האם איך שנשים מתלבשות משנה את ה...

הם לא שמים לב באיזה "מוד" הם...

&nbsp
שלא לדבר שמדובר על בהמות (אני מתכוון לזכרים בימיינו שזה "לא מפריע להם")
לדוגמא
אחרי שהצי-בור רואים חדשות או שומעים על אירועים מסוכנים שקרו, אז הם באופן אוטומטי עוברים ל"אטאק מוד" (מצב לחימה)
ובמצב לחימה לדוגמא רוב האנרגיה של האדם הולכת לידיים כדי לתקוף או להתגונן
שכשבמצב נוח/נחת/שלווה האנרגיה שלו בבטן ובחזה (מרכז הגוף) ועובדת לסייע לבריאות, שמרה והתפתחות הגוף
אלו תהליכים שקורים אוטומטית, אין "אני לא רוצה" ואין "תשתלט על עצמך" ואין "ענישה מרתיעה "
כל זה לא ישנה שום דבר (חום מבמוחם של אותם פגרים מהלכים שינסו לנהוג כך)
היכולת היחידה להתחמק מזה היא לא לראות ולא לשמוע שום דבר שקשור לחדשות כאלו
וחשוב גם שכל החברה תעשה זאת ביחד, אחרת זה ימשיך לדבק אחד את השני, כי כל אחד יספר לשני את "החדשות" (הפחדים שלו)
ואם מישהו בחברה עדין ימשיך לראות כאלו דברים ולספר לכולם כל יום כל הזמן, אז הוא הלא בסדר, הוא המסוכן, אותו צריך לרסן, הוא השלילי בחברה, ואין להתיחס אליו או לזה בקלות ראש, כי הפחדים האלו מדבקים כמו אבולה (עוד פחד חברתי)
הוא גם יגיד ש"מה זה באמת, ומה אתם לא יודעים, ומה ראיתי, ומה שמעתי, ואתם אטומים ואתם פרימיטיבים" ואתם ואתם ואתם
ובעצם זהוא הוא והוא לאורך כל הדרך אל הגהנום האישי
וכמו שכל זה בלתי נשלט מלבד זו הדרך למשול בגורל
מכאן ניתן להקיש למקרה הגירוי המיני
גם הוא "מוד" בלתי נישלט בדיוק כמו המוד של התקיפה, לשניהם כוחות אדירים של אנרגיה כדלי לשרת לאדם את אותה מטרה לה הוא נזקק (בצורה טבעית אוטומטית)
וה"מוד" הזה יכול לשרת לטובה ויכול לשרת לרעה
אז איך לדעתכם הוא משרת את החברה... לטובה או לרעה?
לחיוב או לשלילה?
מקדם או מעכב?
מעצים או מצמצם ?

באתי מהראשי, אבל יש לי תאוריה שלמה בנושא

בטוח יהיו אנשים שיחשבו שאני משוגעת, אבל לדעתי, זאת קונספירציה אחת גדולה.
גילוי נאות, גם אני מתלבשת חשוף לפעמים, אבל בעיקר כשאני יוצאת עם בעלי. כשאני לבד, מתלבשת סולידי יותר, גם קצת סקסי, אבל לא פרובוקטיבי.

ולגביי הנושא...
אני מאמינה שיש סיבה למה העולם שלנו כרגע מסתובב סביב סקס.
לדעתי, יש איזושהי קבוצה, שמעוניינת לשלוט על האנושות ולסמם אותה. ואני אסביר...

משתמשים בנשים, מנתבים אותן, מכוונים אותן, להתלבש ולהתנהג באופן פרובוקטיבי.
בתקשורת, טלוויזיה, סרטים, קליפים (תראו מה קורה באם טי וי, זה קרוב לסרטי פורנו מה שמראים שם.
בפרסום, אופנה, שלטי חוצות, הכל הכל מוכרים לנו בעזרת ציצי, וסקס. נכון, שיש לזה הסבר פשוט, שאצל בני האדם, נשים הן המין היפה, והן מתקשטות, למשוך גברים, כמו שהטווס משוויץ בנוצות שלו.
אבל השימוש המאסיבי, בסקס וערום, והשימוש בנשים כמוצר צריכה (סרטי פורנו למשל), ובכלל כל תרבות הפורנו, והאופנה הערומה, נועדה בעיקר כדי... לבלבל גברים, לגרום להם להיות לא מרוכזים ועוד...

ראיתי סרט בנשיונאל גאוגרפיק, שמסביר שגירוי מיני וויזואלי מעלה את רמת הטסטוסטרון של הגבר, זמנית, והמשחק הזה, ההורמונלי, זה שגורם לגבר להיות בעוררות מינית תמידית, בעצם מורידה משמעותית את הפוריות של הגבר. ז״א, ככל שהגבר יהיה מגורה מינית במשך יותר זמן, רמת הפוריות שלו יורדת. (וגברים היום, חשופים בכל מקום לגירוי ויזואלי, וכן, זה סוג של אונס. כי דוחפים לכם את זה. לא הנשים ברחוב, המדיה, התקשורת וכו׳ נשים ברחוב הן הקורבן, של כל אלה. הן רק כלי, שמכוונים אותו להתלבש ולהתנהג בצורה מסויימת)

ובעיקר.. עוררות מינית תמידית, גורמת לגבר, להיות קצת טיפש. זה מבלבל אותו, וגורם למוח שלו לעבוד פחות ביעילות.
וכנראה... שמישהו איפשהו, רוצה וצריך, שהגברים יהיו, ״לא בשיא״ שלהם, גם מבחינת פוריות, וגם... שלא יהיו להם רעיונות. שלא יקומו ויעשו איזו מהפכה בטעות, שלא ישתמשו בשכל שלהם.
שימשיכו לשבת בבית עם הסרטי פורנו שלהם, ושלא יחשבו בטעות על דברים גדולים יותר מאלה.
שלא ישתמשו בכוח שלהם ובשכל שלהם לדברים אחרים... להשאיר אותם במקום נמוך של ייצר.

הייצר הוא טבעי, בריא, ואין מה להתעמק בו.
אבל השימוש בנשים, כדי לשלוט באוכלוסיית הגברים, ולהשאיר אותם מבולבלים, לגמריי לגמריי מכוון ואגרסיבי, מלאכותי מאד.

לפי הסרט שראיתי, בפשטות של העניין, היא, שעוררות מינית ממושכת, גורמת לגבר לקחת סיכונים, בלי להתחשב בתוצאות, ולעשות מעשים ללא מחשבה הגיונית. וגם, פוגעת בבריאות שלהם, וגורמת להם לסוג של שינוי במבנה הכימי במוח.

אז כן, מישהו מסמם אתכם, שולט בכם, ואונס אותכם, וזה לא אנחנו.
שכל היום תהיו עסוקים בציצים, או בלנסות להתנגד לכל זה, ולא תשאר לכם טיפת אנרגיה, למשהו אחר.
זה מסוכן, עוד תמוטטו את הכלכלה, או תעשו משהו גדול אחר.

אז.. מישהו מאמין, שעדיף שתהיו כל היום תחת משטר הציצים.

וכל מילה נוספת מיותרת
&nbsp
זה בהחלט האינטרס של בעלי המאה
וזו בהחלט המטרה לדכא את האדם למימד הנמוך שלו (הבהמה) ובכך להשאיר אותו אימפוטנט ולמשול עליו
&nbsp
איך לדעתך משנים את זה ?

למעלה