האם אופרה ווינפרי תהיה הנשיאה הבאה? נראה לי שיש סיכוי...

iris mom of two

New member
כי לצערי

צריך גם את מה שאנחנו קוראים לו red neck כדי לקבל את הטיקט. אני בהחלט דואגת לצרכיהם של מהגרים ושל מיעוטים. היי, אני מיעוט.
&nbsp
הבעיה של המפלגה הדמוקרטית היא שהיא נראית כאילו היא דואגת לצרכי מעוטים (לא ממש, ראה מה שכתב ג'ון למעלה - אלו הסבות), ושוכחת את הגבר הכפרי הלבן.
&nbsp
במפלגה הדמוקרטית לא חסר גזענות, וזו בעיה. אני בהחלט דמוקרטית, ובהחלט אכפת לי מכל אזרחי ארה"ב. זו לא הנקודה. וחבל שפספסת. דרך אגב, אני באה מהגישה של אנשים מאושרים שונאים פחות, ופתוחים יותר לשנויים.

Midriff

New member
אני חושבת שהם מבינים טוב מאוד

אבל במערכת של שתי מפלגות כל אחד בוחר איזה ערכים הם הכי חשובים לו ולפיהם מחליט על ההצבעה לאחת זו כלכלה לאחד זה שיוויון לנשים, לאחר זה זכויות לשחורים ולאחד זה התנגדות להפלות או מכירה מישהי מאוד ליברלית שהצביעה טראמפ כי הוא אמר שהוא יתנגד לחיסונים.
אי אפשר רק להחליט שהציבור מטומטם ולכן הציבור מצביע, זה רק חלק מהסיפור.

KallaGLP

New member
אכן, יהודים הם היחידים שזה ככה אצלם.

לעומת זאת הגויים תמיד מעדיפים ערכים על כסף.
כמות ההערות הגזעניות מכיוונים ולכיוונים שונים שמופיעות בהודעות בשרשור הזה היא פנומנאלית.

KallaGLP

New member
אני מבינה. כמובן.

למשמעות הטקסט אין שום קשר למשמעות המילים בו.

"בוליינג רציני" נגד דעות גזעניות/אנטישמיות/נאציות

כפי שהובעו פה בשרשור ע"י הניקים הזמניים?
&nbsp
I can live with that
&nbsp
(למרות שבבית ספרי להעמיד במקומם "ניקים" בעלי דעות גזעניות/אנטישמיות/נאציות לא נקרא בוליינג. אני אישית התעלמתי מהזבלנים, אבל מי שמפיץ/ה שנאה ובורות צריך/ה להיות מוכן/ה לעמוד בתגובה.).
&nbsp

Gidi Shemer

New member
יש איזושהי מחלוקת

לגבי היותו של חוזר חלילה גזען, הומופוב, ומיזוגן?

אני מסכים שאין מחלוקת שהוא לא אנטישמי או נאצי

האם אופרה ווינפרי תהיה הנשיאה הבאה? נראה לי שיש סיכוי...

איך יראה לדעתכם המרוץ של טראמפ נגד ווינפרי ? יש לה סיכוי נגדו? היא תהיה הנשיאה הראשונה?

John the Savage

New member
המממ...

האם הייתי רוצה לראות את אופרה בתור נשיאה?

בזמנים שפויים קצת יותר, הייתי עונה "לא" בלי להסס בכלל. אבל בימינו, כשהאלטרנטיבה היא טראמפ, bring it on ...

onetwo5

New member
הכל יחסית לטראמפ

הייתי מעדיף גם את פי-ווי הרמן, או צ'יץ' וצ'ונג.

משעמם. תני לי את

דוויין 'דה רוק' ג'ונסון עם באדי סלאם על טראמפ. Can you hear what the Rock is cooking?!
&nbsp
זה גיבור אמיתי שיחזיר את הריספקט לארצות הברית של אמריקה גם בבית וגם בחו"ל!
&nbsp
&nbsp

debby12

New member
מנהל
ת'אמת?

הייתי מצביעה לה בשמחה. היא מוצאת חן בעיני

debby12

New member
מנהל
אפרופו פוליטקאים/יות בפוטנציה - רק מהצד המבחיל

מה דעתכם על הבחילתון החדש מבית היוצר של יורש העצר של נהנתיהו?

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5068244,00.html#autoplay

Fellowship

New member
למרות שגם דחליל עדיף מהנשיא הנוכחי

אני לא כ"כ מתחבר למקפצה ישירה של סלבריטאים לתפקידים בכירים.
אמנם "לא צריך להיות עז כדי להיות רועה צאן", אבל כדאי לצבור קצת ניסיון לפני כן.

Gidi Shemer

New member
אני עם fellowship פה

אני אמנם מעריך את אופרה וינפרי, אבל באותה מידה שהערכתי את מישל אובמה, גם שם הטיעון הוא אותו טיעון.
נשיא הוא לא סתם אדם שצריך להיות מרשים ושאנחנו רואים בו מודל לחיקוי. לא כל איש או אישה מרשימים הם בהכרח מתאימים לנשיאות ונשיאות (או מנהיגות פוליטית ככלל) לא צריכה להיות מדד מבוסס פופולריות. באותה מידה שאני לא בוחן את ביצועי אובמה בהקשר לשאלה של כמה cool הוא (ואני חושב שהוא cool ואני דווקא חושב שהוא היה נשיא יחסית טוב), אני לא רוצה שיבחרו נשיא או נשיאה על בסיס המדדים הללו.
בשנה האחרונה נפל דבר ונבחר אדם שלא היה ראוי לבחירה מלכתחילה, ללא קשר לעמדות פוליטיות. אלו היו בחירות שהראו לנו עד כמה בחירה מבוססת פופולריות זולה יכולה להיות מסוכנת. אין שום סיבה לעשות בחירה כזו מהכיוון השני ולבחור מישהו או מישהי בגלל שהם מוצלחים ומצליחים באופן כללי.

KallaGLP

New member
למה ככה?

תראה את פוטין. גם פופולרי וגם יופי של נשיא, שאוהב את עמו ומיטיב עמו. לא היית חוטף אחד כזה?

נהההה, במפלגה הדמוקרטית,

גבר,הטרוסקסואל, לבן, בגיל העמידה?!

מה שכן, פוטין, הדונלד, ואופרה בטח היו יכולים להעביר שעות בשיחות על חוויותיהם מהזרקות בוטוקס, ניתוחים פלסטיים, ומכירת דימויים להמונים.

למעלה