האלמונית-החשיפה העצמית!!!!!!!

האלמונית-החשיפה העצמית!!!!!!!../images/Emo7.gif

אני לא האמנתי למראה עיני שקראתי את ההודעות של סאטניק סול....... אני עשכיו אחשוף את עצמי וזה יהייה באמת....... אני חושפת את עצמי כי מאשימים אנשים אחרים שהם אני........ אבל כל הבנות ש סטאניק כתב הן הבנות הלא נכונות רק שם אחד מכל הבנות היה נכון................ אני אלינה מ י´´ב2 או הייתי כי עזבתי את מקיף אריאל!!!!!!! נכון כפי שכתב סאטניק מכרתי את המחשב אבל לעולם לא אמרתי לאף אחד שעוד לא מסרתי אותו לאנשים שקנו אותו!!!!!! כש בהתחלה עומר סיפר לי על ה פורום התלהבתי מזה נכנסתי לראות מה קורה בפורום........... אני באותו רגע רציתי לכתוב הודעות אבל לא רציתי שיגלו מי אני ולכן נכנסתי בשם האלמונית מס ראשון........... בהתחלה זה היה בסדר אבל אז הגיע סאטניק ו איך אפשר להגיד הסיוט התחיל הוא כל הזמן רצה לדעת מי אני עד הרגע המקולל שהוא נמאס עליי וסיפרתי לו מי אני,כמובן שהוא לא האמין לי אבל אני אמרתי את האמת.......... אני כל הזמן חשבתי ש נכנסתי לפורום של העיר אריאל לא לפורום גלה מי אתה!!! אני לא אולגה(שהיא באמת החברה הכי טובה שלי) ולא אירנה ולא אורלי ולא כל ילדה אחרת ממגמת ערבית אני פשוט אלינה ומי שמכיר מכיר................

שלום לך אלמונית ../images/Emo140.gif

אל תתעצבי יותר מדי ...... בגיל שלכם קצת קשה לשמור על אנונימיות עם כל תלמידי ביה"ס וכו´..... אם אפשר לשאול ....... למה רצית להיות אנונימית ? יש סיבה מסויימת? ולמי שרוצה לדעת למה אני רוצה להישאר אנונימית אז כי ככה נוח לי... אין לי שום קשר עם תלמידי אריאל ושאר הילדים מאריאל ולכן איני רואה בזה הכרח שתדעו מי אני ..... זה לא שאני מה- "חברה"..... אני סתם אחת וככה אני רוצה שזה ישאר

לא נורא חמודה ../images/Emo20.gif

אל תקחי את זה קשה ...... כמו שכבר אמרתי בגיל שלך ועוד בעיר כל כך קטנה כמו אריאל קשה להישאר אנונימי ....... חוץ מזה עצה קטנה בשבילך ...... גם ללא האנונימיות את יכולה להתבטאות חופשי או לפחות צריכה להתבטאות חופשי ...... את מי שאת ואם מישהו לא אוהב את זה אז שלא ילך איתך ..... אין לך צורך להיעלם בכדי להישמע !!! היי מי שאת !!!

דרך אגב......

מה זאת אומרת הייתי במקיף אריאל ?! אל תגידי לי שעזבת את הבי"ס בגלל דבר שכזה ....... מה כבר אמרת לעזזל שאת מתביישת בו עד כדי כך שאת צריכה לעזוב את בי"ס ... ואני לא יודעת מי הטמבל שממרר לך את החיים בגלל כמה הודעות בפורום אבל הוא לא שווה כל כך הרבה יחס .... אם את תעזבי את הבי"ס רק את מפסידה .... הוא לא ממש מעניין אותו מה תעשי עם החיים שלך אבל לך צריך להיות איכפת מהחיים שלך ..... באמת ... מה נסגר איתכם ילדים ... תכניסו את זה טוב טוב לראש אף אחד לא יסבול מהדווקא שלכם או מהריגשי שלכם חוף ממכם ..... אתם אח"כ תסבלו שלא תהיה לכם תעודת בגרות או שלא יהיה לכם עבודה נורמאלית .... בגיל 30 מובטלים בגלל שמישהו פעם אמר לכם בבי"ס מילה רעה ואתם החלטתם להעניש את כל העולם אבל בעצם הענשתם את עצמכם ..... חמודה אני חושבת שיש לך שכל בקודקוד אז...... תשתמשי בו ...... אם באמת עזבת את הבי"ס תחזרי ומהר !!!!! אל תדאגי כשמישהו "מפליץ" כולם מריחים אבל בסוף גם נאד מתנדף לו ..... בקיצור זה יעבור מהר יותר ממה שנדמה לך ....

