האם אנחנו עצמאיים?

ופה אתה טועה

אני לא יכול להיות נעקץ או נבגד
מאחר ואני חש ומרגיש את החיבור שלי עם אנשים
אני מבין אותם בשפה אחרת, שפה שלא פשוט בכלל להחביא בה משהו
בטח לא כמו ניתוק/קרע גדול ביחסים שמוביל לבגידה
מי שזה קרה לו פשוט לא יודע מה זה חיבור אמיתי כנראה
ו/או שהוא יודע איפה הוא נמצא ונתן לדברים לקרות בשל חוסר יכולת לשנות אותם או לעשות משהו
חבל בשבילו
&nbsp
וגם אם כל אחד יקבל תסריט שונה, זה לא ישנה את המשיכה הטבעית של נשים לגברים
כך שאין בעיה שתאכל איזה סרט שבא לך, אבל אם אתה רוצה אישה, כדי שתחליף את הפילים

אתה חושב כך

עוד לא נפלת על שדים למינהם שהפילו ובגדו ועשו נזק לגדולים ולחכמים יותר בחיים!

תשאל את רון קאופמן מתוכניות הספורט אך הוא נעקץ היטב שלח לו מייל תשאל אותו

זה לא קשור בדרך כלל זה גם קורה לאלו שהיחסים נראים ממש טובים ופשוט מאוד,מישהו בעבודה או בפייסבוק מהעבר ישב יותר מידי על הוריד ולא נרגע עד שהוא מקבל את הסקס,ויש לא מעט כאלו שיש להם דרייב מיוחד על נשואות והם גם נשואים ברובם.

זה לא קשור למשיכה יש טבע אנושי ויש כללי התנהגות והצבת גבולות ביחסים ועוד,ותתפלא שלא כולם בנויים לזוגיות בכלל מטבעם,הם רוצים כי כולם מסביבם מתחתנים והלחץ החברתי ועוד !

להבין בני אדם ולתקשר איתם זה תמיד טוב ,אבל בחיים יש כל כך תהפוכות ובפרט בין שני המינים

שמע

אי אפשר לקחת דוגמא מרון
מי הוא ומה הוא ואיך אנחנו יודעים שהוא בנאדם זוגי בכלל או יודע לבנות זוגיות?
איך נדע בכלל אם הוא מבין מה היא אהבה ומה זה חיבור
מבין את משמעות הגבר והאישה
אז מה אם הוא בטלויזיה, זה מעניין לי תתחת
&nbsp
ברגע שאתה מחזיק בכלים איכותיים ומשמעותיים בחיים, אז אלו פחות הבעיות שלך
אם אתה יודע ליצור חיבור אמיתי, חיבור רגשי אמיתי, אתה מרגיש בדיוק את אישתך ומרגיש בדיוק איפה אתם עומדים
ואתה יודע איזה בנאדם היא ואילו ערכים יש בתוכה באמת
&nbsp
כך שאין בך כמצוץ של חשש בכלל
ואם יש בך חשש, סימן שאתה אשם בו, האישה היא רק מראה של בעלה (ולהפך)
והמערכת יחסים בניהם היא השתקפות של החיבור בניהם
&nbsp
ואם יש חשש משמע יש חור בחיבור וצריך לתקן אותו
ואם לא מתקנים אותו אז הבלתי נמנע יקרה כהרגלו בכח
&nbsp
יש?

תכתוב את זה

לאלו שיודעים והתנהלו עם חיבור אמיתי וכו ועוד וזה קרה פתאום לא מתכונן כזה!

אותי יותר מעניין להבין...

איך אתה מסיק על אחרים שהם כן יודעים או טובים בזה ונפלו ?
מה גורם לך לקחת מאחרים דוגמא
מה הסממן לבנאדם שיודע ליצור חיבור אמיתי?
למד אותי שגם אני אדע

אני לא מסיק אלו

מקרים אמיתיים שהקשר התחיל טוב והיה וואו והיחסים היו נפלאים עד שקרה משברון או התהפכות או מצבים שאדם עובר בחייו! אלו מקרים שאתה רואה ושומע!
לכל סיר יש מכסה מכיר ,אז לכל אדם יש את מה שהוא צריך לעבוד עליו ביחד עם בת זוגתו !כולם מחפשים שלמות באהבה ועוד,ובחיים כל יום הוא התמודדות שונה ,ולפעמים גם כשאתה חושב שאתה מכיר אתה לא מכיר,ואז אתה צריך ללמוד לוותר לסלוח להציב גבולות גם לעצמך

מרגישים את זה ורואים את זה אני לא פסיכולוג ועושה התאמות !אבל יש הפכים משלימים ויש עוד ועוד ..

