווילד. איילה, יחי את! ויחי אוליביה! אבל את אפילו יותר!! לאב יא.
איילה! לאביוטו לאביוטו לאביוטו לאביוטו לאביוטו סו פאקינג מאץ! וטנקס אנשים, בתודות רבות לילדה זו (אישה.. טחחחח) בשם איילה, נפקחו עיניי ליופי העולם, שנהוג לכנות אותו בשם- אוליביה ווילד. איילה, יחי את! ויחי אוליביה! אבל את אפילו יותר!! לאב יא.
A ayala65 New member 8/5/05 #14 היא כזאתי מושלמת ../images/Emo99.gif ואני חולה עלייך.... ויחי אוליביה... כ"כ מסכימה
D dht160 New member 9/5/05 #25 יו יוי יו. THE O.C!! ברוכה הבאה לפורום. אני גיא, אחד המנהלים (וזה בלי הרשיון.תגידי לאבעיד מזל טוב) גיא
יו יוי יו. THE O.C!! ברוכה הבאה לפורום. אני גיא, אחד המנהלים (וזה בלי הרשיון.תגידי לאבעיד מזל טוב) גיא
M Mrs Brightside New member 9/5/05 #26 ../images/Emo109.gifוולקם טו דה או סי ביץ'../images/Emo9.gif אני הילה,נעים מאוד
M mikmik000 New member 10/5/05 #41 וולקם טו דה קלאב...! היי! אני מיכל בת 14, וגמני [כמו שהחתימה שלי מעידה] מכורההה לאוליביה המדהימההההה ! ברוכה הבאה לפורום שלנו ושתיהיה לך השתלבות מהירה! אוליביה olivia wild rulzzzz!
וולקם טו דה קלאב...! היי! אני מיכל בת 14, וגמני [כמו שהחתימה שלי מעידה] מכורההה לאוליביה המדהימההההה ! ברוכה הבאה לפורום שלנו ושתיהיה לך השתלבות מהירה! אוליביה olivia wild rulzzzz!
G gloom New member 10/5/05 #49 שלום שלום../images/Emo66.gif אני חושב שצריך להקים כנגד עמותת אוהבי מישה ברטון- כי פרצוף עקום עושה לנו את זה
שלום שלום../images/Emo66.gif אני חושב שצריך להקים כנגד עמותת אוהבי מישה ברטון- כי פרצוף עקום עושה לנו את זה
N never let me fall New member 11/5/05 #50 טחחחחח פרצוף עקום, זה כה חביב, אבל פרצוף אוליביה זה לחלוטין מגניב! חעחע איך יצא? זו תהייה שורת המחץ של קמפיין אוליביה שלי.. מי מצטרף?
טחחחחח פרצוף עקום, זה כה חביב, אבל פרצוף אוליביה זה לחלוטין מגניב! חעחע איך יצא? זו תהייה שורת המחץ של קמפיין אוליביה שלי.. מי מצטרף?