היא שכחה לומר גם ......

if u have something smart 2 say ובתרגום חופשי משהו חכם לומר .......... חוץ מבלה בלה בלה ...... אני חייבת לציין שהלקסיקון שלך ממש מפותח ...... האוצר מילים שלך פשוט מעורר השראה .....

Dante Alighieri

New member
And so, God created Eve...

מי היה מאמין... אני לא היחידי כאן... אל תעלבו, כל שאר חברי הפורום אבל טוב שיש אנשים כאלה שבאים"לנער" את המערכת... אנשים כאלה, מיסתוריים, אלמוניים וחסרי כל קשר לשאר האנשים יכולים להביע את דעתם, שגויה ככל שתהיה, לכל אותם אנשים במסגרת... נחמד לראות שעידן הפילוסופיה לא תם לו מן העולם... אפשר לראות לפי צורת הדיבור של חולות שהיא אכן מתעניינת לא מעט ב"קמא סוטרא של ההשכלה" - הפילוסופיה... ואם היא לא, אז היא צריכה להתחיל.... ...And Adam was alone, and he plead to God to make him a women... and so, God has created Eve for him to be among his own kind... "ואל אישך תשוקתך והוא ישלוט בך..." מי היה מאמין, האא?

SAtAnic Soul

New member
תרגעי או שאני ארגיע אותך

ע"י דחיסת כדורי הרגעה עמוק עמוק לפיך! כמו שלך יש זכות להשאר אלמונית, לי יש זכות לנסות לגלות מי את, כל עוד אני לא מרביץ לך, מקלל אותך, יורד עלייך, או פוגע בך פיזית או נפשית. לא חרגתי מאף כלל, ואל תנסי להוציא אותי האיש הרע בסיפור. הפורום הזה היה משעמם רצח ויש אנשים שחושבים כמוני שזכותם לדעת עם מי הם מדברים, פשוט אני היחיד שעשה משהו בנושא. ואני עדיין לא מאמין שאת אלינה. יום טוב.

לא!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

לא עזבתי את מקיף אריאל בגלל זה אלא כי אני עוזבת את אריאל וסאטניק אתה כל הזמן שואל את החברים שלי מה איתי והם כל הזמן עונים לך שאני חולה אז זהו שלא אני עוזבת את אריאל!!!!!!! לא תצטרך לראות אותי שוב וגם אני אותך!!!!! תודה לאל שאני עוברת כמה שרחוק יותר ממך

Dante Alighieri

New member
בו הו הו... עצוב לי... אני מסכן...!

תפסיק להצתדק! לא רק שתפגעתי בזכותה לפרטיות ולכבוד אתה בזה הרגע גם השפלת אותה ולקחת ממנה את הזכות לצאת בסדר מכל הסיפור... אתה חתיכת אפס שלא יכול לקבל את העובדה שהבחורה לא רוצה שידעו מי היא... אומרים שהנקמה הכי מתוקה שאישה יכולה לבצע היא לקחת גבר למיטה, לגעת בו במקומות שהוא לא חלם ולהביא אותו לעונג שבחייו לא ידע עוד ואז לעזוב למחרת בבוקר... אני במקומה, הייתי עושה לך הרבה יותר ,הייתי כורת לך את הידיים!!! נקמה היא מעדן שיש להגישו קר ומתוק... וכואב...

SAtAnic Soul

New member
אני מאמין שהתכוונת ל"להצטדק"

בחיי, אתה כזה חולה נפש. תחת מעטה של אינטיליגנט משכיל, אין כלום. מתחת לכל הדיבורים היפים והשפה המצוחצחת שלך, אתה פשוט אידיוט גמור. לא נסחפת עם ה"לכרות את הידיים"? בחיי שאתה חולה נפש. ושוב, כהרגלך אתה מתחיל להתפלסף..."הנקמה הכי מתוקה בלה בלה בלה..." תפסיק להתנשא, תפסיק כבר, זה מגעיל ואל תתערב בדיונים שלא שלך, אני מכיר אותה, ואם יש לה בעיה עם מה שאני אומר היא יכולה לבוא ולהגיד לי. היא לא צריכה את עזרתך, מגן המין הנשי של אריאל. לך מכאן, לך.

November Dew

New member
אני ממש לא מבין אתכם!!!

לא הסכמנו לפני כמה ימים שאנחנו מפסיקים עם הקללות? חי ועמרי - די כבר!!!!!!!! תקללו במסרים לא בפורום, נמאס כברלפתוח את הפורום ולראות קללות כתובות! אחראי הפורום תעשה משהו כדי שזה יפסיק. חברה בואו נשמור על קו מסויים שאותו לא נעבור, נשאיר את הפורום נקי מאלימות. תודה רבה!!!

