האם אמצא אישה שתסכים להביא איתי ילד

אושר לב

New member
האם אמצא אישה שתסכים להביא איתי ילד

שלום לכל חברי הפורום היקרים אולי לא כולכם הספקתם להכיר אותי,אני אושרי בחור גיי 26 ,שלא בורח מההגדרה שלי אני גיי ולא רע לי בזה,אוהב סקס עם גברים מאוד ולא רוצה לוותר על זה והאמת אין סיבה לוותר,אני מאלה שלא כל כך אוהבים את המועדונים יותר אוהב את הבילויים הסולידיים,מעריץ נשים מאוד אוהב נשים כיף לי עם נשים,ורוצה שיום יבוא ואמצא לי חברת חיים שתרצה לעשות איתי ילדים, את האהבה שהאישה הזאת תקבל נראה לי שלא תוכל למצוא בשום מקום אחר אני כל כך חם אוהב ורגיש ובאמת משקיען, רומנטיקן ויודע מכל לאהוב ולאהוב על אמת, מה הסיכויים שמצא אישה חברת חיים האם בכלל יש סיכוי ומה לדעתכם יהיו היחסים בינינו קשר פתוח? סגור? האם רק הילד יהיה הקשר שיחזיק אותנו ביחד? כרגע אני באמת לא מחפש אהבה עם גבר כי לי אישית זה לא כל כך מתאים הרצון שלי והמטרה זה אולי למצוא לסבית שרוצה לחיות עם גבר ביחסים פתוחים האם ניתן למצוא ולמסד קשר כזה? האם יהיה אפשרי למצוא ואיפה לנסות לחפש? אשמח לתגובות ממכם כי ראיתי שאתם באמת אחלה:)

פרח7

New member
הי אושרי

אתה חמוד!!!
אם הבנתי נכון, אתה מחפש חברה לחיים ושותפה להורות ואתה רוצה להקים משפחה בלי להיות בארון? אחלה, בוודאי שיכול להצליח. תנסה גם בפורום לקראת הורות גאה. ובהצלחה

s h l o m k e

New member
מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

הוא מחפש בחורה להתחתן איתה, אבל רק שכלפי חוץ יראו כזוג נורמטיבי. הוא מחפש מישהי כמוהו, שמחפשת "בעל" ייצוגי ושתתפקד כ"אישתו" הייצוגית. מה יכול בדיוק לעבוד בהצגה הכי טובה בעיר הזו
גם הצגה טובה, סופה להסתיים.

פרח7

New member
חשבתי שהוא רוצה להיות מחוץ לארון

רק לא למסד זוגיות עם גבר. טעיתי?

s h l o m k e

New member
copy + paste ../images/Emo4.gif

אני כל כך חם אוהב ורגיש ובאמת משקיען, רומנטיקן ויודע מכל לאהוב ולאהוב על אמת, מה הסיכויים שמצא אישה חברת חיים האם בכלל יש סיכוי ומה לדעתכם יהיו היחסים בינינו קשר פתוח? סגור? האם רק הילד יהיה הקשר שיחזיק אותנו ביחד? כרגע אני באמת לא מחפש אהבה עם גבר כי לי אישית זה לא כל כך מתאים הרצון שלי והמטרה זה אולי למצוא לסבית שרוצה לחיות עם גבר ביחסים פתוחים האם ניתן למצוא ולמסד קשר כזה? האם יהיה אפשרי למצוא ואיפה לנסות לחפש? עכשיו יותר ברור

שמנתולה

New member
copy + paste משלי

אני כל כך חם אוהב ורגיש ובאמת משקיען, רומנטיקן ויודע מכל לאהוב ולאהוב על אמת, מה הסיכויים שמצא אישה חברת חיים האם בכלל יש סיכוי ומה לדעתכם יהיו היחסים בינינו קשר פתוח? סגור? האם רק הילד יהיה הקשר שיחזיק אותנו ביחד? כרגע אני באמת לא מחפש אהבה עם גבר כי לי אישית זה לא כל כך מתאים הרצון שלי והמטרה זה אולי למצוא לסבית שרוצה לחיות עם גבר ביחסים פתוחים האם ניתן למצוא ולמסד קשר כזה? האם יהיה אפשרי למצוא ואיפה לנסות לחפש? בא בנאדם, אמר שאנחנו נחמדים, שאל כמה שאלות וקיבל בתגובה
למה?!

אז תסביר:

אתה רוצה קשר של אהבה וחיים משותפים עם אשה - וקשרים מיניים עם גבר/ים? תגיד - התאהבת פעם בגבר?

