האם איבוד רמז

גםצופה

Member
מנהל
האם איבוד רמז

לא אמור לגרום לעיכוב ?

רק היום יצא לראות את המירוץ בצורה שלמה (כמובן עם הרצה קדימה כי ראיתי חלק מהמירוץ במוצ"ש... פשוט לא היה לי את הזמן לשבת ולראות את הכל
) וראיתי את הקטע בו האחיות שכחו את הרמז במונית...
למרות שהם הצליחו להתגבר על העניין ע"י מעקב אחרי הזוגות האחרים - אם אני זוכרת לפי כללי המירוץ צוות שמאבד רמז מקבל עיכוב מסויים - וכאן אין לא קיבלו שום עיכוב... (נכון שזה יצא בגמר.... אבל למשל היו יכולים להגיע אליהן עם פתק ולהודיע להן על עיכוב...)

אורישקי

New member
יכול להיות שככה זה באמריקה

אבל אני לא בטוח איך זה בישראל.
בכ"א זה מיותר בעיני.

מישהו014

New member
זה ממש לא מיותר זה דווקא מן הראוי

לתת להן עונש על זה ואחרכך לתת להן פתק נוסף

ממש לא מיותר

אורישקי

New member
לדעתי עדיף לא לתת להם שום רמז במקום עיכוב

למרות שאפשר לתת להם ישר פתק ויחד עם זה עיכוב של שעה לפניי שהם יכולים לדרוך על השטיח

the red king

New member
מה? להיפך!

ההפקה חייבת לתת להם רמז נוסף (בטח ובטח בפעם הראשונה שזה קורה).

באמת נראה לך שזה הוגן (ועוד בגמר!) שזוג לא יצליח רק בגלל איבוד פתק קטן?

איך את היית מרגישה אם מתוך 1,000 מוניות שלקחת ו"צלחת" באחת מהן היית שוכחת דבר פעוט (מבחינה פיזית) כמו הרמז, ועוד היו מענישים אותך על זה?

לא חייבת כלום.... השאלה מה אומרים החוקים

בפורמט המקורי יש חוקים ברורים והולכים לפיהם (הם משתנים לפעמים אבל הם תמיד ידועים מראש).
אם החוקים אומרים שחייבים את הרמז אז לא מכופפים אותם רק בגלל שזה נראה לא הגיוני

מכיוון שכבר סיכמנו שלהבדיל מהמירוץ האמיתי התוכנית הישראלית היא סוג של אופרת סבון ולא תחרות מירוץ אז די ברור שאין ממש חוקים ואין ממש כללים ואם היה צורך היו נותנים להם את הרמז שוב העיקר שהם לא ישארו מאחור (לא ספציפית הם אלא כל המתחרים שקצת התעכבו)

אבל אם היה מדובר בתחרות אמיתית.....
תאר לעצמך שבמשחק כדורגל הכדור בטעות פוגע לך ביד ברחבה
לא ניסית לעצור אותו, אפילו לא ראית שהוא בא לכיוונך בטעות הוא פגע ופתאום שרקו נגדך לפנדל...
באמת נראה לך שזה הוגן (ועוד במשחק גמר!) שקבוצה לא תצליח רק בגלל יד קטנה?
איך אתה היית מרגישה אם מתוך 90 דקות של משחק היית הרבה יותר טוב מהקבוצה השניה ובדקה האחרונה עשית דבר פעוט (מבחינה פיזית) ועוד היו מענישים אותך על זה?

מה לעשות?

the red king

New member
חחחחחחח סחתיין!! 1:0 לטובתך!! D-:

אהבתי.
צודק בהחלט.

פשוט חוקים בתכנית ריאליטי הם לא חד-משמעיים לפי מה שהורגלנו
כמו חוקי כדורגל. ואם כן - אז שלפני כל עונה יפרסמו תקנון מעודכן
לעיני כל. כמו שכולנו יודעים את החוקים בענפי הספורט.

ובקשר לדוגמא - אם זה "ירוי", אז לא מגיע פנדל גם אם הכדור נגע ביד.
אלא אם כן, היד של השחקן היתה רחוקה מגופו בצורה לא טבעית.

זה אכן היהכדור ירוי
ולכן הם לא קבלו עונש

גם במירוץ האמיתי TAR הם לא היו נענשות כי החוקים שם מאפשרים לאבד רמז (רק ששם להבדיל מהקייטנה הישראלית זו בעיה שלך למצוא מה אתה צריך לעשות)

the red king

New member
נראה לי פשוט שישראלים לא היו עומדים בזה..

אולי זה סטראוטיפ אבל הרמת מקצועיות היא בהתאם לזו של המתמודדים..

אבל אין ספק שמהקייטנה בעונה האחרונה אפשר (וחייבים) רק לעלות להבא.

מישהו014

New member
כן זה הוגן איבדתם ? תענשו של כמה דקות עמידה..

