האם אנחנו האלוהים ???

היי קוסמת שבת שלום

היי קוסמת שבת שלום !!
בעיקרון אני אוהבת את עצמי לפחות בשנים האחרונות אבל הבנתי את הנקודה שלך והחלטתי לנסות
לתקן את מה שטעון שיפור
אוקי !!
אומרים ששינוי רואים תוך 40 ימים אז ניקח את היום כנקודת התחלה
אבל אני חוזרת לאןתה נקודה אנחנו חלק מאלוהים ?? כל אחד ואחד אלוהים ועכשיו בזכות אהבהב עצמית אני אמגר את הרוע מלהיכנס לחיי ??
וגם את הרע אמנע מלהיכנס לחיי

אני לא שולטת ברזים בעיקרון דיברתי עם עמיחי

ולמשל דיברנו על מערכות יחסים. והוא סיפר בעבר שהוא היה בעבר שהוא היה במערכות יחסים שהוא הרגיש שהן ביקורתיות מידי ואחרי שהוא הבין שזה כי יש לו ביקורת על עצמו הוא קיבל את זה והסכים להיות עם הביקורת הזו לנצח והמערכות יחסים התפוגגו לבד בלי ריב בלי כלום.
אני עוד לא שם. בעיקרון בלב יש מהות וכשאת מתחברת למהות שלך החיים שלך משתנים זה לא אומר שלא צריך גבולות במערכות יחסים זוגיות או עם אנשים בהחלט צריך גבולות. אבל הדברים משתנים כי התת מודע /מהות שלך מתחילה לנהל את העניינים וכמו שעמיחי אמר הוא אומר שהוא מרגיש המהות מגינה עוזרת לו ואני לא שם אז לא אוכל לענות על שאלות כרגע אני מרגישה שאני לא אותנטית ושהכל הצגה. אני יכולה להשביע את רצונך אני יכולה לגרום לך עונג אני יכולה לריב איתך אבל אני לא ארגיש שאני עושה את זה עד הסוף מתוך אותנטיות אני ארגיש שאני ממלאת תפקיד מבינה<?

ועוד דבר דנה זו לא שיטה

הילד הפנימי ידע אם את עובדת עליו.
את לא אמורה לעשות את כשיטה לבדוק אם זה עובד ו"לתקן" את עצמך כי תיקון עצמי זה כבר נוגד וסותר אהבה ללא תנאים. את צריכה פשוט להסכים להיות איתו ועם הרגשות כמלווה והורה אוהבת שמלווה את הילד שלה

קוסמת יקרה

לא אאריך כי את כבר רוצה לפרוש להיום
התכוונתי שאני באמת אוהבת ושלמה עם עצמי
ועדיין לאחרונה מכל מיני סיבות הזנחתי את עצמי וטולנ זה גם הוריד אותי מורלית
אני צריכה לאהוב את עצמי יותר בכך שלחזור לעשות דברים שעושים לי שמח וטוב לנפש
כגון הליכות,לשמוע מוסיקה וגם לנוח יותר ,וסוף סוף להירשם לאיזה חוג שאני ממש אהנה ממנו אולי זומבה אולי פינג פונג שולחן אולי פילאטיס או יוגה
שבת שלום
דנה

לשאול מה עושה לך טוב מה את רוצה ומה נעים לך זו אכן

אהבה עצמית. ואם את מרגישה שזנחת את האהבות הקטנות שלך תחזרי אליהן

דבר אחרון בחקירת העולם הרגשי חשובה תמימות של ילדים

לא להתייחס לרגש כאל תבנית קבועה העולם הרגשי סוער ולא צפוי ומשתנה כמו שהירח מחליף מלתחותיו.
מגע של ילד בראשיתו הוא סקרן תמים לא יודע חוקר מגשש ככה היחס צריך להיות לרגשות . לתת למעיין את החופש לזרום כאוות נפשו לאיזה כיוונים יצירתיים שהוא רוצה וללוות אותו בנאמנות עולם