שמע, אתה צריך לדעת מול מי אתה עומד

אתה צריך לבדוק את האמונות של הבנאדם את העקרונות שלו את המידות שלו
אם הם חזקים ויציבים
עם איזה בנאדם אתה מתכוון להתחתן
אם אתה לא באמת מכיר אותו אז מה התחתנת איתו ?

xvxxvx

New member
אין גרוע יותר מלהיות תלוי במישהו.

מצד שני להפעיל אנשים אחרים כדי שיעשו בשבילך זה גם לא רע.
אבל רבאק! יש דברים בסיסיים שכל אחד פשוט חייב לדעת לעשות

אני עושה הכל לבד

מגיל 17 בערך כשיצאתי מהבית..
ברור שאני לא מעמידה סירים כמו סבתא מסעודה.. אבל עושה קניות לבד,כביסות,נקיונות וכל מה שתחזוקת בית דורשת (לא גרתי עם שותפים מעולם מלבד בני זוג).
ולכן גם קשה לי לקבל גברים שעוד גרים עם ההורים.

dori78

New member
מהו גיל הקצה לעצמאות?

מתי גבר שאיננו עצמאי ייפסל על כך?
אחרי גיל 27?
אולי אחרי 30?
ואשה?

xvxxvx

New member
אחרי צבא אמורים להיות כבר עצמאים

אבל אף פעם לא מאוחר
יש אנשים שזה בא להם מאוחר יותר....

dori78

New member
ובאיזה גיל

היית פוסל בחורה על זה שהיא עדיין גרה עם ההורים?
לא יודעת לבשל? לא מסוגלת לתחזק את הבית באופן בסיסי?

לא הייתי פוסל

כלל בחורה שגרה עם ההורים במצב של היום אם אין לך הון עצמי גדול ,תחסוך כמה שיותר או שכיום רק שותף שלישי או שני ולא במרכז תל אביב !

בישולים זה מאוד חשוב בבית לא רק לי גם לילדים ולאורחים וככה גם מתגאים בה יותר בזמן האירוח:)

אם לא יודעת לתחזק בבית כביסות נקיות ועוד אז בכלל חבל על הזמן,בקשר זוגי טוב 2 הצדדים תורמים! וכשאישה לא עושה כלום או לא רוצה ללמוד זה יוצר בעיה

חולה עלייך דורי:)

כיום ? המצב הוא שינויים מקצה לקצה בכל התחומים!אז ככה שכדאי לא לחשוב על לפסול לגמרי!
פעם הייתה תבנית מסודרת של חיים ! והרווקות המאוחרת הייתה לבודדים יחסים!בואי ניקח אותי הייתי 7 שנים בקבע כי הכניסו לנו שזאת מסגרת יציבה וכו ופתאום שינווים ,מתחום הלוגיסטיקה אל ניהול תיקי לקוחות וקידום עסקים ומרכזי ספא ,שתביני י השנה ש לי פרוייקט חודש וחצי במזרח אירופה ,שזה אומר מלונות ברמה גבוהה עסקי בשמים וטיפוח וספא וקוסמטיקה !אז ככה שהכול נתון לשינויים מי ציפה שאני האשקלוני פתאום אקדם עסקים בינוניים של אירופיות עשירות ?

אחרי גיל 30 אמור הגבר להתבסס קצת למרות שאם הוא לנכנס להיי טק או מצליח במסחר יהיה קשה לו לצבור הון !

לא הייתי פוסל אדם בגלל מצבו הכספי,אשה אמורה להיות עם קריירה יציבה לימודים וחתונה בגיל ממוצע 27 לפחות לאחר שראתה וטיילה בעולם קצת!ולה אין ממש מה לדאוג עדיין כאן חובת הפרנסה על גבר !

ראיתי התהפכויות מעוני וחוסר מזל להצלחה חומרית ואישית בגיל מאוחר ,יש לנו עולם של שינויים והפתעות אין בטחון בכלום רק בבורא!

puma141

New member
זה קודם כל

חינוך של ההורים, או חינוך עצמי "מאולץ" מגיל צעיר.
אבל גם בלי שני אלו יכול להיווצר מצב מפתיע של החיים, שלוקח אותך לעצמאות שלך :)

אל תתפלא אם התגובה תופיע מחרתיים בניק הזה, לא אושרתי בהודעה הקודמת עדיין*

tatarata

New member
אין קשר

בין להיות עצמאי לבין לדעת לבשל, לא כולם אוהבים לבשל, ולעיתים יותר פשוט לקחת עוזרת. אני, למשל, מאוד עצמאית מגיל צעיר מפרנסת עת עצמי, גרה לבד הרבה שנים, השגתי המון בחיים, אבל לבשל אני לא יודעת. מה לעשות? אני ומשק בית לא הולכים יחד.

למעלה