ואז יתנו לכן פתק חדש
יש גם גבול עד כמה אפשר להיות מגוכחים תשימו את הפתק עליכן אל תשימו אותו בבגז' כמו שראינו בהילוך החוזר

אם זה קרה אז פספוס הפנייה לכיוון המלון זה באמת דבר פחות שטותי כי זה טעות שיכלה לקרות
זה ? מצטערת צריך גם לשים לב איפה אתם שמים את הפתק שלכן

אורישקי

New member
ההפך, יכול להיות בקלות שנפל להן איפשהו

לעומת זאת פניית פרסה זה לגמרי חלק מהחוקים - היכולת לנווט חשובה לא פחות מהיכולת להגיע ראשונים במשימות.

מישהו014

New member
לא זה העניין נשמה זה לא נפל הם שמו את זה

משום מה בבגז' החכמות חלם האילו
והן אמרו אפילו שהן שחכו את זה במונית ורואים את זה בבגז' כלומר הן ידעו שזה בבגז' לדעתי לשים את זה במקום זה , זה יותר מגוחך מי מגוחך תחזיקו את זה לידכן גם אם נגיד זה נפל מהתיק עדיין תשימו את זה לידכן זה מזכיר לי את הפנינה אז שאיציק ואלירן איבדו בחוף בקובה החכם הזה שם תפנינה בחול ואחרכך לך תמצא את הפנינה מן אללה

פניית פרסה ? מה הקשר
מישהו אמר שזה חלק מהחוקים או לא ?
אני דיברתי על הקטע שמעיין ובתאל לא ראו בכלל שצריך לפנות או ה' יודע מה קרה שם והן המשיכו ישר במקום לפנות זה ברור שזה חשוב
אבל ביכולת לנווט קובי וטליה הצטיינו
לא אמרתי שלא
אבל אין קשר אמרתי פשוט שהטעות שלהן יכלה לקרות גם לי אם הייתי עושה את הגמר הזה בתוך סיר לחץ ולא הייתי שמה לב לכלום או משהו
לזה יכול להיות אלף ואחת סיבות למה הפספוס הזה קרה
קורה לנו שבמקום שאנחנו לא מכירים אנחנו גם טועים לפעמים ועד שמבינים שטועים אז אנחנו צריכים לחזור לאותו המקום כי עשינו פניה או שלא עשינו פניה בצורה לא נכונה
לדעתי לפחות זה גם או שיש לך את הידע הזה ואתה יכול לתפקד בתוך לחץ או שאין לך את זה וזה אבד לך בתוך הלחץ גם אם הצלחת לרכוש את זה בתוך תחרות שכזאת

אורישקי

New member
התכוונתי פנייה לא נכונה

לא פניית פרסה.
מרוב שהיו כאלה בכל העונה התבלבלתי.

מישהו014

New member
זה לא חלק מהחוקים זה חלק מהמשחק אולי

היכולת לנווט זה לא מהחוקים
אתה אמור להענש אם אתה טועה בדרך במשחק הזה ? לא נראלי אתה מספיק נענש כשאתה עושה את הטעות הזאת ולהפקה אין אפשרות לתקן את זה כנראה

הקטע עם הפתק להפקה יש אפשרות תוך שניה לתקן ולהביא להם פתק חדש זה אמור להיות בחוק שאסור לאבד את הפתק זה בתוך המשחק משהו שאמור להשפיע על ההתקדמות במשחק שם הם לא נתקעו הן פשוט טעו וזה בה באוחרם לצערי לפחות
זה יכול לאכול בנאדם שרוצה את זה ופשוט התרסק בגלל טעות שכזאת אבל הן לא לקחו את זה ככה הבנתי שיומיים ראשונים אחרי שהן חזרו היה להן קצת קשה לדבר מעיין גם הייתה חולה עד כמה שאני זוכרת
נראלי ראיתי בדיוק יומים אחרי את אחד המתמודדים כותב לה שתרגיש טוב זה לא קל אבל זה קרה טעויות קוראים
וזה בטח לא מצביע על טמטום זה פשוט מצביע על טעות שנהייתה מתוך מצב מסויים

אורישקי

New member
מי אמר שמצביע על טמטום?

זה טעות וזה קורה אבל זו טעות שמשפיע כי הניווט הוא אפקט מאד חשוב במשחק

מישהו014

New member
נוו ברור , ויש כמה תגובות שנתקלתי בהם

שאומרים בהם "מעיין ובתאל לא פנו כי הם ממטומטמות" וכל מיני כאילו
אז כתבבתי את זה כחלק מהקטע

the red king

New member
ניווט זה באמת מאוד חשוב

ובכלל מה זה השטויות האלה מוניות זה מעצבן אותי ברמות שיקבלו כל בוקר ג'יפ ושלום עד סוף היום.
מצידי אפילו שיהיה להם נהג קבוע.

מישהו014

New member
גם לדעתי מכונית עם נהג קבוע וברור שזה חשוב

זה לא העניין

העניין הוא שיש הבדל בין לשכוח מעטפה שאמורה לגרום לך להתקדם במשחק

לבין לעשות טעות כזאת או אחרת כמו בניווט

the red king

New member
לדעתי צריך להעניש בקטנה וגם לא מהפעם הראשונה

וגם מה זה השטויות האלה שהן היו צריכות לקבץ נדבות כשנגמר להן הכסף?
זה בסדר?

למעלה