SAtAnic Soul

New member
תסתכל טוב טוב מה הלך פה הרגע

אדון דנטה המשכיל-בגרוש נדחף לשיחה שלי עם מישהו אחר ומקלל אותי. מה אני אמור לעשות? פנה אליו, אני רגוע כל עוד לא מקללים אותי ולא נדחפים לענייני.

תגובה......../images/Emo70.gif

למי שעדיין לא יודע שיניתי את השם מאלמונית למחוזיסטית לא מזוכיסטית.... אני קודם כל רוצה להודות ל DANTE ALIGHIERI שניסה להגן על זכויותי אף אחד אחר לא עשה זאת................ לסאטניק אמרת בהודעה שלך שאתה מכיר אותי ואני אם רציתי להגיד לך משהו,אם זה מפריע לי או משהו אחר יכולתי לפנות אלייך אבל זה לא נכון פניתי אלייך רבות ואמרתי וחזרתי ש תעזוב אותי לנפשי כי יש לי את הזכות להישאר אלמונית אבל לא....... אתה היית חייב לעשות מחקק כזה מעמיק ש בדרכו אתה פוגע באנשים אחרים אני אמרתי באחת ההודעות שאם מישהו חושב שהוא יודע מי אני או יודע על בטוח שישלח לי מסר כדי לא להפיץ כל מיני שמועות בפורום,אבל אתה לא עשית את זה והמשכת ופגעת באנשים בחברות שלי ואת זה כבר לא יכולתי לסבול ולכן גיליתי מי אני כדי שתפסיק לפגוע באנשים אחרים וגם אז לא האמנת לי עד שלא התקשרת אליי ווידאת את זה!!!!!!!!!!!!!!! לא אתה לא רגוע מהרגע הראשון ש נכנסתי לפורום ניסית נואשות לגלות מי אני פגעת בי בדרך ובעוד אנשים........... אתה לא התעסקת בעניינך אתה נדחפת לעניינים אחרים.......... בפעם הבאה כש מישהו חדש יכנס ל פורום ולא ירצה לגלות מיהו אני אכבד את רצונו ולדעתי עוד רבים מהפורום אני מקווה שתעשה את אותו הדבר...... אלתפגע בעוד אנשים כמו שפגעת בי.......................

SAtAnic Soul

New member
את פשוט בנאדם משוגע

1. הכוונה במה שאמרתי לדנטה לא הייתה ההתייחסות הרצינית שלי לפניותייך, המטרה בהודעה הזו הייתה להגיד לו שלא יתערב 2. סלחי לי, את מוכנה להגיד לי במה פגעתי בך? קיללתי אותך? הרבצתי לך? האם לשאול אנשים שאלות זה פגיעה? האם לנסות לגלות מי את בדרכים הכי מקובלות שאפשר- נחשב פגיעה? תגידי לי, גברת, באמת נראה לך שהפורום הזה סובב סביבך? סביב הזהות שלך? באמת נראה לך שיעניין מישהו לדעת מי את? אני מוכן להשבע, הטלנובלות שאת רואה מתחילות להשפיע עלייך "לא יכולתי לסבול ולכן גיליתי מי אני כדי שתפסיק לפגוע באנשים..." אויש באמת, זה נשמע כמו שורה זולה מסלסטה או משהו. תגדירי פגיעה, צ´רניאק. לשאול שאלות זו פגיעה? להעלות השערות- זה פגיעה? לא ניסיתי נואשות לגלות מי את, יש לי חיים, לעומתך. רק עשיתי 1+1, חיברתי כל מיני חלקים, השתמשתי בשכל שלי, ואני בספק אם לך יש כזה. נדחפתי לעניינים אחרים? תעשי לי טובה, זכותי לדעת עם מי אני מדבר נכון? זה כמו שאני אתקשר אלייך ואטריד אותך, ואת תמותי לדעת מי אני, ואז כשתנסי לגלות אני אתחיל לצעוק עלייך שאת פוגעת בי...בחיי, את כזו פאתטית. הפאנץ´-ליין שלך היה גם הוא צולע במקצת... "אל תפגע בעוד אנשים כמו שפגעת בי..." תפסיקי להיות כל כך דרמטית, אנדריאה דל-בוקה שכמותך. את עושה פיל מעכבר, את מנפחת כל דבר, את חושבת שאת היא מרכז הפורום. כולה גיליתי מי את, בדרכים הכי קונבנציונליות שאפשר את יודעת מתי הייתי מסכים איתך? אם הייתי מתקשר להטריד אותך בטלפון, אם הייתי מקלל אותך, יורד עלייך...אבל שום דבר מאלה לא עשיתי. ואני אחזור על מה שאמרתי- תרגעי כבר. נמאסת. ולאדון דנטה, אם אתה קורא את זה, מאוד מעניין אותי, אם היא לא הייתה הבעיה, מה כן היתה הבעיה?

למעלה