האם אני הכי זקן כאן?

אני בן 26.5

ואאז"נ היה פה לפחות בן אדם אחד יותר זקן ממני בפעם האחרונה ששירשור כזה רץ

pieceofmadness

New member
19

יומולדת עוד שלושה שבועות, כתובת למתנות אני אשקול למסור בפרטי.
לא בתיכון כבר שלוש שנים, אבל עדיין לומדת. בהחלט. ודווקא להיות זקנים זה חמוד. שערות לבנות מהאף וכאלה...

אל תיקח לי את הכתר

של הכי זקנה, ובעלת הכי הרבה ניסיון!!! אמנם בפורום חנונים יש חדשים שיש בהם הרבה ישן, אז זה לא יוצא רלוונטי לכל תחום.

אתם גם צריכים תוכניתן מוכשר ../images/Emo13.gif

כדי שהם יעשו דברים (מצביע על עצמי)

זו אומנות שאני צריכה ללמוד....

תמיד אני מוצאת דברים לעשות. תכננתי במקור, השבועיים שאנחנו באמצעם, לא לעשות כלום אלא סתם לשבת בחדר.. או בים...אבל תוכניות לחוד ומעשים לחוד....השבוע האחרון היה מלא כולו. קבעתי לי יום קורס, כמה ימים ניסחתי לאחד הבוסים הקודמים שלי את הפטנט קבענו פגישת עבודה ביום שישי, גם בגלל זה לא יכולתי לבוא לטיול... (יש לבוס הזה מזל שהוא פנה אלי, הפטנט נוסח ע"י אחד המהנדסים שעובד איתנו, כ"כ לא משפטי... לא היו מקבלים לו שום claim) ואיכשהו גם מצאתי את עצמי מדפייזת להרצאות באונ'. ולא מספיקה להגיע לכל ההרצאות שאני רוצה. מה עם לסדר את החדר? מה עם הים? לשבוע הקרוב תכננתי התנדבות במעבדת אבולוציה מולקולרית,היא עובדת עם דנ"א של ספוגים - יצורים שבחיים לא עבדתי איתם. איזה כיף, אני מכירה אותם רק מספר ביולוגיה התפתחותית. יצורים מדהימים. כשמפרידים את התאים שלהם ומערבבים אותם חזרה, הם מתארגנים ליצור השלם. ואם מערבבים ספוגים מצבעים שונים הם מתארגנים לספוג עם צבעים מעורבבים. שמתפקדים כמו ספוג רגיל. נכון מדהים!), יום שלישי יום פתוח בטכניון וביום חמישי נגמר החופש שתכננתי לי. זה יהיה כיף, אבל לא תהיה בטלה.... אני צריכה ללמוד להתבטל....

שאלתי את המנחה, תוכלי להמליץ על אתר

טוב על ספוגים? היא אמרה אההם אהםם (כולל פרצופים של חושבת) לא!! לא יודעים עליהם כ"כ. פשוט להריץ חיפוש בגוגל. ויוצאים אתרים בינוניים כאלה. תחת המילה sponge. אז זו התשובה שלי גם אלייך כמובן. מייד כשהגעתי לשם, היא קיבלה קרטון מלא ב כ 20 סוגי ספוגים חדשים. באתי בדיוק ביום הנכון. כי היום הם כבר במקפיא בתוך צנצנות עם אלכוהול. לא הייתי זוכה ליגוע בהם אלא רק לעבוד על הדנ"א שלהם. (שזה מה שהיא עושה) איזה כיף! נגעתי במלא ספוגים. זהו

אבל...

המלצה שלי, הספר ביולוגיה התפתחותית של האוניברסיטה הפתוחה. יש בספר הזה פרקים... להתעלף. ספר לכאורה יותר מתקדם, developmental biology של gilbert. ג"כ להתעלף (ז"א ספר מדהים...) אבל דווקא על ספוגים לא מסופר שם הרבה. אולי אחליף את השם שלי, מ"הגן האנוכית" ל"ביולוגיה התפתחותית"
סתם

למעלה