האם איבוד רמז

choco2602

New member
ברור שזה בסדר..

אז מה ניתן לכל אחד מליון שקל לכל קטע שיסע בלימוזינה עם מדריך צמוד ואנשים שיעשו בשבילו את המשימות?
כל העניין זה שיש לך סכום מוקצב ואתה צריך להתמודד איתו.

the red king

New member
בסדר ברור שלא עד כדי כך.. אבל...

מה שבעצם משתמע מדבריך זה שאם יש מתמודדים עשירים הם יכולים לבזבז את כספם הפרטי ולהצליח בעזרת זה יותר במירוץ.
וזה כבר לא תקין בכלל.

מישהו014

New member
אין דבר כזה פעם ראשונה או לא פעם ראשונה

איבדתם ? אוקי תענשו אפילו בקטנה

פה זה לא גנון , מזה פעם ראשונה או לא פעם ראשונה נענשים על דברים כאילו או לפחות אמורים להענש

ולגבי העניין של הלקבץ נדבות , לא זה ברור שזה לא בסדר זה כל עניין המוניות שוב פעם אם היה מכונית לכל אחד מהתחלה ועד הסוף הכל היה בסדר

בקובה היה מסלול אחד רק עם מכוניות בלי מוניות , האמנם המכוניות האילו היה משנות התרלח אבל הם היו פרטיות של המתמודדים

אני חושבת בכללי אבל שצריך לתת לכל מתמודד מפה או משהו כזה ולא שירכוש על פי דעתו זה יוצר סוג של חוסר איזון גם אם זה בעיה של אותו מתמודד שלא לקח מפה בעוד שזוג אחר כן לקח
למשל בגמר זה יפה שקובי וטליה חשבו לקחת מפה כל הכבוד על החשיבה זה בסדר גמור אבל מכיוון שלא אמרו גם לאחרות והן לא הגדילו ראש לעשות זאת זה יצר חוסר איזון לדעתי שאפילו בטלוויזיה גרם להראות מוזר קצת שקובי בשניה הגיע ממקום למקום בעוד שהאחרות נקתעות כל שניה ושוב פעם כל הכבוד להם לא מהבחינה הזאת אני מדבר

גםצופה

Member
מנהל
הנה דוגמה מהמירוץ האחרון

המשודר בארץ (עונה 22
) זוג היה צריך להעביר גבינה שוויצרית [זה שיחזור של משימה מעונה 14...] והתבקש לעשות זאת באמצעות מזחלות (או מתקן) הזוג העביר את הגבינה אבל עשה זאת בגלגול הגבינה ולא באמצעות המתקן.
הוא נענש ב-30 דקות
המתנה (שזה מאד משמעותי ב'לג' די צמוד...)

במירוץ הישראלי אותו זוג היה יכול לזכות בסוף במיליון
\

בעונה 13 זוג די חזק ב'חצי גמר' (בקטע המירוץ בו היו 4 זוגות) שכח את הטפסים שלהם במונית והם עפו מהמירוץ בגלל זה...

במירוץ האמריקאי באחד העונות זוג איבד פתק ולקח מהתיבה פתק נוסף וקיבל עונש על כך.... (לכן תהיתי לגבי רומי וקורל...)

לדעתי עניין השמירה על החפצים/רמזים מאד חשוב במירוץ. טעית - אז תיקנס על כך...

the red king

New member
אין בעיה, תיקנס בכיף - ב-10, 15 דקות.

אבל לא עונש כזה קיצוני כמו אלו שתיארת.

the red king

New member
חצי שעה זה המון

אם כבר אז צריך עונש שלא מדוד בזמן אולי כמו למשל שהמיקום שיגיעו יירד ב-1 וכך כדי לא להיות מודחים צריך יהיה לסיים במינימום 2 מעל האחרון.

גםצופה

Member
מנהל
זה העונשים שיש ב-TAR
לעונה 14

וזה אומר יש כללים ולא שמתם לב/ניסתם לרמות אז תענשו...
15 דק' - חצי שעה זה עונש יחסית קל...

בעונה 14 זוג נענש שם על רמאות (הם החביאו לזוגות את הציוד הדרוש לתיקון - למרות שבתכלס הזוגות הצליחו במשימה למרות זאת...) בעיכוב של שעתיים

rasmus girl1

New member
היה גם

באחד הלגים שהיה רשום בפתק לנווט אך ורק ברגל ל.. וזוג אחד לקחו מונית וכשהגיעו לשטיח קיבלו עונש של חצי שעה המתנה עד שיורשו לעלות עליו כשבזמן הזה יכולים לעקוף אותם.

אבל עדיין, פה בישראלי לא הוכרז שזוג שמאבד את הרמז נענש ולכן לא היה עונש.. אין מה להסתבך מעבר לכך.

בישראל לא צריך את הרמז...

אבל בתוכנית האמריקאית לי זכור (מעונות ישנות) שהיה צריך את כל הפתקים כדי להגיע לנקודה הסופית.
אם שואלים אותי, לא באמת צריך את הפתק. מספיק ששם נמצא הרמז ואם אתה שוכח אותו, אין לך מושג מה לעשות. אז באמריקאית אשכרה מבקשים לשמור אותם? בשביל מה?

גם בפורמט המקורי כבר מזמן לא

זה היה נכון בעונות הראשונות אבל מאז שינו את החוקים.
אתה לא חייב את הרמז אבל גם אף אחד שם מהפקה לא יגלה לך מה היה כתוב בו.

כבר קרו מיקרים שזוגות איבדו את הרמז והתדרדרו למקומות האחרונים.
מירוץ זה מירוץ

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי זה חלק מהמשחק/מירוץ...

כאמור בישראלי משנים את הכללים בצורה שזה גורם לראות כמו טיול שנתי ולא TAR

איבוד רמז

בסוף כל קטע מירוץ - אוספים את כל הרמזים מהרצים וסופרים אותם.
לא קרה שלא היה לנו את כל הרמזים אז אני לא יודע מה הפנלטי על איבוד (אין לנו עותק של החוקים עלינו, כמובן)
בכל מקרה - מהידע שלי באמריקאי - אם הפנלטי לא משפיע על מיקום אז בדר"כ לא מציינים אותו.

גםצופה

Member
מנהל
בעבר בפירוש היה ב-TAR

וזה עיכב את הזוג (
בחצי שעה) נדמה לי שבעונה 5 (או 4...) זוג שלקח פתק נוסף מהתיבה נקנס ועוכב...

זה לא אותו הדבר

חוק אחד הוא שמותר לקחת רק רמז אחד.
חוק אחר הוא שחייבים למסור את כל הרמזים בנקודת העצירה.

גםצופה

Member
מנהל
והאם נענשים במידה

ולא מוסרים את כל הרמזים ?

יתכן ובגלל שזה היה הגמר אז באמת לא התייחסו לזה... לי זה קצת צרם...

גםצופה

Member
מנהל
השאלה באמת לא לכם

אלא להפקה...

ותודה על ההתייחסות והתגובה

למעלה