אושר לב

New member
אני לא מחפש אישה לכיסוי הדדי

באמת קצת נפגעתי,שחשבתם שזאת המטרה שלי כי זאת ממש לא המטרה. אני באמת מחפש אישה לחיות איתה בצורה הכי מושלמת שיש,ולא שנחסה אחד על השני,אני מחוץ לארון אין לי בעייה שאני גיי וחי בשלום גם ההורים יודעים. אין לי שום אינטרס אישי בדבר הזה,המטרה שלי למצוא אישה זה לא רק כדי להקים משפחה,אלא לאהוב אותה בלי תנאים,אני לא רוצה לחיות עם גבר ולא מתחבר לחיים משותפים עם גבר,נכון אף פעם לא התאהבתי בגבר ולא ממש מסוגל לכך,גברים בשבילי הם רק אובייקטים מיניים קשה לי לפתח רגשות כלפיהם,לעומת זאת נשים זה סיפור אחר קל לי לאהוב אותן להיתחבר אליהן, ויש לנו הרבה מכנה משותף. נ.ב. למה תמיד בכל דבר טוב אתם מוצאים דברים מלוכלכים בין השורות מעתיקים ומצטטים,לי באמת יש כוונה טובה לשני הצדדים ולא לאינטרס אישי, חברה לא כולם חארות יש גם אנשים טובים בעולם:)))

פרח7

New member
אני דווקא מבינה אותך

אם הולכים על זוגיות... עדיף נשים אני כמובן חלוקה איתך בנושא ה SEX .... ברוך הבא כבר אמרתי?

מה פתאום דברים מלוכלכים???

אנחנו , בתור הורותים, יש לנו רגישות גבוהה כשמדובר בהבאת ילדים ... אז אנחנו מבררותים... אל תראה בזה התקפה
, רק דיון.

s h l o m k e

New member
מצטער אם נפגעת .... ../images/Emo52.gif

קראתי את התגובות שלך לשרשור ועדיין אני פשוט לא מבין איזה סוג של קשר אתה מחפש.......
קצת קשה לי להתחבר לקונספט של זוגיות שכזו. אני אמשיך לקרוא את הדיון פה (כפי שהוא כונה פה.....) אולי אני אלמד משהו חדש ...

אושר לב

New member
מה שאני מחפש זה חברה טובה- סיכום

למי שעדיין זה לא היה ברור,אני מחפש אישה שתקבל אותי עם הנטייה ולא תנסה לשנות אותי,וכתגובה לכך היא תקבל את כל האושר והאהבה שבן אדם יוכל לקבל, כי אני כזה אוהב לאהוב ואוהב את כולם ורומנטיקן,מה שקשה לי זה להיתחבר לגברים לא רוצה קשר אינטימי איתם כי אני אומנם אוהב לשכב איתם וזהו בתכלס אני די שונא אותם בתכונות האחרות שלהם,ולעומת זאת אישה תמיד התחברה אלי,בצורה המושלמת ביותר אני מסוגל לשכב איתן אומנם בפחות הנאה מינית אבל בהרבה יותר רגש ואהבה.וזה מנסיון היו לי נשים שאהבתי עד טירוף שלא יצאו לי מהמחשבות גבר כזה מעולם לא היה לי,האישה שאני מחפש כנראה תיהיה לסבית שתרצה לחיות חיים פתוחים ולאהוב אחד את השני בלי הרבה תנאים פשוט חברה שאני אתחבר מנטלית אליה,ותאמינו לי זה לא מאגואיסטיות,או מאינטרס אישי,כמובן שארצה ילד אבל לא רק למען מטרה זאת אעשה זאת אני מחפש מישהי שתדאג לי ותאהב אותי כמו שאני בלי לשנות אותי שתדע את השגעונות שלי ותסכים לחיות איתי.(לא שיש לי יותר מידי:))) אני מחפש אותה,ובאת שאין לי רצון בקשר רגשי עם גבר,כי אני וגברים זה לא הולך טוב מבחינה רגשית,קשה לי לקיים פעמיים סקס אם אותו גבר,אולי בקטע הזה אני די לא פיירי אבל ככה זה זה אני.:)))

נראה לי שאתה מחפש אישה

לאהוב ושתאהב אותך. לא נראה לי שדווקא לסבית היא התשובה. למה לא תנסה בעולם ההטרו?

רוב הנשים שפונות ל"הורות משותפת"

הן דווקא סטרייטיות. אני מניחה שיש כאלה בניהן שהיו שמחות לקשר יותר עמוק.

רגע. אני צריכה לצייר דיאגרמה

שלא אתבלבל. אוהבת גברים. לא רוצה לקיים איתם יחסי מין. רוצה לקיים יחסי מין רק עם נשים. לא אוהבת נשים... הטרו???!!!
וחוץ מזה הצעתי לך נישואין. ואפילו מרק עוף לגירוש השפעת הייתי מציעה (לו רק ידעתי...) אבל, ככה זורקים את קיבתי וליבי לכלבים? לא תשובה. לא נעליים. את לילותי ביליתי בשירת סרנדות מתחת לחלונך. ואתה? מתעלם. איך? איך?

למעלה