זו אומנות שאני צריכה ללמוד....
תמיד אני מוצאת דברים לעשות. תכננתי במקור, השבועיים שאנחנו באמצעם, לא לעשות כלום אלא סתם לשבת בחדר.. או בים...אבל תוכניות לחוד ומעשים לחוד....השבוע האחרון היה מלא כולו. קבעתי לי יום קורס, כמה ימים ניסחתי לאחד הבוסים הקודמים שלי את הפטנט קבענו פגישת עבודה ביום שישי, גם בגלל זה לא יכולתי לבוא לטיול... (יש לבוס הזה מזל שהוא פנה אלי, הפטנט נוסח ע"י אחד המהנדסים שעובד איתנו, כ"כ לא משפטי... לא היו מקבלים לו שום claim) ואיכשהו גם מצאתי את עצמי מדפייזת להרצאות באונ'. ולא מספיקה להגיע לכל ההרצאות שאני רוצה. מה עם לסדר את החדר? מה עם הים? לשבוע הקרוב תכננתי התנדבות במעבדת אבולוציה מולקולרית,היא עובדת עם דנ"א של ספוגים - יצורים שבחיים לא עבדתי איתם. איזה כיף, אני מכירה אותם רק מספר ביולוגיה התפתחותית. יצורים מדהימים. כשמפרידים את התאים שלהם ומערבבים אותם חזרה, הם מתארגנים ליצור השלם. ואם מערבבים ספוגים מצבעים שונים הם מתארגנים לספוג עם צבעים מעורבבים. שמתפקדים כמו ספוג רגיל. נכון מדהים!), יום שלישי יום פתוח בטכניון וביום חמישי נגמר החופש שתכננתי לי. זה יהיה כיף, אבל לא תהיה בטלה.... אני צריכה ללמוד להתבטל....