תלונה

אני מרגישה שמרב שאין אותנטיות רב הזמן אצלי כשאני עם חברות אני על תקן מרצה או "מאהבת" "שפחה" ריקה מתוכן ומאחר שזה מצב מרוקן ומתסכל אני גם מורדת במערכות היחסים. או שומרת אותם על אש קטנה שלא יקבלו את אש המרד . אבל גם זו צורה אהבה עצמית כי זה רצון להזכר בעצמי ובלב שלי רצון תת מודע לדעתי

ו'צ'וצ'י גם עשה לי נס עם הציפורן כי אצלי דברים בקושי מתרפים

בכל הנושא של עור..
הייתה לי ציפורן שבורה מנעליים וחיכיתי שהסדק יתאחה חיכיתי שנה שנתיים שלוש וכלום אז ביקשתי ממנו שהציפורן תתרפא והיום אני והקוסמטיקאית גילינו שהוא התאחה לגמרי עכשיו צריך לעבור לדברים הגדולים

נס 2: כמו להרבה אנשים גם לי יש סימנים מפצעי בגרות

שלא עברו בפנים ( אני בגיל התבגרות תמידי מאז שהגעתי לגיל ההתבגרות בפנים...)
גם בלי להעליב לא כל כך הקומסטיקאיות יודעות להוציא שחורים ולנקות שומן של פצעים וקומודונים בלי להותיר סימנים ( הרמה של הרבה קומסטיקאיות לא משהו מהבחינה הזו). על כל פנים הקומסטיקאית שלי סיפרה לי על מכשיר שהיא רוצה לרכוש שתוך טיפול שניים כל הסימנים האילו נעלמים היא הראתה לי תמונות של לפני ואחרי של אנשים וזה מדהים אנשים עם פנים עם חורים והחורים נעלמו כי המכשיר מגרה התחדשות עור טכנולוגיה מדהימה ברגע שהיא רוכשת את זה אני אשתמש בזה זה מכשיר שעושה ניסים ונפלאות .

רותי 11

New member
ברור שיש אלוהים אבל לא רק אחד

לא רק אחד לתפישתנו
יש את אלוהים אותו אחד שאנחנו מכירים שקוראים לו יהוה
ויש מעליו יש את הבורא ויש את הבראשית
אבל באמת שכולנו והכל אחד הכל בעצם מחובר
כאן יש את התפישה של הנבדלות.
הבקשות שלנו מופנות בדרך כלל בלי לדעת כמובן לנשמה
שלנו, להדרכה שלנו ובעיקר למלאכים לשם מופנות התפילות
אוטומטית.
להיאחז באמונה באלוהים זה דבר מעולה משום שזה עוזר לנו
להתמודד עם הקושי שבחיים אבל לא אלוהים הוא זה שנותן
או לוקח

סורי ,רותי , לא הבנתי

למי צריך להפנות בקשות
ומה הקרטריון שהן תתקיימנה
וחוץ מזה יש לי חברים אטאיסטיים שממש אבל ממש לא מאמינים בכלום
והחיים שלהם באמת קרובים לשלמות
כסף ,ילדים מדהימים בריאות משכילים הם באמת קרובים לשלמות ואין להם שום זיקה לתפילה או אלוהים

