לא מקובל עלי דרך החיים של רובם!
לא מקובל עלי שרובם,בררנים בטירוף ואם יש לך משהו קטן חיצוני שלא מוצא חן בעיניהם הם ישר פוסלים אותך(גבה אחת יותר ארוכה מהשנייה,אף לא כמו שהם פינטזו בפנטזיה הכחולה שלהם,אני מדבר על דברים שטותיים ביותר ואני באמת לא מגזים בעניין זה,שמת בושם שהם לא אוהבים גמרת את הקריירה, ומי כמוך שנמצא בקטע הזה יודע שאני לא מגזים ואם אתה חושב שכן אז בבקשה צא החוצה ותראה אם אני טועה? .לעומת זאת נשים לא עד כדי כך בררניות נותנות צ'אנס לבן אדם אישה אומרת בליבה"אני אצליח לשנות אותו" גבר ישר פוסל,לא מוצאת חן בעיניי הגישה שגברים בגיל 35 פלוס כבר לא שווים בעיניי רובם ,הם יכולים ללכת לבית אבות ולהזמין חלקה,אף אחד לא ישתין לכוון שלהם.לא מוצא חן בעייני חוסר הרגש שיש לרובם,הדחף המיני הבלתי נשלט של רובם,אומרים לך שהם רוצים קשר,אתה מתלהב מהעניין מתחילים למצוא דברים משותפים אתה אומר בליבך אוי אולי יש סיכוי למצוא ואוף זה נגמר על המיטה בחדר השינה.הבעיה יקירי שזה לא סטיגמות הלוואי וזה היה סיטגמות הרוב הגדול מתנהג ככה ולכן אין לי אמון בהם,מה גם שגבר לא יכול להיכנס אלי ללב עמוק אולי הוא ילהיב אותי בצורתו החיצונית אבל לא מבחינה רגשית, אני גם מתנהג כמו רובם אני מודה,כי זאת צורת החיים שאני מכיר,גברים בעיניי לא שווים השקעה כל כך רבה חוץ מאשר את יודע מה קליק קלאק. אז נפגעתי נכון ולא מעוניין להיפגע עוד ועוד ,כמו שהבנת אני רוצה משהו מבוסס לאורך שנים משהו יציב בלי הרבה זיוני מוח וקטעים מלוכלכים אני יודע מה עובר בראשך שאני מכליל ולא כולם כאלה,אתה צודק אבל תאמין לי שאין לי יותר את הכוחות ויצא לי הרצון בכלל להמשיך לחפש ולהשקיע כי בערך 200 גברים הוכיחו לי את הרוע וחוסר האהבה אז אתה אומר שאולי הגבר ה201 ישנה את המחשבות שלי אני בספק רב!!!!!