הם לא שמים לב באיזה "מוד" הם...

שלא לדבר שמדובר על בהמות (אני מתכוון לזכרים בימיינו שזה "לא מפריע להם")
לדוגמא
אחרי שהצי-בור רואים חדשות או שומעים על אירועים מסוכנים שקרו, אז הם באופן אוטומטי עוברים ל"אטאק מוד" (מצב לחימה)
ובמצב לחימה לדוגמא רוב האנרגיה של האדם הולכת לידיים כדי לתקוף או להתגונן
שכשבמצב נוח/נחת/שלווה האנרגיה שלו בבטן ובחזה (מרכז הגוף) ועובדת לסייע לבריאות, שמרה והתפתחות הגוף
אלו תהליכים שקורים אוטומטית, אין "אני לא רוצה" ואין "תשתלט על עצמך" ואין "ענישה מרתיעה "
כל זה לא ישנה שום דבר (חום מבמוחם של אותם פגרים מהלכים שינסו לנהוג כך)
היכולת היחידה להתחמק מזה היא לא לראות ולא לשמוע שום דבר שקשור לחדשות כאלו
וחשוב גם שכל החברה תעשה זאת ביחד, אחרת זה ימשיך לדבק אחד את השני, כי כל אחד יספר לשני את "החדשות" (הפחדים שלו)
ואם מישהו בחברה עדין ימשיך לראות כאלו דברים ולספר לכולם כל יום כל הזמן, אז הוא הלא בסדר, הוא המסוכן, אותו צריך לרסן, הוא השלילי בחברה, ואין להתיחס אליו או לזה בקלות ראש, כי הפחדים האלו מדבקים כמו אבולה (עוד פחד חברתי)
הוא גם יגיד ש"מה זה באמת, ומה אתם לא יודעים, ומה ראיתי, ומה שמעתי, ואתם אטומים ואתם פרימיטיבים" ואתם ואתם ואתם
ובעצם זהוא הוא והוא לאורך כל הדרך אל הגהנום האישי
וכמו שכל זה בלתי נשלט מלבד זו הדרך למשול בגורל
מכאן ניתן להקיש למקרה הגירוי המיני
גם הוא "מוד" בלתי נישלט בדיוק כמו המוד של התקיפה, לשניהם כוחות אדירים של אנרגיה כדלי לשרת לאדם את אותה מטרה לה הוא נזקק (בצורה טבעית אוטומטית)
וה"מוד" הזה יכול לשרת לטובה ויכול לשרת לרעה
אז איך לדעתכם הוא משרת את החברה... לטובה או לרעה?
לחיוב או לשלילה?
מקדם או מעכב?
מעצים או מצמצם ?

שלא לדבר שמדובר על בהמות (אני מתכוון לזכרים בימיינו שזה "לא מפריע להם")
לדוגמא
אחרי שהצי-בור רואים חדשות או שומעים על אירועים מסוכנים שקרו, אז הם באופן אוטומטי עוברים ל"אטאק מוד" (מצב לחימה)
ובמצב לחימה לדוגמא רוב האנרגיה של האדם הולכת לידיים כדי לתקוף או להתגונן
שכשבמצב נוח/נחת/שלווה האנרגיה שלו בבטן ובחזה (מרכז הגוף) ועובדת לסייע לבריאות, שמרה והתפתחות הגוף
אלו תהליכים שקורים אוטומטית, אין "אני לא רוצה" ואין "תשתלט על עצמך" ואין "ענישה מרתיעה "
כל זה לא ישנה שום דבר (חום מבמוחם של אותם פגרים מהלכים שינסו לנהוג כך)
היכולת היחידה להתחמק מזה היא לא לראות ולא לשמוע שום דבר שקשור לחדשות כאלו
וחשוב גם שכל החברה תעשה זאת ביחד, אחרת זה ימשיך לדבק אחד את השני, כי כל אחד יספר לשני את "החדשות" (הפחדים שלו)
ואם מישהו בחברה עדין ימשיך לראות כאלו דברים ולספר לכולם כל יום כל הזמן, אז הוא הלא בסדר, הוא המסוכן, אותו צריך לרסן, הוא השלילי בחברה, ואין להתיחס אליו או לזה בקלות ראש, כי הפחדים האלו מדבקים כמו אבולה (עוד פחד חברתי)
הוא גם יגיד ש"מה זה באמת, ומה אתם לא יודעים, ומה ראיתי, ומה שמעתי, ואתם אטומים ואתם פרימיטיבים" ואתם ואתם ואתם
ובעצם זהוא הוא והוא לאורך כל הדרך אל הגהנום האישי
וכמו שכל זה בלתי נשלט מלבד זו הדרך למשול בגורל
מכאן ניתן להקיש למקרה הגירוי המיני
גם הוא "מוד" בלתי נישלט בדיוק כמו המוד של התקיפה, לשניהם כוחות אדירים של אנרגיה כדלי לשרת לאדם את אותה מטרה לה הוא נזקק (בצורה טבעית אוטומטית)
וה"מוד" הזה יכול לשרת לטובה ויכול לשרת לרעה
אז איך לדעתכם הוא משרת את החברה... לטובה או לרעה?
לחיוב או לשלילה?
מקדם או מעכב?
מעצים או מצמצם ?