kikona126

New member
דנה, זוהי שאלת השאלות

ואפשר להגיד אחת מהשאלות בהן אני מתעסקת לאחרונה....
מה שהעיר בי את השאלה הזאת מחדש הינו הספר מבשרי השחר. בספר כתובים דברים הזויים, ולא דברים המשקפים את האמונה שלנו כבני אדם. עם זאת הספר הזה מתיישב לי עם הרבה סיפורים מעולם הקבלה ואיך שהו הוא סגר לי מספר פערים. (אני עצרתי את הקריאה בו כי הוא פתח בי את התדרים בעוצמה יותר חזקה משיכולתי להכיל, בקרוב אני אחזור אליו שוב)
&nbsp
הם מדברים על משהו שמזכיר את מה שרותי כתבה לך. יש את הבורא. הוא ברא עולם. ואז הגיעו אלים אחרים שהחריבו את החיים בעולם ויצרו אותם מחדש. (זה קצת הסביר לי את מעשה בראשית) אותם האלים הם האלים אותם אנו מכירים כיום ואשר חילקו אותנו לדתות. הבורא לא התכוון שדברים אלו יקרו בעולם עם זאת הוא לא מנע אותם כי הוא רואה בהכל מעין ניסוי, הוא לומד מכל מה שאנחנו עושים כי אנחנו חלק ממנו. האמונה היהודית אומרת כי עם השנים יש ירידה בדורות, כלומר אנחנו יותר ויותר התרחקנו מהיכולת לתקשור, יכולת שחזרה בעשורים האחרונים. ויכולת זו לא חזרה סתם, ברגע שאני נפתחת לעוד תדרים, אני פותחת תדרים נוספים בכדור הארץ או לכדור הארץ שפותחים את התדרים של אנשים אחרים.
&nbsp
אם נעזוב את מה שכתבתי פה למעלה, שזה בעצם מעין סיכום של החלק מהספר שאותו קראתי ואליו התחברתי, לא משנה מי או מה ברא אותנו, אני מוכירה לו תודה כל יום פה על כדור הארץ, כי כל הבריאה שלו היא חלק ממני ובלעדיה לא יכולתי להתקיים פה.
&nbsp
ולשאלתך, האם אנחנו אלוהים? לדעתי, יש בנו מין הניצוץ האלוהי, גם אנחנו יכולים ליצור חיים (הולדה של תינוק למשל) וגם לנו היכולת ליצור על ידי מילים, כמה פעמים ראית אנשים שיצרו את המציאות של עצמם על ידי זה שהם אמרו שהם לא יכולים ולא מצליחים? ולאיפה הגיע זה שהאמין בעצמו? ואלו הן דוגמאות קטנות, לא אחת אני אומרת שאנו צריכים לברור את המילים בהן אנו משתמשים כי למילים יש כוח, לאותיות יש כוח,לשם אותו קיבלנו מההורים יש משמעות! וגם לשם אותו קיבלנו מהסביבה (אני יכולה לספר לך על חבר שכולם נהגו לקרוא לו ״ילד״ הדביקו לו שם וגם גורל, והוא נהרג באחת מהמלחמות האחרונות ונשאר ״ילד״ לנצח...) כמה כוח יש למילה רעה שאת אומרת למישהו עליו?
&nbsp
אז כן גם בנו יש ניצוץ אלוהי, כמה שתכירי אותו יותר ככה תפתחי יותר וככה תוכלי להשתמש בו.
&nbsp
שיהיה לילה טוב וחלומות פז,
קיקי

היי קיקי

אכן שאלת מליון הדולר

אני אהבתי את התשובות ועדיין מעבדת אותנו במחשבה
אנסה להשיג את הספר שציינת
אני בטוחה שיש בנו ניצוץ אלוהי אבל מסקרן אותי לדעת מיהו ומהו אותו אלוהים
וברור לי שבסוף אמשיך לחקור ואולי גם אמצא תשובה שתספק אותי
ניראה אולי בספר שכתבת יש עוד כיוונים
יום מקסים
דנה

kikona126

New member
אני אשמח אם תשתפי בקשר למה שאת מוצאת

כי גם אני כרגע עובדת על אותו הנושא.
(את יכולה לחלוק גם בפרטי)
את הספר אין להשיג בחנויות, תחפשי באתרים של יד שנייה או משהו בסגנון.
ושימי לב, יש שם הרבה דברים שלא יהיה לך קל לקבל אותם, וזה בסדר את לא חייבת, יש שם הרבה שאני לא מסכימה איתו. את יכולה לעשות חיפוש באינטרנט ולמצוא תקשורים של pleiadians. הם מעניינים. מבחינה מסויימת הספר הזה הגדיל את האמונה שלי באלוהים ואת האהבה אליו.

למעלה