האם אמצא אישה שתסכים להביא איתי ילד

מה את 'תערבת?

את בכלל לא אוהבת כנפי עוף...

אבא גאה

New member
נשמה ../images/Emo24.gif

כנפי עוף אני אכין לך, בורקסים עם ביצים קשות, מרק שעועית תימני עם בשר , עוף עם חצילים בחלב קוקוס. מה לא? רק תבואי כבר..... ואם כבר עומדת כל הלילה בחוץ, למה לא נכנסת לקפה בבוקר?

אבא גאה

New member
נו? סיימת לצייר דיאפרגמות?

מותק, אם בילית כאן לילה מתחת לחלון בשירה, אז את בבעיה חמורה מאוד עכשיו.......כל הלילה היה -38 חסרונות צלזיוס.

אושר לב

New member
תמיד אתם מוצאים לכלוך בין השורות?

למה ? באמת? למה לא כולם אנשים רעים ואינטרסנטים בעולם תחשבו על זה.

אורי 0

New member
האם זה רק נדמה לי?

שכל פעם שנוחת כאן מישהו (בד"כ הומו) שסוג ההורות שהוא מחפש הוא לא זה המקובל בפורום (שתי אימהות/שני אבות), נמצלים פה את ההזדמנות להריץ עליו קטעים...

אבא גאה

New member
אני חושב שנדמה לך....

בסיפורו של אושר אני רואה הרבה הומופוביה ושנאה עצמית, אבל נמנעתי מלומר זאת עד עכשיו. אני מאחל לו שיהיה מאושר אבל מאמין שזה יהיה רק אחרי קבלה עצמית שלמה.

אושר לב

New member
חבל שאתה סתם מסיק מסקנות!!!!!

הרבה לפניך אמרו את זה וטעו,אני לא רואה שום עניין הומופובי ושנאה עצמית,אין קשר לעניין,האם יש לי פחד לקבל את עצמי ואת ההומואים ממש לא,אני בסך הכל מדבר פה על עניין שונה לגמרי ,אני מדבר על אהבתי לאישה באמת בכל הכנות,אתה יודע כמה לילות ללא שינה היו לי במחשבות על בנות שהייתי מאוהב בהן חזק,והמחשבה הציקה לי יומם ולילה,אני הומו גאה כולם יודעים שאני הומו ואני מחוץ לארון, נפגשתי אם כמות אדירה של גברים במהלך 4-5 שנים ואפילו לא הייתי קרוב לדבר שנקרא אהבה,אז לך שיחק המזל ומצאת גבר,אני גם אם הוא יגיע אני לא אהיה מעוניין בקשר רגשי,כי אני בכל הכנות לא מאמין בזה,נכון נפגעתי מגברים אבל אף פעם לא רציתי באמת חבר גבר. יש הרבה טיפוסים בעולם אני תמיד הייתי שונה בתפיסה שלי על דברים, וגם בעניין זה, תמיד תמיד רציתי אישה לא קשור למוכתבות החברתית כי אני האחרון שדופק חשבון לחברה ולסביבה,אז באמת חבל שהסקת סתם מסקנה כי אני לא רואה אותה כנכונה אפילו לא בתת מודע.

אבא גאה

New member
לא איכפת לי לדבר על זה

אם אתה רוצה. ממה נפגעת מגברים? למה אתה חושב שאתה לא יכול להתאהב בגבר? למה אתה לא יכול לקיים יחסי מין עם אותו גבר פעמיים?

אושר לב

New member
לא מקובל עלי דרך החיים של רובם!

לא מקובל עלי שרובם,בררנים בטירוף ואם יש לך משהו קטן חיצוני שלא מוצא חן בעיניהם הם ישר פוסלים אותך(גבה אחת יותר ארוכה מהשנייה,אף לא כמו שהם פינטזו בפנטזיה הכחולה שלהם,אני מדבר על דברים שטותיים ביותר ואני באמת לא מגזים בעניין זה,שמת בושם שהם לא אוהבים גמרת את הקריירה, ומי כמוך שנמצא בקטע הזה יודע שאני לא מגזים ואם אתה חושב שכן אז בבקשה צא החוצה ותראה אם אני טועה? .לעומת זאת נשים לא עד כדי כך בררניות נותנות צ'אנס לבן אדם אישה אומרת בליבה"אני אצליח לשנות אותו" גבר ישר פוסל,לא מוצאת חן בעיניי הגישה שגברים בגיל 35 פלוס כבר לא שווים בעיניי רובם ,הם יכולים ללכת לבית אבות ולהזמין חלקה,אף אחד לא ישתין לכוון שלהם.לא מוצא חן בעייני חוסר הרגש שיש לרובם,הדחף המיני הבלתי נשלט של רובם,אומרים לך שהם רוצים קשר,אתה מתלהב מהעניין מתחילים למצוא דברים משותפים אתה אומר בליבך אוי אולי יש סיכוי למצוא ואוף זה נגמר על המיטה בחדר השינה.הבעיה יקירי שזה לא סטיגמות הלוואי וזה היה סיטגמות הרוב הגדול מתנהג ככה ולכן אין לי אמון בהם,מה גם שגבר לא יכול להיכנס אלי ללב עמוק אולי הוא ילהיב אותי בצורתו החיצונית אבל לא מבחינה רגשית, אני גם מתנהג כמו רובם אני מודה,כי זאת צורת החיים שאני מכיר,גברים בעיניי לא שווים השקעה כל כך רבה חוץ מאשר את יודע מה קליק קלאק. אז נפגעתי נכון ולא מעוניין להיפגע עוד ועוד ,כמו שהבנת אני רוצה משהו מבוסס לאורך שנים משהו יציב בלי הרבה זיוני מוח וקטעים מלוכלכים אני יודע מה עובר בראשך שאני מכליל ולא כולם כאלה,אתה צודק אבל תאמין לי שאין לי יותר את הכוחות ויצא לי הרצון בכלל להמשיך לחפש ולהשקיע כי בערך 200 גברים הוכיחו לי את הרוע וחוסר האהבה אז אתה אומר שאולי הגבר ה201 ישנה את המחשבות שלי אני בספק רב!!!!!

