האלמונית-החשיפה העצמית!!!!!!!

Dante Alighieri

New member
ואולי אני באמת חולה נפש... ?

אולי אני אכן הייתי כורת לך את הידיים...? פדופיל כבר יש באריאל, עכשיו הגיע הזמן לרוצח פסיכופט, לא? בכל מקרה... התכוונתי לכל מה שאמרתי. בלי שום קשר לאלמונית בכלל... אם כל הכבוד לאלמונית ולרצונות שלה, היא לא העניין פה ככה שהיא לא מעניינת אותי... אתה העניין פה... תקן אותי אם אני טועה אבל להכריח מישהו לגלות מי הוא דרך השפלת כל חבריו והריסת שמו, לא נקרא להיות חרא של בנאדם? אם הייתי יודע מי אתה הייתי יורק לך בפרצוף בפעם הבאה שהייתי רואה אותך... אתה גורם לי לרצות להקיא... אנשים כמוך הם הסיבה לכך שהישועה רחוקה כל כך... ובקשר ל"מחלת הנפש" שלי... אני מזמין אותך לנסות ולבדוק אם אתה צודק... מי יודע, אולי אני באמת חולה נפש, ואולי כשתגלה את זה, גם אתה תהיה... יש דברים שכשיודעים אותם, השפיות מתחילה לעזוב אותך לאט לאט... בערך כמו מה שקורה לקברנים בבתי קברות, קוד המוסר של בני האדם כבר לא חל עליו... אני מזמין אותך לנסות ולגלות אם קוד המוסר חל עלי........ Another arrow was called madness and as it struck the earth .I saw each gripped in fever and those things in their blood which was darkest gained in power a thousand fold - from the Ericyes fragments -

SAtAnic Soul

New member
ואני מזמין אותך למצוץ לי את הביצים

כפי שאמרתי- מתחת למעטה המשכיל האינטליגנט- אתה אפס. רוצה לדעת מי אני? אליאור, י"ב5. נתראה.

November Dew

New member
נו....

מה לא היה מובן ב - דיי לנבל את הפה??????????????????????? מספיק עם השטויות שלכם, אתם רוצים לקלל תשתמשו במסרים אני לא צריך לראות מה אתה הולך לעשות לו ומה הוא הולך לעשות לך!!! אם אתה בי"ב לפחות תתנהג כמו אחד ולא כמו ילד בכיתה ג´ גודמה - "הוא התחיל..." חלאס כבר!!!

למעלה