יאללה כנסו... יש שתייה אוכל ובלאגנים בצ'אט כנסו כולם !!!
S Satla ruleS New member 13/6/05 #41 הוא לא שונא אותך ../images/Emo12.gif אתה פשוט לא חמוד כמוני אתה סתאם דמוקרט שמפרסם שפתיים מנוצנצים!
S Satla ruleS New member 13/6/05 #47 גיל ../images/Emo12.gif לא בחרנו את הצבע של הפרחים שיהיה בראש של המלצריות!!!!!!!!!!!! אני לא מוכנה שזה יהיה סתאם צבע
גיל ../images/Emo12.gif לא בחרנו את הצבע של הפרחים שיהיה בראש של המלצריות!!!!!!!!!!!! אני לא מוכנה שזה יהיה סתאם צבע
S Satla ruleS New member 13/6/05 #49 קבל מצאתי קטלוג ../images/Emo3.gif יש את זה ואת זה ואת זה וגם את זה ואת זה ואת זה לבחירתך
D double O S New member 14/6/05 #51 בתור יועץ חתונות[../images/Emo35.gif]../images/Emo96.gif אני הייתי ממליץ על אפחד מהם ולוקח משו כתום
S Satla ruleS New member 14/6/05 #53 אני הולכת עם היועץ המנצנץ שלנו ../images/Emo45.gif תחשוב גיל...אדום-הפועל, ורוד-זה לא הכי מתאים אם יהיו גם מלצרים =|
אני הולכת עם היועץ המנצנץ שלנו ../images/Emo45.gif תחשוב גיל...אדום-הפועל, ורוד-זה לא הכי מתאים אם יהיו גם מלצרים =|
S Satla ruleS New member 14/6/05 #55 בוא נראה.. יש צהוב =] ועוד אחד ואם אנחנו ממש מתעקשים אפשר לעשות שילוב של שניהם- יחד עם עוד פרח כחול שהכנתי במו ידיי..טם טם טדדדדדם
בוא נראה.. יש צהוב =] ועוד אחד ואם אנחנו ממש מתעקשים אפשר לעשות שילוב של שניהם- יחד עם עוד פרח כחול שהכנתי במו ידיי..טם טם טדדדדדם
E Edgar Davids New member 14/6/05 #56 אני הולך על מה שהכנת במו ידך.. הוא נראה הכי טוב.. במיוחד עם הדבר הצהוב באמצע.. בקיצור.. יש עוד דברים שצריך להחליט?
אני הולך על מה שהכנת במו ידך.. הוא נראה הכי טוב.. במיוחד עם הדבר הצהוב באמצע.. בקיצור.. יש עוד דברים שצריך להחליט?
S Satla ruleS New member 14/6/05 #57 בוהווווווו יש לנו פרחים בחתונה שנראים כמו ביצת עין =]] מה עוד צריך להחליט..אמ.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 איזה ליפ גלוס אני אשים?
בוהווווווו יש לנו פרחים בחתונה שנראים כמו ביצת עין =]] מה עוד צריך להחליט..אמ.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 איזה ליפ גלוס אני אשים?