אורי 0

New member
אתה לא לבד

היכרתי כמה נשים כמוך. ידידה סטרייטית שלי נהגה להתלונן על האינפנטיליות של הגברים איתם היתה בקשר. אבל גברים נחמדים, רגשיים וכן הלאה היא לא אהבה לצרכי זיון. היא צריכה "טיפוס מצ'ואיסטי". ולפחות שתי לסביות אמרו לי שהן בהחלט נמשכות לגברים,והן עם נשים בעיקר בשביל הרגש (אם כי אני מניח שהן כן נשמכות לנשים). זה נשמע לסביות זה סוג של פשרה. כי כמון לא יעלה על הדעת להזדיין מהצד עם גברים בקשר לשלהם (אתן יודעות, מין קטע של "הומואים ממאדים - לסביות מנגה", מעצבן). א-ב-ל: יצא לי להכיר לא פעם הומואים חמודים ורגישים, כאלה שגורמים לי לזמזם "לו הייתי הומו..." נכון, הם לא היו גברים מהסוג שרואים ב"זמן" הורוד" עם שרירים מתוצרת מכון כושר, ריבועים בבטן ומבט תקיף של יהלום בקצה. אולי גם אין טעם לחפש אותם במקומות מסוימים. סתם בעולם הגדול... חלק מהם טרנסים.

עדיין נראה לי שאותה אחת שאתה

מחפש נמצאת דווקא בעולם ההטרו ולא ההומולסבי. לא חושבת שיש הרבה לסביות שנורא אוהבות לשכב עם נשים אבל מרגישות את הקשר הנפשי הכי חזק לגברים.

טרודי

New member
והטרואיות כאלה יש?

הרי רוב ההטרואיות שתשאלי, יגידו לך שהן אוהבות לשכב עם גברים, אבל הן מרגישות את הקשר הנפשי הכי חזק לנשים - יש להן "חברה הכי טובה" ועוד כמה חברות אחרות, והן בכיף היו עוברות לגור איתן (ומשאירות את הגבר בצד, בשביל תיקונים בבית וזיון מדי פעם). דווקא "שוכבת עם נשים אבל בעלת קשר נפשי לגברים" נשמע כמו הסטריאוטיפ של הלסבית הבוצ'ית, הטומבוי שנשארה בעולם הגברים גם כשגדלה.

יש הטרואיות כאלה ויש כאלה

לפי דעתי הוא צריך לחפש בקבוצה שהחיפוש העיקרי שלה הוא אחרי גברים ולא אחרי נשים. אם כבר הוא מחפש... סטיריאוטיפ של בוצ'ה? טומבוי? אולי נהגת משאית שנפגשת עם שאר הנהגים במסעדת הדרכים לשתית בירה וספורט בטלויזיה. ומזדיינת חופשי עם כל אישה שרואה. סטיריאוטיפ אמרנו. אחת כזו נראה לך שתרצה אותו?

אבא גאה

New member
ההודעה שלך מקוממת אותי

והיא הומופובית לא רחוק בעיני לו היית כותב הודעה כזו ומסביר על אורחות חייהם של היהודים ומדוע אינך רוצה יהודים סביבך. אתה מסביר כיצד "הם" מתנהגים ואז מספר שכך גם אתה מתנהג....ואומר שאתה לא יודע אחרת? בטח שאתה יודע אחרת, אף אחד לא נולד עם ספר הדרכה, מה ששנוא עליך אל תעשה! עשה לאחרים מה שאתה יודע שהיה גורם לך אושר לו היו עושים לך/עבורך. דרך אגב אני מכיר מאות הומואים, אף אחד מהם לא מושלם (לכולם יש פגם חיצוני קטן כלשהוא) כל אחד מהם אוהב דברים אחרים מתנהג אחרת לגמרי, חיי המין שלו ששונים וכיוצ"ב. מהודעה הזו שלך נשמע שנפגעת מגברים ולכן החלטת שלא לחפש יותר, ולא שאתה באמת אוהב נשים ולא רואה את עצמך מתחבר לגבר. בין אם כך או כך אני שוב מאחל לך אושר (למרות שאתה שונא אותי) ושתשכיל לראות כל אדם באשר הוא אדם.

למעלה