האם אני חולם?

RED OR DEAD BS

New member
האם אני חולם?../images/Emo132.gif../images/Emo2.gif../images/Emo57.gif

יעקב טרנר נפגש עם הדר גולדמן, איש הפרסום התל אביבי (שבמקור באר שבעי ואוהד הקבוצה כמובן) ועם רן פסח, בנוגע לרכישתה של הפועל ב"ש ולמנוע את ירידתה לליגה השנייה, מכאן אני מודה לטרנר וכולי תקווה שהוא, ראש עיריית ב"ש יצליח להוציא אותנו מהבוץ שנקרא אלי ז'ינו, שאפו!

מוצארט

New member
היינו כחולמים

וגם נמשיך לחלום. כמו שאני מכיר את ז'ינו ותעלוליו, הוא יטרפד את כל העסק.

רוני 2112

New member
סיפוא ישן שצץ כל פעם

אני לא יודע מה יעזור לנו לא לרדת ליגה, השנה בעיקר עשו כל טעות אפשרית, בהחתמה שיחרור שחקנים ומה לא, לצערי אני עדין חושב שאנחנו מועמדים חזק לרדת,
שוב הלוואי ואתבדה רוני

לכל המפנטזים,הנה דעתי..

עד שלא תהיה ישיבה קונקרטית עם אלי ז'ינו בכבודו ובעצמו,ועם כל חברי ההנהלה,ועד שלא יחתם לפחות מסמך אחד,אני לא מאמין שמשהו יזוז בעסקת מכירת הקבוצה. הערכה רבה למר גולדמן ומר ברביבי מאר"הב,אבל אם ז'ינו לא שש למכור את הקבוצה,צריך שמישהו אחר ינהל את המו"מ ולא ראש העיר.. איזה מן קבוצה אנחנו?טרנר חלק מחברי ההנהלה?שלא ינהל מו"מ ושלא יעשה טובות,כי הוא לא מבין איך לנהל קבוצת כדורגל (לא שז'ינו כמו הלוזונים,אבל יש לו ניסיון לא קטן) והוא רק יהרוס,למרות שהוא רוצה לטובה. לא זכור לי שטרנר ישתתף בישיבות של הקבוצה. אולי לעירייה יש זכות ראשונים על האצטדיון והם עוזרים כספית,אבל מכן ועד לנהל זה אבסורדי ממש וגובל בחוצפה.

מוצארט

New member
וואלה צודק...

האמת? שגם אם ז'ינו יחתום על משהו, הוא תמיד מסוגל להוציא משו מהשרוול, ולהכחיש את הכל.

RED OR DEAD BS

New member
והביזיון נמשך..

מוטי אברג'יל, שוער הפועל רמת גן, שחוטף על ימין ועל שמאל גם בליגה השלישית קרוב לסיכום בהפועל באר שבע, כרגיל ז'ינו מנסה לחסוך בכמה דולרים (וכזכור לכם שהוא חוסך על שוער זה לא נגמר בטוב-אסי!!!), כנראה בזאת ז'ינו הביא את הסכמתו לכך שלנו תהיה קבוצה בליגה השלישית, ולי נותר רק להגיד: אלי ז'ינו לך הביתה, רחם עלינו! (הקישור הוא אותו קישור שצירפתי לגבי הרוכשים הפוטנציאלים)

מוצארט

New member
טעות שלי, זה אכן שם

מתי ירדנו ליגה? היום, או ביום שהוא שיחרר את אסי? אוי איך הייתי משתלח עכשיו באדיוט אם לא הייתי מנהל...

X יו יו S

New member
אתה יודע לקרוא

זה כתוב הפך מוטי הזה מגיע לאשדוד ואנחנו מקבלים את יניב שאין לי מושג אם הוא טוב או לא

RED OR DEAD BS

New member
אז תיכנסי שוב ותקראי

את יודעת איך זה, ב"ש בכמה שעות הכל מתהפל. נ.ב איפה היית כל הזמן הזה.?

X יו יו S

New member
זה מה שכתוב שאני נכנסת

"אברג'יל ישמש כשוער שני לאסי רחמים ויאפשר בכך להפועל ב"ש לקבל את בן-ישי, שחוזהו אמור לעבור היום בבקרה התקציבית "

מוצארט

New member
כולי מתרגש לראות אותך כאן! ../images/Emo13.gif

נראה לי עד מחר בצהריים. מקסימום, לא יהיה לנו שוער. גם ככה אנחנו יורדים ליגה.

RED OR DEAD BS

New member
נשארה לך עוד שעה בדיוק, ועד מוצ"ש

לזרים, המצב לא נראה טוב, לא נראה טוב בכלל.

למעלה