האם אנחנו יותר דומים אחד לשני או יותר שונים...?

המקרה שלך מעציב דורי

"מה שכן - חינוך להאדרת אנשים מסויימים עלול לגרום להסתרת הפשעים שלהם", גם שירים של ריאנה ואלכוהול (ומי זה "שלהם"?)
אבל את זה את לא צועקת, ולמה לא, כי מה שאתה אומר/רואה מעיד על איפה שאתה מונח, ואת מונחת בפנימיות שלך בדיוק במקום המבוהל והמפוחד והחסר אונים הזה, אי לכך ובהתאם לזאת זה מה שאת ראה/תופסת/כונסת
וזה שוב, אותו פחד מהיהודים עם החליפה והסמכות, וזה מהסיבה שהאמונות שהחדירו לך הן אמונות של הצוררים ימח שמם
היהודונים, הם מסוכנים והם שולטים על נשים ועושים בהם את זממם החולני בחדרי חדרים,
צריך לתפוס אותם ולפקח עליהם, ולהכנס להם לחיים ולבדוק כל ליכלוך שאפשר למצוא עד שנגלה את מי הם אונסים שוב
ופה זה כבר כללות הציבור הדתי
&nbsp
בגלל זה צניעות וענווה זה חשוב, כי אתה רק על עצמך מעיד
ובדרך כל על החסרונות והפחדים של עצמך (כמו שאת עושה )
&nbsp
"אגב, וויינט הוא לא מקום לרכוש בו ידע, רק להסב את תשומת לבך לשאלות שאנשים שואלים."
להסב את תשומת ליבי למה העיניים שלך נמשכות/מחפשות/רואות, ועל פי הם אני אדע מה צועק שם בפנים

dori78

New member
גם שלך כנראה לא משהו.

שלהם = פשעים של אותם אנשים, שחינכו אותנו להאמין שהם מעלינו.
אף אדם הוא לא מעל אנשים אחרים, לא משנה כמה שנים הוא לומד תורה או עוסק בעשייה ציבורית.
כולם שפיטים וכולם שווים.

שים לב - אני כותבת על אנשים ספציפיים שחטאו, לא על הציבור הדתי בכללותו.
אתה זה שמתעקש להחזיר את הדיון כל הזמן למקום המכליל הזה.

ומה זה "פחד מיהודים עם חליפה וסמכות"?
מי נתן להם את הסמכות? החליפה של האיומים?

dori78

New member
אחלה.

אז אני, בחלק מה"בריות", בוחרת לתת סמכות למי שראוי בעיניי
אבל גם לקחת אותה ממי שלא ראוי (אחת ל X שנים בבחירות לכנסת, למשל).

בעינייך...

ללא לימוד כיצד בוחרים - זו שטות והבל גמור.
כבר ידוע שהעולם הזה מטעה מאוד מאוד.
וכל המנהיגים שראויים הם נחשבים 'מאוסים' בעיני הבריות.
ולהיפך מי שהוא מושחת במידות ובהנהגה - הוא 'עליון' ו'רם ונישא' והוא 'יושיע' את הבריות...
וכך מבחירות לבחירות נופלים באותה מלכודת, עד שצועקים 'איייייייי' - תנה לנו מנהיג אחר...
&nbsp
&nbsp

מה זאת אומרת את מדבת על ספציפים

ספציפים מהשומרי תורה ומצווה
כי אם היית באמת ובתמים את מחפשת לעזור, אז המצב אצל החילונים הרבה יותר אלים אכזרי ומסוכן
אבל משום מה כל הכתבות שלך זה על גברים בפרט ודתיים ובכלל)
יש לך שינאה ליהודונים, ולגברים, ולסמכות, ולדומיננטיות
וזה עצוב, כי את אחיך את רוצחת
זה שלך אין את הכלים להבין, לא נותן לך את הסמכות לשפוט
וזה בדיוק מהסיבה שגם מפגר חושב שהוא גדול בחוכמה, יותר משחכם חושב על עצמו שהוא גדול בחוכמה
ולכן השייג לחוכמה שתיקה,
אבל הינה את בוחרת להעיד בעצמך את הפחדים והתפיסות העגומות והחומות והמחסומים שלך
והם מעציבים,
ושלא תביני, לא עצוב לי רק על זה שאין לך חשיבה עצמאית, ושאת רוצחת את אחי ואחיותי ומאשימה שומרי תורה מצוות בניסיון לאנוס נשים ע"י החוקים שלהם
עצוב לי גם מההבנה של השלמות של היקום, השלמות שהקוסמוס, של הבורא, שביודעין שכל החרא שאת מוציאה ושופכת על אחרים, ככה את שופטת את עצמך, וזה גם מה שחוזר אליך במסלול המושלם של האין סופיות
וכמו שדעותיך מפרים את שלוותם, כך שלוותך מופרת, וכל השליליות שיקרת לכיוון אחרים, לעצמך הוספת
וכל שנאה שהצתת, בתוך ליבך הוצתה
&nbsp
ודעי, שאם פעם יעלה על ליבך לתהוך במשמעות חייך
שאלי את עצמך, מה יותר חשוב, המלחמה בסמכות (שנשענת אך ורק על משקפייך ותפיסותיך, שבטח לא הובילו לגבורה ותהילה)
או השלווה הנפשית, על ההרמוניה הפנימית, על האנרגיה החיובית
&nbsp
ואם יבצבץ בך שביב מאור, דעי שדרכה של כל התחלה, היא ויתור, ויתור על מה שתפסת עד עכשיו תמורת מה שאת רוצה לתפוס מעכשיו
ובשביל זה יש לך הרבה עבודה לעשות, כי העמסת על עצמך המון
לפחות עצרי עצמך מלהוסיף

dori78

New member
אותו אחד שדן עכשיו

בענייני רונאל פישר, כל הניצבים שסרחו וכד'.

זה שמישהו מקבל תפקיד וסמכות, לא הופך אותו לעליון מעל החוק.
ואם הוא עובר על החוק - שייקח אחריות וייענש. זה נכון לשופטים ושוטרים, בדיוק כמו לרבנים.
מידת הענווה טובה לכולם ודרושה בעיקר למי שהציבור המליך.

למעלה