מעולם לא היו גבולות בפרסום.רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
מה לגבי רבין?רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
אולי המשפחה שלו נזקקה לכסף?רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
אני מקווה שאתה נהנה לפחות מההערה הדבילית הזו.מה לגבי רבין?
הכוח בידי משפחת ריבלין.רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
מוזר שמשפחתו נתנה את הסכמתה. מוזר שציפי שביט הסכימה לשתף פעולה.רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
לא כל כך מוזר. קיבלו הרבה כסף.מוזר שמשפחתו נתנה את הסכמתה. מוזר שציפי שביט הסכימה לשתף פעולה.
השאלה מה ספי ריבלין זכרונו לברכה היה חושב על הרעיון הזה.רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
אני דווקא אהבתי.רעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
ריבלין גם פרסם את הליכוד. וגם זה ייאמר לגנותו.אני דווקא אהבתי.
הרעיון שמאחורי השימוש ברבלין הרי בא לומר, שהשנה מבצע ההתרמה נאלץ להתקיים בדיגיטל בגלל הקורונה, אז הנה אנו מציגים דוגמה לשימוש בדיגיטל באמצעות שימוש בדמותו של ספי רבלין.
אין לי מושג אם המשפחה אכן קיבלה תשלום על התשדיר וזה כלל לא רלוונטי. רבלין למיטב זכרוני השתתף גם בחייו בתשדירים למען האגודה למלחמה בסרטן וסביר להניח שאם היה נשאל, היה 'שמח' להשתתף בזה גם היום. הרי מדובר במטרה חשובה ולא סתם באיזו פרסומת מסחרית.
אני גם לא מבין את הטענות נגד ציפי שביט על השתתפותה. מה לעשות, היא בהחלט דמות שמזוהה עם ספי רבלין והשימוש בשניהם דווקא נכון מבחינה שיווקית.
שורה תחתונה: יש המון דברים בפרסומת בהם אני חושב שהגזימו, אבל דווקא כאן אני ממש לא רואה את הבעיה. ודאי לא אם זה נעשה בהסכמת המשפחה.
מדוע לגנותו? זכותו המלאה לפרסם (בחייו) את מי שמתחשק לו. זה גם לא גנאי להיות תומך ליכוד.ריבלין גם פרסם את הליכוד. וגם זה ייאמר לגנותו.
אבל ככה זה אכן צריך להיות. הטבע עושה את שלו, ומוזר עוד יותר יהיה לגלות, שספי ייראה ממש כפי שנראה ביומו האחרון - אותו יום בו נשם עדיין.לא רק זה.
מרגיזות אותי הפרסומות שמתיחסות לצרכן כאילו הוא מטומטם מוחלט בעוד המסבירן שבפרסומת הוא הגאון שמציע פתרון אליו בחיים לא היית יכול להגיע בעצמך (עאלק).
חוץ מזה יש כעת כל מיני פרסומות שמנסות להתהדר דווקא באנגלית. יעני כאילו המוצר שמפרסמים שווה יותר אם זה נעשה באנגלית. סולדת מזה, מה גם שברובן המבטא שמתיימר להיות מקורי- מוגזם לגמרי.
לגבי ספי ריבלין? המסכה שהשחקן לובש גרועה, דומה לספי ריבלין אך נראית כאילו הוציאו אותו מהקבר אחרי שהטבע כבר התחיל לעשות בו את שלו...
אל לך לשפוט אותה כל כך מהר.אבל ככה זה אכן צריך להיות. הטבע עושה את שלו, ומוזר עוד יותר יהיה לגלות, שספי ייראה ממש כפי שנראה ביומו האחרון - אותו יום בו נשם עדיין.
וכן. יש לי דווקא בטן מלאה על הננסית אדומת השיער. שיתוף הפעולה מצידה הוא אקט מחליא: גועל נפש לשמו.
ומתי הם כן הזדיינו, אם יותר לשאול?אל לך לשפוט אותה כל כך מהר.
תזכרי שכל השנה האמנים ישבו בבית בחוסר מעש
מה שגרם לעו"ש להתרוקן באופן מדאיג
ולכן ציפי קופצת על כל "מציאה" כמוצאת שלל רב.
חוצמזה, בפרסומת הם רק מקפצים ומצחקקים.
הם לא מזדיינים.
אין לי מושג, מעולם לא נכנסתי לתחתוניה של הגמדה הג'ינג'ית.ומתי הם כן הזדיינו, אם יותר לשאול?
הנושא עצמו הרעיון רע ביותר להחזיר את ספי ריבלין ז"ל לחיים, לצורך תשדיר שרות..
הנושא עצמו הביא לי צמרמורת, היה קשה לי להסתכל.אין לי מושג, מעולם לא נכנסתי לתחתוניה של הגמדה הג'ינג'ית.
אכן רעיון חשוב וספי נפטר מהמחלה הנוראה הזו. אז ב'כאילו', הוא חוזר ומזכיר לנו. אבל אישית? אינני בעד.הנושא עצמו ה
הנושא עצמו הביא לי צמרמורת, היה קשה לי להסתכל.
הרעיון חשוב.
וואו לאיזו תת רמה של דיון נגררת!!!ומתי הם כן הזדיינו, אם יותר לשאול?
נסה לברר זאת עם הסבא.וואו לאיזו תת רמה של דיון נגררת!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.